- 25 Ağustos 2014
- 21.132
- 50.590
- 798
Nasıl mesela.
ikaz ederek mi.
Defalarca ikaz ettim kendisini.[/QUOTE
en azindan okuz demeden.. o anda tum hakliliginz yerle bir oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl mesela.
ikaz ederek mi.
Defalarca ikaz ettim kendisini.[/QUOTE
en azindan okuz demeden.. o anda tum hakliliginz yerle bir oluyor
çocuğunuz kaç yaşında,ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyleGünaydın Arkadaşlarım,
Benim derdim karşı komsum. Kısaca bahsedeyim kendisinden. 18 yaşında evlendi. Şuan 20 yaşında 2 çocugu var. Son derece cahilllll.
Annesi onun bunun yardımlarıyla geçinen bir kadın babası ise adam öldürmekten ceza evinde..
Bu kız evlendiğinde (evlerimiz karşılıklı) bana arkada geldi falan diye çok sevinmiştim. Ama kızın cahillikleri yüzünden görüşmeme kararı aldım.
Ben kapıda dışarı çıkacak üzere olayım, yada bir misafir geçirirken filan küt diye küfür eder gibi kağı çarpar ama her seferinde.
Kapının önüne çöp koyar suları taaa benim kapıma kadar gelir. Bebek arabası eşyaları benim kapımın önünde.
Apartman kültürü olmayan cahil görgüsüz bir kız…
Dün oğlumla dışarı çıkıyoruz oglumun ayakkabılarını giydiriyorum. Bu gene kapıyı çarptı ama öyle bir vurduki oğlumun ödü koptu.
Ben de o sinirle korkma annecim insan öküz olunca yapıyo böyle şeyler dedim.Açtı kapıyı o agzına geleni söyledi ben agzıma geleni söyledim.
Ben çıktım gittim. Olayı eşime anlattım boşver cahil insanlarla ugraşılmaz dedi.
Eşim dışarı karşı son derece sakin hiç bişeye karışmayan kafasına vur ekmegini al misali sünepe bir adamdır. Asla kavga etmez sanırım korkuyo. (dışarı karşı)
Evde sinirlenince şiddet bile uygulayan bir tip kendisi. Erkekliği evdeki kadına yani.
Neyse; Akşam kocası ile karşı cahil komsum kapımıza geldi. İşte sen benim karıma öküz diyemezsin seni öldürürüm diye tehditler savurdu. Yarım saat bagıra çağıra
Konustuk. Kendi karısınında sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını anladı. Benim sinirlendiğim adam bana tehditler yagdırırken eşimin adamı sakinleştirmeye çalışması oldu.
Adama sadece bu söyledikleri hoş şeyler değil, burda yüz yüze bakıyoruz herkes birbirinin hakkına saygı duysun sorun çözülür dedi. Onlarda tamam abi felan dediler.
Diyeceksiniz ki işl güzellikle çözmüş ama olay o değil. Adam bana seni öldürürüm derken eşim agır ol sen nasıl benim eşimi tehdit edersin diyemedi…
Eve geldik aynen senden beklediğim tavırları sergiledin evde kaplan olursun ama dışarda sünepesin dedim.
Oda bana kadın işte insanı vezirde eder rezilde dedi. Gene bana yüklendi yani. Tam bir SÜNEPE kendisi.
Şimdi konu burdan yorumlarınızı bekliyorum zira ben çok sinirliyim.
komşunuzun cahilliğine karşılık cahilce bir laf ediyorsunuz komşunuzda yemiyor içmiyor kocasına anlatıyor oda sizin kapıya dayanıyor eşiniz sünepeliğiyle!!! olayı tatlıya bağlıyor ve sizde niye olayı tatlıya bağladın da büyütmedin hadiseyi diye eşinizin üzerine gidiyorsunuz .siz şükredin eşinizin sakinliğine yoksa size asla katlanamazdı aksi karakterde olsaydı.
Konu Sahibi haksız değil . Kapı çarpmak var ilk defa duymaniz böyle bir durum olmadığı anlamına gelmez . Kadın 3 kere uyarmis. Bir insan kapı çarpıyorsa cahildir. Ortak yaşam alaninda yaşamayı bilecek .kocasına gelince adam evde kadına şiddet uyguluyor o kadar sinir kontrolü yoksa dışarıya da aynı tutumu sergilesin. Ahırda yaşıyor gibi davranan komşu masum karısına hayvanlik yapıp dışarıya beyefendi olan es masum .konu sahibi hatalı .insanları azarlamaya yer ariyorsunizEsin sunepe degil mantikli ve olgun davranmis, anormal olan sensin
Kapi carpmak nedir ilk kez senden duydum, bunun icin karsi tarafa okuz dersen bedelini de boyle hakaret yiyerek odersin. Esin senin bu davranislarin yuzunden milletle muhatap olmak zorunda kaliyor bir ugrasiyor bi de adami tehdit edip iyice mi ugrassin. Kaldi ki dikkatini cekerim kizin babasi katil. O aileden korkmaman garip zaten. Dogrusunu kocan yapmis. Kadina cahil cahil diyorsun da kendi hal ve harekatina bir bak bakalim
Konu Sahibi haksız değil . Kapı çarpmak var ilk defa duymaniz böyle bir durum olmadığı anlamına gelmez . Kadın 3 kere uyarmis. Bir insan kapı çarpıyorsa cahildir. Ortak yaşam alaninda yaşamayı bilecek .kocasına gelince adam evde kadına şiddet uyguluyor o kadar sinir kontrolü yoksa dışarıya da aynı tutumu sergilesin. Ahırda yaşıyor gibi davranan komşu masum karısına hayvanlik yapıp dışarıya beyefendi olan es masum .konu sahibi hatalı .insanları azarlamaya yer ariyorsuniz