O açıp bakmaya utanmıyor ama ben öyle demeye utanıyorum kahretsin ki,eskiden açıp baktığı zaman merhaba derdim o kadar şimdi onu da demiyorum..ama bir gün gözümü karartıp diyeceğim...Ben öyle kızdığım zaman ablamda taktın bu kadına diyo daha çok sinir oluyorum..Konya'da oğlu asker,bazen oraya gidiyor o kadar rahat ediyorum ki inşallah bir gün gider de dönemez geriye..
Kızlar karşı komşumdan şikayetçiyim.Artık kapımı açmkatan korkar oldum,karşı komşum her kapı açışımda oda kapısını açıp bön bön yüzüme bakıyo deli oluyorum artık:gitme:
Misafirimi yola kovarken yavaş yavaş kapı açıp bize bakıyor,arkadaşlarım geliyo onları yolcu ederken bakıyo.Aklım almıyo kapının dibinde mi oturuyor diye..
İşten geliyorum kapımı açarken açıyor kapısını hiç bakmıyorum ama çok sinir oluyorum sinirden oturup ağlayasım geliyor..Nefret ediyorum ondan.
Fikirlerinizi bekliyorum bir akıl verin:çok üzgünüm:
genelde yalnız yaşayanlar böle oluyor,can sıkıntısından bizim bu komşu yalnız yaşıyor, bazen öle bende bakarım suratına ne var der gibi ama anlamayınca yapcak bişi yok.istersen bak tuhaf tuhaf yüzüne sonrada bişimi diycektiniz de, bizim komşu babamın gazeteci arkadaşının eşi ondan pek bişi demiyoruz,ama artık alıştık yani.sende zamanla görmezden gelmeye alışcaksın
komsu resmimi verimde kalk otur yapma oturdugun yerde doya doya bak de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?