• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşum cahillikleri ve eşim

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Günaydın Arkadaşlarım,

Benim derdim karşı komsum. Kısaca bahsedeyim kendisinden. 18 yaşında evlendi. Şuan 20 yaşında 2 çocugu var. Son derece cahilllll.
Annesi onun bunun yardımlarıyla geçinen bir kadın babası ise adam öldürmekten ceza evinde..
Bu kız evlendiğinde (evlerimiz karşılıklı) bana arkada geldi falan diye çok sevinmiştim. Ama kızın cahillikleri yüzünden görüşmeme kararı aldım.
Ben kapıda dışarı çıkacak üzere olayım, yada bir misafir geçirirken filan küt diye küfür eder gibi kağı çarpar ama her seferinde.
Kapının önüne çöp koyar suları taaa benim kapıma kadar gelir. Bebek arabası eşyaları benim kapımın önünde.
Apartman kültürü olmayan cahil görgüsüz bir kız…
Dün oğlumla dışarı çıkıyoruz oglumun ayakkabılarını giydiriyorum. Bu gene kapıyı çarptı ama öyle bir vurduki oğlumun ödü koptu.
Ben de o sinirle korkma annecim insan öküz olunca yapıyo böyle şeyler dedim.Açtı kapıyı o agzına geleni söyledi ben agzıma geleni söyledim.
Ben çıktım gittim. Olayı eşime anlattım boşver cahil insanlarla ugraşılmaz dedi.
Eşim dışarı karşı son derece sakin hiç bişeye karışmayan kafasına vur ekmegini al misali sünepe bir adamdır. Asla kavga etmez sanırım korkuyo. (dışarı karşı)
Evde sinirlenince şiddet bile uygulayan bir tip kendisi. Erkekliği evdeki kadına yani.
Neyse; Akşam kocası ile karşı cahil komsum kapımıza geldi. İşte sen benim karıma öküz diyemezsin seni öldürürüm diye tehditler savurdu. Yarım saat bagıra çağıra
Konustuk. Kendi karısınında sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını anladı. Benim sinirlendiğim adam bana tehditler yagdırırken eşimin adamı sakinleştirmeye çalışması oldu.
Adama sadece bu söyledikleri hoş şeyler değil, burda yüz yüze bakıyoruz herkes birbirinin hakkına saygı duysun sorun çözülür dedi. Onlarda tamam abi felan dediler.
Diyeceksiniz ki işl güzellikle çözmüş ama olay o değil. Adam bana seni öldürürüm derken eşim agır ol sen nasıl benim eşimi tehdit edersin diyemedi…
Eve geldik aynen senden beklediğim tavırları sergiledin evde kaplan olursun ama dışarda sünepesin dedim.
Oda bana kadın işte insanı vezirde eder rezilde dedi. Gene bana yüklendi yani. Tam bir SÜNEPE kendisi.
Şimdi konu burdan yorumlarınızı bekliyorum zira ben çok sinirliyim.

Günaydın Arkadaşlarım,

Benim derdim karşı komsum. Kısaca bahsedeyim kendisinden. 18 yaşında evlendi. Şuan 20 yaşında 2 çocugu var. Son derece cahilllll.
Annesi onun bunun yardımlarıyla geçinen bir kadın babası ise adam öldürmekten ceza evinde..
Bu kız evlendiğinde (evlerimiz karşılıklı) bana arkada geldi falan diye çok sevinmiştim. Ama kızın cahillikleri yüzünden görüşmeme kararı aldım.
Ben kapıda dışarı çıkacak üzere olayım, yada bir misafir geçirirken filan küt diye küfür eder gibi kağı çarpar ama her seferinde.
Kapının önüne çöp koyar suları taaa benim kapıma kadar gelir. Bebek arabası eşyaları benim kapımın önünde.
Dün oğlumla dışarı çıkıyoruz oglumun ayakkabılarını giydiriyorum. Bu gene kapıyı çarptı ama öyle bir vurduki oğlumun ödü koptu.
Ben de o sinirle korkma annecim insan öküz olunca yapıyo böyle şeyler dedim.Açtı kapıyı o agzına geleni söyledi ben agzıma geleni söyledim.
Ben çıktım gittim. Olayı eşime anlattım boşver cahil insanlarla ugraşılmaz dedi.
Eşim dışarı karşı son derece sakin hiç bişeye karışmayan kafasına vur ekmegini al misali sünepe bir adamdır. Asla kavga etmez sanırım korkuyo. (dışarı karşı)
Evde sinirlenince şiddet bile uygulayan bir tip kendisi. Erkekliği evdeki kadına yani.
Neyse; Akşam kocası ile karşı cahil komsum kapımıza geldi. İşte sen benim karıma öküz diyemezsin seni öldürürüm diye tehditler savurdu. Yarım saat bagıra çağıra
Konustuk. Kendi karısınında sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını anladı. Benim sinirlendiğim adam bana tehditler yagdırırken eşimin adamı sakinleştirmeye çalışması oldu.
Adama sadece bu söyledikleri hoş şeyler değil, burda yüz yüze bakıyoruz herkes birbirinin hakkına saygı duysun sorun çözülür dedi. Onlarda tamam abi felan dediler.
Diyeceksiniz ki işl güzellikle çözmüş ama olay o değil. Adam bana seni öldürürüm derken eşim agır ol sen nasıl benim eşimi tehdit edersin diyemedi…
Eve geldik aynen senden beklediğim tavırları sergiledin evde kaplan olursun ama dışarda sünepesin dedim.
Oda bana kadın işte insanı vezirde eder rezilde dedi. Gene bana yüklendi yani. Tam bir SÜNEPE kendisi.
aldırış etme..pasaklı ve çingene bir kadın için sinirlenmeye bile değmez..apatman yöneticisi varsa pis olduğunu ve rahatsız edici davranışlarını şikayet edin..ben komşuluk ilişkilerinden hiçmi hiç hazzetmeyen biri olarak asla taviz vermem selam bile vermem..

Eşinizin ev içindeki davranışları asla tavsip edilemez özellikle de şiddet uygulaması. Ama kavga anında verdiği tepki bence iyi olmuş. Siz elbette ki bir kadın olarak eşinizin sizi korumasını beklemişsiniz ama Allah göstermesin böyle durumlarda iki taraf da öfkeli olduğu zaman cinayet bile çıkıyor sonunda. Eşiniz sağ duyulu davranmış. Üstelik aynı binada ve karşı karşıya oturuyorsunuz. Eşiniz komşuya onun tarzında cevap verseydi mazallah o adam eşinizin evden çıkmasını bekleyip sizi yalnız bile basabilirdi.

hic alinmayin madem yorum bekliyorsunuz, sizin de karsi komsunuzdan pek asagi kalir yaniniz yok. kapiyi carptiginda yapmaniz gereken nazikce uyarmaktir. "X'cigim oglum korkuyor nolur biraz yavas kapatir misin fark etmiyorsun sen cok ses cikti vs" demek var, bir de direkt "okuz" demek var. siz de cirkinlesmissiniz, ne bekliyordunuz kusura bakma komsucum bi daha yapmam demesini mi? Ayrica esiniz cok dogru davranmis, sen nasil tehdit edersin bilmem ne diye konuya girip ortada cinayet ciksa mutlu mu olacaktiniz? komsunuzun anne babasini anlatip bilgisizliginden dolayi asagilamak yerine apartman adabini kibarca, abla gibi ogretseydiniz bu kadar cirkin sey yasanmazdi.

Eşiniz dışarıya karşı gayet sakin, size gelince de gerekirse şiddet uygulayan biri mi yani anlamadım..o_O

eşim de bazen evde kaplan dışarda kedi gibi olabiliyor, ben söyleyince diyor ki kavga edip hapse mi düşeyim, başımı belaya mı sokayım, böylesi daha iyi...

hic alinmayin madem yorum bekliyorsunuz, sizin de karsi komsunuzdan pek asagi kalir yaniniz yok. kapiyi carptiginda yapmaniz gereken nazikce uyarmaktir. "X'cigim oglum korkuyor nolur biraz yavas kapatir misin fark etmiyorsun sen cok ses cikti vs" demek var, bir de direkt "okuz" demek var. siz de cirkinlesmissiniz, ne bekliyordunuz kusura bakma komsucum bi daha yapmam demesini mi? Ayrica esiniz cok dogru davranmis, sen nasil tehdit edersin bilmem ne diye konuya girip ortada cinayet ciksa mutlu mu olacaktiniz? komsunuzun anne babasini anlatip bilgisizliginden dolayi asagilamak yerine apartman adabini kibarca, abla gibi ogretseydiniz bu kadar cirkin sey yasanmazdi.

Daha önce 3 defa uyardım kendisini... Annemde uyarmış. Gelen misafirlerimin bile yüzüne çarpıyo kapıyı. Konuşmaktan anlamıyo. Kocasından sürekli dayak yiyo bu yüzden. Ben yaptıgıma dogru demiyorum ama sabrım taştı artık.

Eşiniz dışarıya karşı gayet sakin, size gelince de gerekirse şiddet uygulayan biri mi yani anlamadım..o_O

Dışarda her ne olursa olsun kavga etme taraftarı değil.
Ama bana sinirlendiğinde yapma potansiyeli çok yüksek.

Bence oldukça asabi bir insansiniz.

"Öküz " demeden o kapanan kapiyi calip her defasında küfür eder gibi neden kapattigini sorup mahcup edebilirdnz.

Eşiniz disariya karsi doğru bir tavir sergilemiş size karsi tavirlari da başka bir konu ...

3 kere sordum ve rica ettim kendisinden anlamıyo. Oğlum korkunca bende böyle bir tepki gösterdim dogru demiyorum zaten. Ama tanısanız insanı zıvanadan çıkaran bir tip oldugunu görürsünüz.

Günaydın Arkadaşlarım,

eşin senin tabirinle sünepe olmayabilir, sadece sakin biri olabilir. Ama senin agresif bir kişiliğe sahip olduğunu hissettim.
Bir kere kapı çarpan komşuna "öküz" diyebilecek kadar kültürlüsün tebrik ederim. Herkes kendi yaptığından sorumludur, o öyleyse sen de böylesin demek.
Bir erkeğe sünepe demek de bence hakarettir, azmettirici bir sözdür.

Eşinizin evde şiddet uygulaması çok kötü..
Ama dışarıdaki tutumunu sünepelik olarak değerlendirmiyorum ben.
Siz orda onlarla aynı seviyede kavga ederken ortalığı sakinleştirmiş.
Gazetelerin üçüncü sayfaları bu tip haberlerle dolu..
Yapmanız gereken tek şey mesafeli olmak, onlarla muhatap olmamak.
Ağız dalaşına girmenin kimseye faydası yok..
Zaten sorunun da çözümü değil..

eşin senin tabirinle sünepe olmayabilir, sadece sakin biri olabilir. Ama senin agresif bir kişiliğe sahip olduğunu hissettim.
Bir kere kapı çarpan komşuna "öküz" diyebilecek kadar kültürlüsün tebrik ederim. Herkes kendi yaptığından sorumludur, o öyleyse sen de böylesin demek.
Bir erkeğe sünepe demek de bence hakarettir, azmettirici bir sözdür.

3 kere uyardım kendisini 1 kere değil sürekli yapıyor.

Eşinizin evde şiddet uygulaması çok kötü..
Ama dışarıdaki tutumunu sünepelik olarak değerlendirmiyorum ben.
Siz orda onlarla aynı seviyede kavga ederken ortalığı sakinleştirmiş.
Gazetelerin üçüncü sayfaları bu tip haberlerle dolu..
Yapmanız gereken tek şey mesafeli olmak, onlarla muhatap olmamak.
Ağız dalaşına girmenin kimseye faydası yok..
Zaten sorunun da çözümü değil..

Yorumunuz için teşekkürler.
Yoo sürekli şiddet uygulayan biri değil. Ama yapma potansiyeli yüksek. Dışarıda asla kavga etmez ama.

Öyle belalı bir aileye eşinizin sergilediği tavır gayet doğru. Gereksiz delikanlılık yapmanın alemi yok. Sizin kullandığınız kelimeler de hic hoş değil, cahil görgüsüz öküz sünepe vs....

Onlar belalı oldugu için değil. Eşimin etrafa karşı genel tavrı bu.
Benim üzüldüğüm adam bana tehditler savururken eşim sen nasıl konusuyorsun demedi.

ben şunu anlamadım.şimdi siz evden çıkıyorsunuz yada biri geliyor.
komşu evde. bunu duyup sokak kapısını açıp ,suratınızamı çarpıyor.
olay buysa o evin yöneticisi yokmu. şikayet edin.
birde aranızda sorun yokken bir kadın bunu neden yapar. aranızda farklı sorunlarmız oldu anlatılmayan. durup dururken bunu yapması mümkün gelmedi bana...

Günaydın Arkadaşlarım,

Normal medeni davranan eşin,kavga kıyamet,anormal,hakaretamiz davranan sen ve komşuların.İnsanlara öküz demek yerine,kapısını çalıp,uygun bir dille sorabilirdin.Komşun kocasını doldurmuş o da dolmuş gelmiş.Kocan da senin dolduruşlarına gelseydi ne olacaktı.Eşinin başı belaya mı girsin istiyorsun.Allah muhafaza,böyle kavgaların sonucunda kan çıkmış nice olaylar var.İki kadın kendi aranızda çözemediğiniz şeyleri,eşleriniz kavgayla çözsün istiyorsunuz.Hoşgörülü,olgun ve aklıselim davranmanın adı sana göre sünepelikse ve cahil diye komuşunu eleştirirken,kendin kocana sünepe diyecek tavır sergilemeyi kültürlülükten sayıyorsan ne diyelim.

Back
X