Karşı Komşu Yardım!!!

jervez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
133
0
96
İstanbul
Kızlar karşı komşumdan şikayetçiyim.Artık kapımı açmkatan korkar oldum,karşı komşum her kapı açışımda oda kapısını açıp bön bön yüzüme bakıyo deli oluyorum artık:gitme:
Misafirimi yola kovarken yavaş yavaş kapı açıp bize bakıyor,arkadaşlarım geliyo onları yolcu ederken bakıyo.Aklım almıyo kapının dibinde mi oturuyor diye..
İşten geliyorum kapımı açarken açıyor kapısını hiç bakmıyorum ama çok sinir oluyorum sinirden oturup ağlayasım geliyor..Nefret ediyorum ondan.
Fikirlerinizi bekliyorum bir akıl verin:çok üzgünüm:

ne baku,ıyorsunuz diye sormadın mı hiç bişey mi oldu de bakalım ne diyecek açık açık rahatsız olduğunuzu belirtin niye yapmıyorsunuz ki

Hayırdır komşu, birşeymi diycende kıvranıp duruyon diyiversen ya.

O açıp bakmaya utanmıyor ama ben öyle demeye utanıyorum kahretsin ki,eskiden açıp baktığı zaman merhaba derdim o kadar şimdi onu da demiyorum..ama bir gün gözümü karartıp diyeceğim...Ben öyle kızdığım zaman ablamda taktın bu kadına diyo daha çok sinir oluyorum..Konya'da oğlu asker,bazen oraya gidiyor o kadar rahat ediyorum ki inşallah bir gün gider de dönemez geriye..

hayırdır sorun ne her dk açıyorsun kapıyı diyerek çıkış nereye kadar kaçacaksız ondan .

rahatsız olabılırsınız,hos bır durum degıl anlıyorum ama yınede
ınsallah bır gun gıder de donemez gerıye demenıze hıc gerek yok

tıpkısının aynısı bi komşu bizdede var canım,hemde kaçç senelerdir, artık alıştık bizde, misafir gelse kapıya çıkar yolcularız kapıya çıkar biriyle konuşuruz apt.da kapıya çıkar yada camdan çıkar tık desek kapıya çıkar birde bize gelen yardımcı bayanları falan sorguya almaya kalkar çok zor biliyorumda artık görmezden geleceksin bi görüp bi görmiceksin kapatıver gitsin kapıyı hiç aldırma boşver.

genelde yalnız yaşayanlar böle oluyor,can sıkıntısından bizim bu komşu yalnız yaşıyor, bazen öle bende bakarım suratına ne var der gibi ama anlamayınca yapcak bişi yok.istersen bak tuhaf tuhaf yüzüne sonrada bişimi diycektiniz de, bizim komşu babamın gazeteci arkadaşının eşi ondan pek bişi demiyoruz,ama artık alıştık yani.sende zamanla görmezden gelmeye alışcaksın

Trajikomik bir durum, hasta mı acaba karşı komşunuz ?

Yada size rahatsızlık mı vermek istiyor, onun pek geleni yoksa size gelip gitmeleri mi onu kıskandırıyor ki..

Kadın yanlız yaşamıyor ama yanlız sayılır,iki tane oğlu var ama onlarda çalışıyor kadın evde yanlız kalıyor bildiğim kadarıyla apart.pekte komşusu yok.Anlayacağınız piyango bana vurdu..

alarm gibisiniiz vallahi her tık deyişinde siz kapıda bitiyorsunuz neden tetik te bekliyorsunuz hayırdır? diye sorun

sorsana arkadaşım bişeymi diyeceksiniz diye?Allah korusun rahatsız heralde normal biri bunu yapmaz çünkü......

Onlara gelen giden olduğunda da siz açıp kapıyı bakın.:roflol:Kapıyı kapayana kadar içeri girmeyin.

o bakmaya utanmıyor sende sormaya utanma....
hiç sevemem böyle cins insanları...
bir kere sorarsan bi daha vazgeçer huyundan densiz...alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…