- 26 Haziran 2013
- 391
- 3.234
- 113
Kotu bisey oldugunu sanmiyorum bizim etrafimz kotu insanlrla dolu sizinki iyi diye bndanmi sikayetcisiniz siz bi insana surekli bsy goturmenizde art nyetmi var sacmalk sizi dusunen komsu ne guzelMrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
Evet bizi aydinlatAslında haklısınız bir çok deneyimimi paylaşacağım ama inanin ki bana özel şeyler değil internette çok örneğini de bulabilirsiniz :)
Kişisel gelişim bölümünde bir konu actimEvet bizi aydinlat
Mrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
Anneniz sizi dinledimi gordumu gerck yuzunuBirebir benim yan komşuyu tarif ediyosun.Kesinlikle kötü niyetli ve çıkarcı!! O zaman anneme de söyledim anne bu kadın daha bizi hiç tanımadan aynı seninki gibi garip bir şekilde günde 5 kere hediyeler,birşeyler..Annem yok canım kadın komşuluk istiyor dedi.Hayır bu kadın kendine yol yapıyor,bir çıkarı var çünkü normal bir insan bu dozda karşısındakini rahatsız edebileceğini dahi düşünmeden,yapmaz..ve aynen dediğim çıktı..kadın önce çocuğuma bakarmısınız demeye başladı,sonra bana yurtdışından şunu getirirmisin sonra ilk taşındığınızda yemek yapıp banada verşrsiniz diye sevinmiştim diye itiraf etti ,sonrasında artık annemin işleri için ; kazanda şunu yapalım başka eve çıkalım falan demeye başladı..evet yanlış duymadın :) Bu iğrenç yaratık birkaç aylık komşu..kendini paraya ve maddeye satan,zengin koca avcısı peşinde iğrenç bir kadın..kendini kurnaz zanneden beyinsizin önde gideni..velhasılkelam dikkat et :) ayy amma dolmuşum :) saydım rahatladım,zaten görüşmeyide kestim
Sorunluya bak.
Ben olsam günah bende yemek yapıyorum ziyan oluyo getirdiklerin yanlış anlama lütfen ama kabul etmesem bundan sonra umarım kırılmazsın derdim
Boyle abartili sekilde iyilik yardmseverlik yapan insanlrin sonra altndn baska seyler cikiyo.baska hareketlerne vs. dikkat edin bence kadin kotu diyemem ama boyle insnlrda hep bisi cikiyo siz yokken kime veriyomuski.normal bi yemek hergun verilirmi komsuya hastadr nebilim.zor drmdadr olur komsu komsuya muhtac..ama buna yanilip cok iyi kadin filan diye dusunmyin hemen.ziyan olmsn diyosa surekli bol yapmasin iki gun sonra hergu yemk tasiyodum diyebilir
Anneniz sizi dinledimi gordumu gerck yuzunu
Ne guzel benim cevrmdede boyle insanlr,birdenbire iyilikte asiri kacarlar,iyiniyetli oldugunu surekli dile getrrler,en ufak bi sey de ben size bunu yapmistim der annem halâ anlmz,insaallah o da anlarValla burası sosyal platform olduğundan ve kimse beni tanımadığından söylicem(normalde söylenmez çünkü) Ben gayet fazla fazla yardımsever bir insanım ve göstere göstere abartılı iyilik yapılıyorsa bunun altından birşey çıkıyor.Güzel yemek yaptığında komşuna götürmek çok hoş,komşunun birşeye ihtiyacı olduğunda vermek çok hoş,hatta komşunun müsait olmadığını ,ihtiyacı olduğunu bildiğin zamanlarda(mesela tüm gün hastaneye gitmiştir,yoldan gelmiştir) yemek yapıp götürmekte büyük inceliktşr ancak hergün salatasına,cacığına kadar götürmenin nesi normal? Ve konu sahibi onun yüzünden sçrekli yemek yapmak zorunda kalıyormus,bunu da görüyor ve umursamıyor,bu çok yardımsever(!) komşu..
Gitsin sokaktaki zavallı hayvanları doyursun,suriyeli bir çocuğun okul,kıyafet ihtiyaçlarını karşılasın,fakir insanlara odun kömür olsun bu über yardımsever arkadaş..öyle hergün cacık getirmekle olmaz o iş..görürsünüz altından birşey çıkacak ,aynısınu annene söyledim ve dediklerim bir bir çıktı
Evet gördü şimdi acaip tiksiniyor kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?