Ay cok hosGarip baya
Belki de başta getirdi getirdi, sende geri iade yapınca, o yine kendini borçlu hissetti
Olay böylece kısır döngüye girmiş olabilir mi
HahaBence sizin yemeklerinizi cok sevmis siz gönderin diye yapıyor
Vay bee mesela altı lari çalındı kim bulabilirmiyimBu sekilde inanin istediğiniz her şeye ulaşırsiniz çünki zihniniz sakinlesır bilinçaltınız temizlenir ve boş bir zihin tanrının atolyesidir ve bu şekilde meditasyon yapan kişinin cakra larını dengelenir ve tum psisik güçlerinizin farkına varirsiniz. Nasıl ki bazı şeyleri hissederiz derin ve uzun çalışmalar sonucu görebilir durabilir ve sebebsizce dogrulari bilirsiniz.. ama unutmayın ki bazen ağır gelebilir çünkü etrafınıza baktığınızda sevdiğiniz insanların bildiginiz şekilde olmadığını görürsünüz tanımadığınız insanlardan tiksinirsiniz ne yazikki..
Allah gonlunuze gore versin iyi yapmissinizda cesit bilmeyen mi var artik herkes isinin görüldüğüne bakiyor sizde öyle degil ki yapmissiniz demekki ama merak ettim sizde yemek olmasada baska seylerde destek gorebildiniz mi en azindan. Insallah emekleriniz bosa gitmemistir kimse bilmese Allah bilir zatenbende eski evimde iken karşı komşuma haftanın en az 2 günü bir tepsi hazırlar götürürdüm pilavı sulu yemeği salatası hatta limonu ve içeceğine kadar ama o zamn ikimizde hamile idik ve o yemek konusunda çeşit bilediği ve yemeklerimi beğendiği içindi doğum sonrası da devam ettim ama halada söyler senin gibi komşu bulmamam diye .. Yemek yapıp getirmenin ne gibi bir kötü niyeti olabilir ki anlayamadım şimdi
Ayri bi.konu acsaniz da su kk kadinlarini kurtarirsiniz.Bu sekilde inanin istediğiniz her şeye ulaşırsiniz çünki zihniniz sakinlesır bilinçaltınız temizlenir ve boş bir zihin tanrının atolyesidir ve bu şekilde meditasyon yapan kişinin cakra larını dengelenir ve tum psisik güçlerinizin farkına varirsiniz. Nasıl ki bazı şeyleri hissederiz derin ve uzun çalışmalar sonucu görebilir durabilir ve sebebsizce dogrulari bilirsiniz.. ama unutmayın ki bazen ağır gelebilir çünkü etrafınıza baktığınızda sevdiğiniz insanların bildiginiz şekilde olmadığını görürsünüz tanımadığınız insanlardan tiksinirsiniz ne yazikki..
HahahahhhaaaMrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
Hmmm aslında bulabilirsin ben bi kere denedim bunu kayinvalidem in altınlarını çalanı bulmak icin evet zihnimde gördüğüm ve onların şüphelendigi kişi ile ayni kişi üstelik ben hiç tanımıyorum ama tabi kanıt olmayınca maalsef bişey yapamadikVay bee mesela altı lari çalındı kim bulabilirmiyim
Aslında haklısınız bir çok deneyimimi paylaşacağım ama inanin ki bana özel şeyler değil internette çok örneğini de bulabilirsiniz :)Ayri bi.konu acsaniz da su kk kadinlarini kurtarirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?