karsi komsuda art niyet aramalimiyim

Bazi yorumlara katildiminsan supheleniyor ama biz husnu zanda bulunalim...
Bazii insan yalniz hisseder iyi arkadas olabilecegini dusundugu kisilerede kucak acar hatta sizde oldugu gibi sarilir bir ara sorarsiniz usuluyle hrp boylemisin ne kadar acik gonullusun diye guzel guzel sorun oda belli eder kendisini ki inananin samimiyet hissedilir siz ne hissediyorsunuz ona bakarsiniz

Vay bee mesela altı lari çalındı kim bulabilirmiyim

Ne gibi bir artniyeti olabilir ki, düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ben mi safım acaba

Bendede vardi ayni durum bas edemedim tabaklariyla kirilacak diyede üstüme yuk gıbı kaldi ben dolu verdim yine geldi yine geldi yine geldi bi kerede bos götürdüm kirilacakti az daha diye ki gercekten kirilacakti nerdeyse bi daha tabak mabak gelmedi aman kurtuldum bende

Allah gonlunuze gore versin iyi yapmissinizda cesit bilmeyen mi var artik herkes isinin görüldüğüne bakiyor sizde öyle degil ki yapmissiniz demekki ama merak ettim sizde yemek olmasada baska seylerde destek gorebildiniz mi en azindan. Insallah emekleriniz bosa gitmemistir kimse bilmese Allah bilir zaten

Ayri bi.konu acsaniz da su kk kadinlarini kurtarirsiniz.

konu sahibi küçük çocuğunuz olduğu için olabilir.
benim kv benim oğluma bakarken, yaşlı bir komlum var, kv ye çay bile koyup getirirdi, küçük çocukla uğraşmasın bir de öğle yemeği yapmaya diyerek.
valla ben arada boş gönderdim tabakları, arada dolu verdim.
bugüne kadar birsorun yaşamadık.

hani çok büyütme istersen, yani illa tabağı dolu göndereceksin diye bir durum yok.
fazla yaptığın paylaşmak istediğin bir şey olursa sen de gönder, yoksa gönderme.
belki o da azaltır bu vesileyle.

Arada yollasa eyvallah ama hergun hergun hakikaten garip...
Belki iyi niyetlidir bilemem ama bu zamanda iyiligin dozunu kaciran insanlara iyi gozle bakilmiyor

Hahahahhhaaa

Daha yeni oldugunuz icin biraz abarti. Kotu niyetli gibi gorunmuyor ama ben dozunda bi samimiyet tavsiye ederim. Komsuluk iliskilerinde asiri samimiyet helede boyle ilk zamanlarin acemiligiyle kotu sonuclar dogurabiliyo

Vay bee mesela altı lari çalındı kim bulabilirmiyim
Hmmm aslında bulabilirsin ben bi kere denedim bunu kayinvalidem in altınlarını çalanı bulmak icin evet zihnimde gördüğüm ve onların şüphelendigi kişi ile ayni kişi üstelik ben hiç tanımıyorum ama tabi kanıt olmayınca maalsef bişey yapamadik

Komşunuz nereli? Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Benim anne tarafım Ege'nin küçük bir sahil kasabasından mesela ben de gittiğimde hep görürüm akrabalardan yakın oturanlar komşular yemeklerini hep birbirine götürür kışlıkları hanımlar birlikte hazırlar.
Belki bunla alakalıdır.
Ne gibi bir art niyet olabilir ki?

Cok degiisik ya hic bole bise duymadim
Hergun getirdinden eminmisiniz yaa
Hani ana yemek olsa arada getirse neysede kadin caciga salataya baglamis artik cok garip psikolojik bisey bence

Hergün hergünde bayar yani haklısın..Bizim adetlerimizde yoktur boş tabak vermek enteresan

Bos daire var mi. Benim de komsum.olsun :) cocuk varken yemek zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…