• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karsi komsu..

Ben yeni evlendiğimde kapı komşum eve dadanmıştı.Çıkmak bilmiyordu.Ben uyurken falan zile birsürü basıyordu neymiş sohbet etmeye gelmiş her gün böyleydi.Benim rahatım bozulursa gram huzurum kalmaz keyfime düşkünüm kimsenin nazını çekemem ayıp olur falan demem varsa bendeki cesaret görüşmek istemediğini açık açık söyle yoksa anlamazlar laftan sözden insanlar menfaatci olmuş birden ikiden anlamıyorlar

Kendi kendine yorum yapıyorsun. Kadın normal bence.
Yok tencereyi açmış, açım demiş.
Çocuk okuldan gelecek demiş. demek istemiş "kalanları götüreyim".
resmen sen onun demediklerini demiş gibi kabul ediyorsun.
Benim inanışıma göre de günaha giriyorsun.
Kadın demiş "gideyim çorba yapayım" sen göndermemişsin. Samimi havası veren sensin.
Madem hoşlanmıyorsun bu kadar samimiyetten çizgini çizmeyi bileceksin.
Bende o cizgiyi nasil cizecegimi danismak icin buraya yazdim zaten
Neyin ne oldugunu biliyorum ortada hicbi samimiyet yok evime ilkkez tanisma amacli caya cagirdigim komsum benim tenceremi acmasi normal degil benim kitabimda neyse
Sagol engin fikirlerin icin tesekkurle..

Bende o cizgiyi nasil cizecegimi danismak icin buraya yazdim zaten
Neyin ne oldugunu biliyorum ortada hicbi samimiyet yok evime ilkkez tanisma amacli caya cagirdigim komsum benim tenceremi acmasi normal degil benim kitabimda neyse
Sagol engin fikirlerin icin tesekkurle..
ama kadının demediği şeyleri demiş gibi "aa bak şöyle demek istedi" diyorsun.
Yok sende oturuyormuş. Oğlu okuldan gelecekmiş. Sana demiş "ne yemek yapsam ki oğlan okuldan gelecek" dediği bu senin anladığın "kalanları ver götüreyim."
inanılmaz fesat birisin bence.

gelmek ısterse musaıtsen bıle ısım var canım deyın
bıraz mesafe koyun derım
haftada 2 gorusuyorsanız 2 haftada 1 e dusurun
ne kadar samımı olursak olalım ben kımsenın tenceresıne yemegıne bakmam kımsenın evıne gıdıp yemek yapmam
ıyıkı uzakta oturmuyor senı cagırsın kendı evınde kendıne yemek yapsın
ne munasebet

ya bu biraz sizle alakalı diye düşünüyorum. yani baştan mesafeli olsanız bu kadar samimiyet kuramazdı bence. yani siz pek aramayın sormayın gel falan demeyin davet etmeyin yani. o gelmek isterse de bir bahane bulun soğukluk girsin araya biraz

Merhaba arkadaslar
Ben bir lojmanda oturuyorum ve karsi daireme yeni biri tasindi eslerimiz is yerinde ayni bolumde calisiyorlar.
Ben zaten oyle cok samimiyeti seven biri degilimdir. Ama bu kadin biraz fazla samimi davraniyor.Gecen gun ilk kez evime caya cagirdim sigara kullaniyor cakmak istedi verdim geri yerine koydum ikinci sefer kendi gidip izin falan istemeden cakmagi aldi Zaten eve girer girmez ben cocuga gidiyimde corba yapiyim demeye basladi bende olmaz oyle sey burda yapalim dedim neyse yedirdi cocugunu kalanida evine goturdu.
Sonra artik eve gitmeye yakin yok cocuk okuldan gelecek ne pisiriym sence falan yani demek istiyorki kalanlardan verde götüreyim..
Ve bugun kahveye geldi bana benimde misafirim gelecek hazirlik yapiyorum acti tencereye bakiyor çok acim ne pisirecem yarin cocugun kek günu gibi seyler soyluyor..
Cok uzattim kusura bakmayin velhasil kadin yolucu bir tip ben kekte corbada degilim ama emrivakiden pek hoslanmam ve bisey yapacagim varsada yapmam ki corbayi yaptim o gun tabaginda arta kalanlarida evine goturmek istedi ve goturdu
Gelgelelimm eslerimizin maasi iyi cok sukur ve bu kadin memleketlerinde iki daireleri oldugunu soylyor yani sevaptir ihtiyaci vardir belki demesin kimse ve ben merhametli biriyimdir
Simdi size sormak istedigim ben bu kadina nasil davranmaliyim daha dogrusu kendimi nasil kullandirtmadan seviyeli bi sekilde idare etmeliyim lojmandan cikmamiza iki sene var..
Sana dieyim uzak dur sami mi olma sakin sakin yapma oyleler ni taniyorum biliorum sen verdikce doymaz sonrada olmazsa verme sen kotu olursun aklin varsa samim i olma kimseyi bir tas yemekte degil ama durum u ii gitsin evinde yapsin yuzsuz insan utanmiomu ayip bir sey dikkat et

ama kadının demediği şeyleri demiş gibi "aa bak şöyle demek istedi" diyorsun.
Yok sende oturuyormuş. Oğlu okuldan gelecekmiş. Sana demiş "ne yemek yapsam ki oğlan okuldan gelecek" dediği bu senin anladığın "kalanları ver götüreyim."
inanılmaz fesat birisin bence.
Sen beni hic tanimadigin halde fesat diyebiliyorsan birakta ben kanli canli gordugum konustugum vakit gecirdigim komsuma cikarci diyim..!!!

Sen beni hic tanimadigin halde fesat diyebiliyorsan birakta ben kanli canli gordugum konustugum vakit gecirdigim komsuma cikarci diyim..!!!
yazdıklarından yola çıkarak söyledim ben.
Normalde kadınlar arasında konuşulur "akşama ne yemek yapsam " diye. Ben de demişimdir milyon kez. Demek karşımdaki de senin gibi anlamıştır "yaptıklarından ver de götüreyim."
Senden önce yemekleri kimden temin ediyordu acaba?

Merhaba arkadaslar
Ben bir lojmanda oturuyorum ve karsi daireme yeni biri tasindi eslerimiz is yerinde ayni bolumde calisiyorlar.
Ben zaten oyle cok samimiyeti seven biri degilimdir. Ama bu kadin biraz fazla samimi davraniyor.Gecen gun ilk kez evime caya cagirdim sigara kullaniyor cakmak istedi verdim geri yerine koydum ikinci sefer kendi gidip izin falan istemeden cakmagi aldi Zaten eve girer girmez ben cocuga gidiyimde corba yapiyim demeye basladi bende olmaz oyle sey burda yapalim dedim neyse yedirdi cocugunu kalanida evine goturdu.
Sonra artik eve gitmeye yakin yok cocuk okuldan gelecek ne pisiriym sence falan yani demek istiyorki kalanlardan verde götüreyim..
Ve bugun kahveye geldi bana benimde misafirim gelecek hazirlik yapiyorum acti tencereye bakiyor çok acim ne pisirecem yarin cocugun kek günu gibi seyler soyluyor..
Cok uzattim kusura bakmayin velhasil kadin yolucu bir tip ben kekte corbada degilim ama emrivakiden pek hoslanmam ve bisey yapacagim varsada yapmam ki corbayi yaptim o gun tabaginda arta kalanlarida evine goturmek istedi ve goturdu
Gelgelelimm eslerimizin maasi iyi cok sukur ve bu kadin memleketlerinde iki daireleri oldugunu soylyor yani sevaptir ihtiyaci vardir belki demesin kimse ve ben merhametli biriyimdir
Simdi size sormak istedigim ben bu kadina nasil davranmaliyim daha dogrusu kendimi nasil kullandirtmadan seviyeli bi sekilde idare etmeliyim lojmandan cikmamiza iki sene var..
soğuk davran alma evine

yazdıklarından yola çıkarak söyledim ben.
Normalde kadınlar arasında konuşulur "akşama ne yemek yapsam " diye. Ben de demişimdir milyon kez. Demek karşımdaki de senin gibi anlamıştır "yaptıklarından ver de götüreyim."
Senden önce yemekleri kimden temin ediyordu acaba?
Allah alla arkadasim sen kenfi fikrini kendin curutuyon sen benim yazdiklarimdan yola cikarak bans fesat diyorsan bende yasadiklarimdan yola cikarak kadina cikarci diyorum ve oyle biri oldugu net normal hayattaki konusmalardan haberim var bu kadin atiyorum pilav yapacak hic pirinci yok benden pirinc istiyor mesela ben olsam pirinc yoksa pilav yapmam param varsa ailirim yoksa yemem o pilavi o an misafiri olsa yine veriyim misafir icin istiyor diye ama bu resmen yoluculuk!!! Onu demek istiyorum ve kadinla kotu olmadan basetmenin yollarini ariyorum bu yuzden buraya yazdim diyorum
Ayrica senin bu aykiriliginida hic anlamadim

Ben paylaşmayı çok severim hele ki evimden birileri bir şey yesin içsin bayılırım ..Birilerinin mutfağımdan bir şeyler yemesinin bereketimi arttırdığını düşünürüm.....ama hadsizliğe gelemem yani şimdi söyleyeceklerimi yanlış anlama bence mesafe koy konu yemek içmek bir tas çorbayı alması felan değil tavrı çok yanlış ilk başta böyle yapan biriyle samimi olduğunu bi düşün böylesi ev düzenine aile yaşamınada saygı duymaz çat kapı gelir gider özelin kalmaz.ne yap ne et mesafe koy bence.

Merhaba arkadaslar

siz samimim davranmışsınız o da yüz bulmuş.
çocuğa çorba yapacağım diyince olmaz öyle şey burda yapın derseniz oda yüz bulur
kadın da arsızmış tabi ama sizin payınız da yok değil burda

Merhaba arkadaslar

nasıl mesafe koyacağınıza gelnce,çağırırsa gitmeyin ve eve de davet etmeyin kesilsin ayağı.
o ne öyle başkasının tenceresini açmak felan..

yorar..

siz samimim davranmışsınız o da yüz bulmuş.
çocuğa çorba yapacağım diyince olmaz öyle şey burda yapın derseniz oda yüz bulur
kadın da arsızmış tabi ama sizin payınız da yok değil burda

nasıl mesafe koyacağınıza gelnce,çağırırsa gitmeyin ve eve de davet etmeyin kesilsin ayağı.
o ne öyle başkasının tenceresini açmak felan..

yorar..

Evet cnm bende de hata var ama telafi ettim gibi

Bu olaydan sonra bir kac kere tlf ve kapiyi acmadim hissetmistir rahatsizligimi diye tahmin ediyorum

Yoksa cok sorunlu bi tip ne anahtari icerde unutup kapida kalmasi ne kapisinin kilidinin bozulmasi hic bitmiyor..
Karakter olarak sevsem hic onemli degil her turlu elimden geleni yaparim
Ama isin icinde beni yolmaya calistigini hissefince babam olsa yapmam..

Dedigim gibi biraz yasimin kucuklugunden faydalanmaya calisiyor ama yemezler..

Ayrica tskr ederim cmm cvplarin icin

Back
X