karşı komşu sıkıntısı

Yok rahatsız olmaları için birilerinin birşeylerini ağızlarına ve yüzlerine sürmeleri lazımmış. İşte tam o raddedeye kadar özgür ve medeni olabiliriz sanırsam.

Bazen insanlari anlamakta gucluk cekiyorum. Kizcagizin sorunu gayet normal bu kadar ustune gidecek ne var sanki...empati yapamamak hayatta buyuk eksiklik:47:

kizlar sizde hemen topa tutmayin kizcagizi allah askina. Sonucta rahatsiz olabilir. Ben de beyoglunda oturuyorum bizim binalarda ic ice ve benim tam karsimda 4 delikanli oturuyordu. Biz de rahatsiz oluyorduk. Esim cok cektirmisti bana. Nefes almak icin balkona ciksam hadi hayatim iceri gir derdi. Karsimizda icki masasi kurup tavla atarlardi. Rahatsiz olmak gayet normak yani. Sortlar giyip atletlerle otururlardi. Farzedin ki evlisiniz karsi dairenizde 4 5 tane kiz oturuyor esiniz de balkona cikiyor rahatsiz olmazmisiniz. Esinize demezmisiniz iceri gir diye. Farzedinki kizlar mini mini sortlarla esinizin tam karsisinda.. Biraz kendinizi baskasinin yerine koyun derim ben elestirmeden once. Babasi da gayet hakli.:47:

kimsenin kocası karısı rahatsız olmasın diye bu sıcakta perdemi de kapatamam çarşafa da giyemem bütün camlarım perdelerim açık şort ve askılıyla oturuyorum evde ki dışarda da giyerim balkonuma da çıkar yemek de yerim içki de içerim yaşamayalım o zaman evimiz yok diye öğrenciysen bekarsan hele hele ki dulsan vay haline

rahatsız olan bi zahmet kendi girecek içeri kendi kapatacak perdesini
niyet kötü olmasın insanda niyet
demek herkes karşıdakini kendi gibi biliyor

kimsenin kocası karısı rahatsız olmasın diye bu sıcakta perdemi de kapatamam çarşafa da giyemem bütün camlarım perdelerim açık şort ve askılıyla oturuyorum evde ki dışarda da giyerim balkonuma da çıkar yemek de yerim içki de içerim yaşamayalım o zaman evimiz yok diye öğrenciysen bekarsan hele hele ki dulsan vay haline

Ben de sortla atletle balkonuma cikiyorum esimle mangal yakip ickimizi iciyoruz ama benim karsi balkonumda bir erkek oturuyorsa onun iceriye girmesini beklemeden ben girerim rahatsiz olurum. Herkesin yerine gore davranmasi taraftariyim ben. Eger bu geri kafaliliksa evet geri kafaliyim ve bu halimden de cooook mutluyum. Bunun bekarlikla dul olmakla alakasi yok bende bir kadinim ama benim ahlakim bunu gerektiriyor. İsteyen istedigi gibi yasasin ama insanlari rahatsiz etmeden bencillik etmeden.

Bu laf moda anladığım kadarıyla, karşındakini anlamayınca ya da anlamak isytemeyince en kolayından laf dokundurma taktiği:ssz:

İş hemen çarşafa, içkiye hele de dul bayanlara neden çekildi meçhul.

Özgürlük yalnızca rahat olana özgürlükmüş bunu da anladık. Rahatsız olana özgürlük yok.

Dipdibe apartmanlardan bahsediliyor, kimse kimsenin evinin içini görmek zorunda değil.

Bir tül çekmek zor olmasa gerek ki perdenin de bir işlevi var emin olun, yalnızca süs olsun diye ortaya atılmış bir fikir değil.

Son düzenleme:
ben de sortla atletle balkonuma cikiyorum esimle mangal yakip ickimizi iciyoruz ama benim karsi balkonumda bir erkek oturuyorsa onun iceriye girmesini beklemeden ben girerim rahatsiz olurum. Herkesin yerine gore davranmasi taraftariyim ben. Eger bu geri kafaliliksa evet geri kafaliyim ve bu halimden de cooook mutluyum. Bunun bekarlikla dul olmakla alakasi yok bende bir kadinim ama benim ahlakim bunu gerektiriyor. Isteyen istedigi gibi yasasin ama insanlari rahatsiz etmeden bencillik etmeden.

adamların tek suçu perdeleri açık bırakmak
bize bakıyorlar demiyor
laf atıyorlar demiyor
taciz ediyorlar demiyor
yaptıkları tek bişey yok
bu rahatsızlık niye

Kizlar sizde hemen topa tutmayin kizcagizi allah askina. Sonucta rahatsiz olabilir. Ben de beyoglunda oturuyorum bizim binalarda ic ice ve benim tam karsimda 4 delikanli oturuyordu. Biz de rahatsiz oluyorduk. Esim cok cektirmisti bana. Nefes almak icin balkona ciksam hadi hayatim iceri gir derdi. Karsimizda icki masasi kurup tavla atarlardi. Rahatsiz olmak gayet normak yani. Sortlar giyip atletlerle otururlardi. Farzedin ki evlisiniz karsi dairenizde 4 5 tane kiz oturuyor esiniz de balkona cikiyor rahatsiz olmazmisiniz. Esinize demezmisiniz iceri gir diye. Farzedinki kizlar mini mini sortlarla esinizin tam karsisinda.. Biraz kendinizi baskasinin yerine koyun derim ben elestirmeden once. Babasi da gayet hakli.:47:

sevgili forumdaş

sorun ortada şikayet edilecek bi şey göremediğimiz için bu halde

direkt ben bunları nasıl attırırım demiş hiç bi rahatsızlığı için çocuklarla bi iletişime girmemiş e insanlar konuşa konuşa değil mi?

ben evliyim karşımda dediğin gibi 4-5 tane çıtır çıtır kız otursa kocamda balkondan içeri girmese şşşt erkek sen hiç balkona çıkmazdın ne ayak derim balkonda rencide etmem ama içerde perdeleri çeker ilgilenirim çünkü biz de hiç balkonda oturulmaz:))

hadi karşı komşudan esirgedik de sevgili eşimizi bizim sokağı dönünce ne yapıcaz. böyle komşular koca ne ayak onu görmemizde bence gayet iyi olur malımızı tanırız

hayat işte böyle ne yazık ki!!! insanları birbirinden ayırmak imkansız evliler bi yana bekarlar bi yana boşanmışlar bi yana

birlikte yaşamayı öğrenmek gerek sosyal varlıklarız

ya ben hayatı seviyorum insanları seviyorum gençleri anlıyorum şimdi 38 im keşkelerim çok yok ama insan hep genç kalsın istiyor 35 ten sonra çıktığın yokuşu inmeye başlıyorsun

tahmin edersiniz ki inmek daha hızlı oluyor

o yüzden gençler doya doya yaşasın bu kız da rahat çıksın balkona babası karışmasın

Bu laf moda anladığım kadarıyla, karşındakini anlamayınca ya da anlamak isytemeyince en kolayından laf dokundurma taktiği:ssz:

İş hemen çarşafa, içkiye hele de dul bayanlara neden çekildi meçhul.

Özgürlük anladığım kadarıyla yalnızca rahat olana özgürlükmüş bunu da anladık. Rahatsız olana özgürlük yok.

Dipdibe apartmanlardan bahsediliyor, kimse kimsenin evinin içini görmek zorunda değil.

Bir tül çekmek zor olmasa gerek ki perdenin de bir işlevi var emin olun, yalnızca süs olsun diye ortaya atılmış bir fikir değil.

Cokkk dogru soylemissin canim. Perdeninde bir islevi var. Dedigin gibi süs amacli takilmiyor. O zaman kimse perde takmasin. Coook tuhaf yaaa...

bu laf moda anladığım kadarıyla, karşındakini anlamayınca ya da anlamak isytemeyince en kolayından laf dokundurma taktiği:ssz:

Iş hemen çarşafa, içkiye hele de dul bayanlara neden çekildi meçhul.

özgürlük anladığım kadarıyla yalnızca rahat olana özgürlükmüş bunu da anladık. Rahatsız olana özgürlük yok.

yalnız yaşayanlar öğrenciler bekarlar dul olanlar olduğu için laf oraya gelmiş olmasın
ya da sizin ima etmeye çalıştığınız gibi ben de -dul- olduğumdan üzerime alınmışımdır belki
amaaan yorum yazmak bile gereksiz

yalnız yaşayanlar öğrenciler bekarlar dul olanlar olduğu için laf oraya gelmiş olmasın
ya da sizin ima etmeye çalıştığınız gibi ben de -dul- olduğumdan üzerime alınmışımdır belki

Ya ben gercekten anlayamiyorum dulukla konunun ne ilgisi var yaaa... Yapmayin allah askina gereksiz bir konu icin yorum yapiyorsunuz. Dullukla ne ilgisi var simdi hayretler icerisindeyim. Burada hepimiz kadiniz dul olmak kotu birseymi kimsenin burada dullar icin olumsuz bir cumle kurdugunu gormedim ben. Bence siz dul olusunuzu cok abartiyorsunuz. Gayet normal bir durum abartmayin bence.

konu sahibesi ve ailesinin sanırım işleri güçleri yok canı sıkılan emekli kesiminden. adamlar sizi şikayet etse yeridir yani. ne bakıyosunuz insanlara ? size bir yanlşları mı olmuş laf mı atmış taciz mi etmiş ? hiç birşey yok.. sanırım kendinizi cok beğeniyorsunuz ki abilerin bile size bakabileceğini düşünüyorsunuz. oruc oruc size en güzel duayı ediyorum Allah ailene ve sana akıl versin

konu sahibesi ve ailesinin sanırım işleri güçleri yok canı sıkılan emekli kesiminden. adamlar sizi şikayet etse yeridir yani. ne bakıyosunuz insanlara ? size bir yanlşları mı olmuş laf mı atmış taciz mi etmiş ? hiç birşey yok.. sanırım kendinizi cok beğeniyorsunuz ki abilerin bile size bakabileceğini düşünüyorsunuz. oruc oruc size en güzel duayı ediyorum Allah ailene ve sana akıl versin

Sormayın, forumda medeni haller üzerine anket yaptım, şimdi tek tek dul bayanları bulup yorumlarımla rahatsız ediyorum.

Dulmuşsunuz bekarmışsınız bana ne? Ben nerden bileyim ne olduğunuzu? Emin olun medeni haliniz hiç umurumda değil.

Şayet konuyu dallandırıp budaklandırarak alınganlık yapacak, ortamı gerecekseniniz yorum yapmanız gerçekten gereksiz!:20:

Son düzenleme:
Ya ben gercekten anlayamiyorum dulukla konunun ne ilgisi var yaaa... Yapmayin allah askina gereksiz bir konu icin yorum yapiyorsunuz. Dullukla ne ilgisi var simdi hayretler icerisindeyim. Burada hepimiz kadiniz dul olmak kotu birseymi kimsenin burada dullar icin olumsuz bir cumle kurdugunu gormedim ben. Bence siz dul olusunuzu cok abartiyorsunuz. Gayet normal bir durum abartmayin bence.

Kendisi ortaya atlayıp ilan edene kadar arkadaşın ne medeni halini bilirdim ne bir şeyini.

Olayı nasıl da çekmiş. Komedi ya:52:

Kendisi ortaya atlayıp ilan edene kadar arkadaşın ne medeni halini bilirdim ne bir şeyini.

Olayı nasıl da çekmiş. Komedi ya:52:

Bosver canim boyle zihniyetleri biz degistiremeyiz malesef...hicbirseyin farkinda degiller....herkeste bi entellektuel tavirlar. Dogdugumdan beri cihangirde oturuyorum bu kadar entellektuel bohem olamadim malesef...:52::52::52::52:

iyi de adamlar butun gun oturup sizin evinizi gozetlemiyorlarmis ki ne diye sikayet edeceksiniz? perdelerini aciyorlar diye mi? neyin kafasi bu?
goren de dal ta...ak meydanda gezip sizin evi gozetleyip sapiklik yapiyorlar zanneder.

yorumunuza hem güldüm hem de katılıyorum size. tül perde yok mu pencerede, kapatırsın tül perdeni olur biter, dışardan kimse göremez. hem illa herkes perde takacak diye birşey de yok, evin içinde çıplak gezmedikten sonra, başka kimseyi ilgilendirmez ki. bir de iftar yapamıyoruz demiş, e yanında baban olunca balkonda oturmanın ne gibi bir sakıncası olur ki. babası var yani yanında, ona rağmen kim gözetler ki...

Bosver canim boyle zihniyetleri biz degistiremeyiz malesef...hicbirseyin farkinda degiller....herkeste bi entellektuel tavirlar. Dogdugumdan beri cihangirde oturuyorum bu kadar entellektuel bohem olamadim malesef...:52::52::52::52:

Akşam akşam insanın sinirlerini bozmak için mi uğraşıyorlar nedir anlamadım ki?

Konuyla alakalı bir mesele olsa, bunun üzerinde uzlaşamasak tartışsak anlarım da bana ne milletin medeni halinden?

Benim annem de dul, teyzem de dul. Bu konuyla üzerine gelinecek son kişiyim, kimsenin haddine değil!

"Dul" lafını arkadaş ilk kendisi kullandı ki ben meselenin çarşaflılara ya da içki içenlere çekilmesine daha çok takılmıştım. Her şekilde bir sınıflama çabası var.

Sonra dullara laf dokunduruyor olduk, Allahım sabır ver.

Benim insanların medeni halleriyle ilgili bir sorunum yok, arkadaşın varsa kendisi çözsün beni alet etmesin.

Son düzenleme:

Akşam akşam insanın sinirlerini bozmak için mi uğraşıyorlar nedir anlamadım ki?

Konuyla alakalı bir mesele olsa, bunun üzerinde uzlaşamasak tartışsak anlarım da bana ne milletin medeni halinden?

Benim annem de dul, teyzem de dul. Bu konuyla üzerine gelinecek son kişiyim, kimsenin haddine değil!

"Dul" lafını arkadaş ilk kendisi kullandı ki ben meselenin çarşaflılara ya da içki içenlere çekilmesine daha çok takılmıştım. Her şekilde bir sınıflama çabası var.

Sonra dullara laf dokunduruyor olduk, Allahım sabır ver.

Benim insanların medeni halleriyle ilgili bir sorunum yok, arkadaşın varsa kendisi çözsün beni alet etmesin.

Kendileri sorun ediyorlar medeni hallerini zaten kendi soylemis dul oldugum icin ustume alindim diye. Kendisi en basta rahatsiz bu durumdan canim bizim yapabilecegimiz bir durum yok. Hassas noktasi belliki....

Kendileri sorun ediyorlar medeni hallerini zaten kendi soylemis dul oldugum icin ustume alindim diye. Kendisi en basta rahatsiz bu durumdan canim bizim yapabilecegimiz bir durum yok. Hassas noktasi belliki....

Ama işte beni alakadar etmez.

Alakasız bir konudan, cımbızla çektiği bir laf yüzünden beni böyle bir şeyle itham etmeye hakkı yok.

Konuyu içerikle alakalı olarak tartışmak isteyen tartışsın, konunun içinde konu oluşturup gereksiz yere tartışma çıkarılmasına tahammülüm yok.

Back
X