• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşu Yardım!!!

Once nazıkce sorun, bır derdımı var sızınle.
Belkı konusacak bırılerıne ıhtıyac duyuyordur, sızden bır adım beklıyordur, bu da olabılır.
Sanırım yaslı bır bayan, en azından 45 ın ustu olmalı
Ben bır katılın dahı gecerlı bır nedenı olduguna ınanırım.
Ya cocuklugunda yasadıgı bır depresyon ya aıle ıcı sıddet.. v.s.
Kımse bebekken karar vermıyor, hırsız, katıl, delı ya da psıkopat olmaya.
Sartlar yonlendırıyor.
ınsanlara dogru yaklasımı sergıledıgımızde bu yonlerının torpulenecegıne ınanırım.
Bence ters tepkı vermeden once, bır dusunun neden boyle yapıyor olabılır.
Sonra onunla konusmayı deneyın, bır dost ıhtıyacı olabılır tek sorunu.

Elefera;doru tahmin ettin canım kadın 50üstünde olması lazım.Bir gün yüzümü karartıp söylicem bakalım ne yapacak.Fikirleriniz için teşekkürler kızlar.

sende boştan yere kıvranıp durma açıkça sor her kapı açtığımda sizde neden kapınızı açıp bana bakıyorsunuz de a.s

Bende de sizin sorununuzun aynısı mevcuttu . Bir akşam ; iş dönüşü kapıyı açarken , komşumun yine her zamanki gibi kapısının deliğinden beni gözetlediğini görünce sinirlerim bozuldu ve kapısına dönerek ' Bir daha benim kapımı gözetlersen ne yapacağımı ben bile bilmiyorum ' dedim . Dedim ama , ne dediğimi ve nasıl dediğimi bende bilemedim sempatiksalakcinni

Akşam eşim eve gelince durumu anlattım . O akşam gülmekten karnımız ağrıdı . Bazen söyler arkadaşlara ' aman dikkat edin , jasmeeen bile bilmez ne yapacağını ' diye kaydirigubbakcemile3

Not : Ne dediğimi bilemesem de , komşumun gözetlemelerinden kurtuldum aklinialirimsmile

bizim alt kat kiracıdA öyle biz ona radar diyoruz her kapı açıldığında oğlunu bahane edip kapıyı açar apartmandakilerinin ellerindeki poşetlere dalar dalamazsada içine bakar ayrıcada yalnız flnda değil 5 tane oğlu var balkondan ve camdan içeri girmez aman bişi kaçırcam die insanın yüzüne tip tip bakar kapının dürbününden milleti seyreder :)daha sayimmi ....a

bizim alt kat kiracıdA öyle biz ona radar diyoruz her kapı açıldığında oğlunu bahane edip kapıyı açar apartmandakilerinin ellerindeki poşetlere dalar dalamazsada içine bakar ayrıcada yalnız flnda değil 5 tane oğlu var balkondan ve camdan içeri girmez aman bişi kaçırcam die insanın yüzüne tip tip bakar kapının dürbününden milleti seyreder :)daha sayimmi ....a

:1shok: poşetlere dalıyor birde aman beterin beteri varmış.. Allaha şükür bizim apartmanda bir görgüsüz harici böyle gözetleyen eden yok. ben agrasif biriyim yani o kapıya asardım onu rahatlıkla izlerdi kuş bakışı :jeyyar:

Senin komşu tam benlikmiş:)Gıcık olurum öyle modellere..hemen de ne demek gerekiosa o durumda derim:)

akannehiro nasıl komşuymuş ya ben olsam eline yapıştırırım bi tane bi daha o elleriyle poşete dalabiliyomu :oklava:ne arıza tipler varya :umursamaz:

O açıp bakmaya utanmıyor ama ben öyle demeye utanıyorum kahretsin ki,eskiden açıp baktığı zaman merhaba derdim o kadar şimdi onu da demiyorum..ama bir gün gözümü karartıp diyeceğim...Ben öyle kızdığım zaman ablamda taktın bu kadına diyo daha çok sinir oluyorum..Konya'da oğlu asker,bazen oraya gidiyor o kadar rahat ediyorum ki inşallah bir gün gider de dönemez geriye..

Bu ne demek simdi?
Anliyorum, bir yerden sonra insan sinir oluyor boyle insanlara ama bedduanizi alacak kadar ne yapmis ki bu kadin size? Allah Allah...

Ya her kapi acisinda "gunaydin, iyi gunler, iyi aksamlar, hanimefendi" dersiniz kadinin gozlerine baka baka, kibarliginizla doversiniz, yani bir yerden sonra artik kendisi rahatsiz olur kendisiyle bu kadr zok muhattap olmaniza, ya da acik acik rahatsiz oldugunuzu soylersiniz. Beddua etmek ne demek, siz de az degilmissiniz yani. :delphin:

canım benim benim gelmedi daha senin beyaz atlı prens de:)))) benımde komsum cok meraklı.bırgun bakayım derken balkondan dusecek asagıya

her apartmanda var böyle neraklı komşular :52: benimde alt kat komşum öyle benim kapı sesimi duymasın önce kapının dürbünündeb bakıyor sora cama veya balkona çıkyor kim gelmiş kim gidiyor diye herkese böyle ama bazen ben onda oluyorum binanın kapısının sesi geliyor hemen cama ama tülün altından bakıyor onu görmesinler diye :53::53::53: he bide balkonda bir oturması var görseniz baş 60 derece her yöne dönüyor geleni gideni takip ediyor:33:

ay canım aynısından annemin apartmanında da var...bize biri gelse hemen açar bön bön bakar, birini yolcu etsek açar bakar...
birde hani bakışıda çok acaip nasıl anlatsam, ellerini beline koyup böyle anlamaya çalışır gibi...
annem merdiven yıkamaya çıktığında hemen çıkar izler...sanki kontrol eder gibi çok uyuz oluyordum hala da annemgile gittikçe uyuz oluyorum....

O açıp bakmaya utanmıyor ama ben öyle demeye utanıyorum kahretsin ki,eskiden açıp baktığı zaman merhaba derdim o kadar şimdi onu da demiyorum..ama bir gün gözümü karartıp diyeceğim...Ben öyle kızdığım zaman ablamda taktın bu kadına diyo daha çok sinir oluyorum..Konya'da oğlu asker,bazen oraya gidiyor o kadar rahat ediyorum ki inşallah bir gün gider de dönemez geriye..

aynı benim karşı komşuyu anlatmışın canım seninki açık açık yapıyormuş benimki de dürbünden bakıyor kapı önünde yatıyor sanırım fesatın teki iki yüzlü:47:gurbette yalnız kaldım rabbime iyi komşularla karşılaştır beni diye dua ediyorum umarım sende kurtulursun canım...bende senin gibiyim açıkça yüzüne diyemiyorum ama söyle bence seninki daha açık bir şekilde bakıyormuş:47::47:

ahh bu komsular... kızlar sizin komsular da faturalarınızı takip edyor mu? bu ne meraktırya kapıyı açıp gelip gitmelerini takip etmler, fatura takipleri, temizlik yapıp yapmadığın....

Back
X