- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
ahanda komşum mantı getirmiş :) yirimmSizinki baska bi sey..konu sahibinin komsusu her gun yemek getiriyormus..asevi degil ya..herkesin aksam bi yemegi oluyor sonucta..tatli,börek anlarim da her gün yemek getirmek tuhaf degil mi?
ahanda komşum mantı getirmiş :) yirimm
valla ben genede kötü düşünemedim
Nefesi agzimizdan alip burnumuzdan versek olur mu? Bide 3 sn cok gelirse bogulacak gibi olursak 2 sn tutsak?Oncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.
Evet denedim oldu su an dusunce okuyabiliyorum sayenizde tesekkurler :dOncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.
Sanırım şaka yapıyorsunuz kimseye danışmadan kafanız karismadan soruların cevaplarıni kendinizde bulabildinizmi ? Sadece 1 kere yaparak mi ?Evet denedim oldu su an dusunce okuyabiliyorum sayenizde tesekkurler :d
bu şekilde gerçekten gerçeklere ulaşılabilirmi ciddi soruyorum ilgimi çektiOncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.
Bu sekilde inanin istediğiniz her şeye ulaşırsiniz çünki zihniniz sakinlesır bilinçaltınız temizlenir ve boş bir zihin tanrının atolyesidir ve bu şekilde meditasyon yapan kişinin cakra larını dengelenir ve tum psisik güçlerinizin farkına varirsiniz. Nasıl ki bazı şeyleri hissederiz derin ve uzun çalışmalar sonucu görebilir durabilir ve sebebsizce dogrulari bilirsiniz.. ama unutmayın ki bazen ağır gelebilir çünkü etrafınıza baktığınızda sevdiğiniz insanların bildiginiz şekilde olmadığını görürsünüz tanımadığınız insanlardan tiksinirsiniz ne yazikki..bu şekilde gerçekten gerçeklere ulaşılabilirmi ciddi soruyorum ilgimi çekti
Mrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?