Merhaba arkadaslar
Ben bir lojmanda oturuyorum ve karsi daireme yeni biri tasindi eslerimiz is yerinde ayni bolumde calisiyorlar.
Ben zaten oyle cok samimiyeti seven biri degilimdir. Ama bu kadin biraz fazla samimi davraniyor.Gecen gun ilk kez evime caya cagirdim sigara kullaniyor cakmak istedi verdim geri yerine koydum ikinci sefer kendi gidip izin falan istemeden cakmagi aldi Zaten eve girer girmez ben cocuga gidiyimde corba yapiyim demeye basladi bende olmaz oyle sey burda yapalim dedim neyse yedirdi cocugunu kalanida evine goturdu.
Sonra artik eve gitmeye yakin yok cocuk okuldan gelecek ne pisiriym sence falan yani demek istiyorki kalanlardan verde götüreyim..
Ve bugun kahveye geldi bana benimde misafirim gelecek hazirlik yapiyorum acti tencereye bakiyor çok acim ne pisirecem yarin cocugun kek günu gibi seyler soyluyor..
Cok uzattim kusura bakmayin velhasil kadin yolucu bir tip ben kekte corbada degilim ama emrivakiden pek hoslanmam ve bisey yapacagim varsada yapmam ki corbayi yaptim o gun tabaginda arta kalanlarida evine goturmek istedi ve goturdu
Gelgelelimm eslerimizin maasi iyi cok sukur ve bu kadin memleketlerinde iki daireleri oldugunu soylyor yani sevaptir ihtiyaci vardir belki demesin kimse ve ben merhametli biriyimdir
Simdi size sormak istedigim ben bu kadina nasil davranmaliyim daha dogrusu kendimi nasil kullandirtmadan seviyeli bi sekilde idare etmeliyim lojmandan cikmamiza iki sene var..