karsi komsuda art niyet aramalimiyim

Art niyet değil, gereksiz bir samimiyete girmeye çalışıyor ve bunun senin özel hayatını az da olsa suitimal edebileceğini düşünmüyor. Büyük ihtimal ailelerden ayrı şehirde, eşleriniz de aynı işteyse seninle bir bağ kurmuş ve yediğiniz içtiğiniz ayrı geçmesin isteyen tiplerden. Tuhaf değil, ama samimiyetten hoşlanmıyorsan bunu tabaklarını boş göndererek ve geldiğinden bi yere gideceğini söyleyerek falan geçiştirebilirsin...

Sizinki baska bi sey..konu sahibinin komsusu her gun yemek getiriyormus..asevi degil ya..herkesin aksam bi yemegi oluyor sonucta..tatli,börek anlarim da her gün yemek getirmek tuhaf degil mi?
ahanda komşum mantı getirmiş :) yirimm
valla ben genede kötü düşünemedim

Ben de istiyorum bu komşudan . valla şimdi kalkıp yemek yapmak öyle zor geliyor ki; kapı çalsa komşum çorbadan salataya mükellef bir tepsiyle belirse ne sevinirim

Ayyy keşke benim de öyle komşum olsaydı yemek yapma derdınden kurtulurdum)))))

Nezaketen bir iki neyse de sonrasını kabul etmezdim. Ayrıca dolu da göndermem, işim gücüm yok yemek yapacağım boş vermemek için.

Nasil bi art niyet olabilir paylasimda? Sadece asiri ve ilginc. Arti rahatsiz edici boyutta artik. Ama nasil bi kotuluk yapabilir yemekle onu anlamadim.

Nefesi agzimizdan alip burnumuzdan versek olur mu? Bide 3 sn cok gelirse bogulacak gibi olursak 2 sn tutsak?

Bence tamamen iyi niyetliliğinden. Bir ara annemle komşuları da birbirlerine böyle ikramlarda bulunuyorlardı. Ama salata çorba vs ilginç olmuş gerçekten. Alışkanlık haline getirmiş komşunuz bence yemeğim çok ziyan olmasın sağol falan deyin almayın arada bir sonra oda getirmez heralde

Evet denedim oldu su an dusunce okuyabiliyorum sayenizde tesekkurler :d

muhtemelen iyi niyetli bir komsu.ama ben genelde sagdan soldan gelen yiyecekleri tuketmem. nasil yapildiginj bilmiyorum, icine zehir mi katti buyu mu yapti bilmiyorum. kullansigi baharat mideme dokunur mu vs hic bulasmam. zaten 1.5 yillik evliyim daha apartmanimda hic tanimadigim komsularim var sadece 2 tanesinin kocalarini biliyorum bazi islemler zamani tanismistik onlarla karsilasirsam merhabalasirim o kadar.

bu şekilde gerçekten gerçeklere ulaşılabilirmi ciddi soruyorum ilgimi çekti

Allahdan ne isteseydıim olucakmış benim komşum da yemek getirdi bugün )))))

bu şekilde gerçekten gerçeklere ulaşılabilirmi ciddi soruyorum ilgimi çekti
Bu sekilde inanin istediğiniz her şeye ulaşırsiniz çünki zihniniz sakinlesır bilinçaltınız temizlenir ve boş bir zihin tanrının atolyesidir ve bu şekilde meditasyon yapan kişinin cakra larını dengelenir ve tum psisik güçlerinizin farkına varirsiniz. Nasıl ki bazı şeyleri hissederiz derin ve uzun çalışmalar sonucu görebilir durabilir ve sebebsizce dogrulari bilirsiniz.. ama unutmayın ki bazen ağır gelebilir çünkü etrafınıza baktığınızda sevdiğiniz insanların bildiginiz şekilde olmadığını görürsünüz tanımadığınız insanlardan tiksinirsiniz ne yazikki..

eger yas olarak sizden buyukse anaclik da yapiyor olabilir. yalnizdir belki ve hayatina bir yaren olarak gormek istemistir sizi; baska bir 'ziyan-zarar' yaklasimi aranamaz bu durumun altinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…