• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşum cahillikleri ve eşim

Eşin sana olduğu kadar dışarıya da aslan olsaymış keşke.
Bence alttan alarak büyük hata yapılmış.

Canım bence eşin gayet medeni davranmış. Olay büyüse hiç de hoş şeyler olmazdı. Sizi korumasa bile yanınızda olmuş konuyu medeni bir insan gibi toplamış ve kapatmış. O tarz insanlara şiddet göstersen o beğenmediğin komşundan farkın kalır mı ? Eşine kızacağına teşekkür etmeliydin.

Günaydın Arkadaşlarım,

Benim derdim karşı komsum. Kısaca bahsedeyim kendisinden. 18 yaşında evlendi. Şuan 20 yaşında 2 çocugu var. Son derece cahilllll.
Annesi onun bunun yardımlarıyla geçinen bir kadın babası ise adam öldürmekten ceza evinde..
Bu kız evlendiğinde (evlerimiz karşılıklı) bana arkada geldi falan diye çok sevinmiştim. Ama kızın cahillikleri yüzünden görüşmeme kararı aldım.
Ben kapıda dışarı çıkacak üzere olayım, yada bir misafir geçirirken filan küt diye küfür eder gibi kağı çarpar ama her seferinde.
Kapının önüne çöp koyar suları taaa benim kapıma kadar gelir. Bebek arabası eşyaları benim kapımın önünde.
Apartman kültürü olmayan cahil görgüsüz bir kız…
Dün oğlumla dışarı çıkıyoruz oglumun ayakkabılarını giydiriyorum. Bu gene kapıyı çarptı ama öyle bir vurduki oğlumun ödü koptu.
Ben de o sinirle korkma annecim insan öküz olunca yapıyo böyle şeyler dedim.Açtı kapıyı o agzına geleni söyledi ben agzıma geleni söyledim.
Ben çıktım gittim. Olayı eşime anlattım boşver cahil insanlarla ugraşılmaz dedi.
Eşim dışarı karşı son derece sakin hiç bişeye karışmayan kafasına vur ekmegini al misali sünepe bir adamdır. Asla kavga etmez sanırım korkuyo. (dışarı karşı)
Evde sinirlenince şiddet bile uygulayan bir tip kendisi. Erkekliği evdeki kadına yani.
Neyse; Akşam kocası ile karşı cahil komsum kapımıza geldi. İşte sen benim karıma öküz diyemezsin seni öldürürüm diye tehditler savurdu. Yarım saat bagıra çağıra
Konustuk. Kendi karısınında sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını anladı. Benim sinirlendiğim adam bana tehditler yagdırırken eşimin adamı sakinleştirmeye çalışması oldu.
Adama sadece bu söyledikleri hoş şeyler değil, burda yüz yüze bakıyoruz herkes birbirinin hakkına saygı duysun sorun çözülür dedi. Onlarda tamam abi felan dediler.
Diyeceksiniz ki işl güzellikle çözmüş ama olay o değil. Adam bana seni öldürürüm derken eşim agır ol sen nasıl benim eşimi tehdit edersin diyemedi…
Eve geldik aynen senden beklediğim tavırları sergiledin evde kaplan olursun ama dışarda sünepesin dedim.
Oda bana kadın işte insanı vezirde eder rezilde dedi. Gene bana yüklendi yani. Tam bir SÜNEPE kendisi.
Şimdi konu burdan yorumlarınızı bekliyorum zira ben çok sinirliyim.
Anne babası hakkındaki yorumlarınız hiç şık olmamış. Herkes şanslı doğmuyor.
Öküz diyeceğinize güzel bir dille uyarabilirdiniz bence.
Eşiniz bulaşmak istememiştir bence.

Durumu anladığım kadarıyla karşı rahatsız olduğun komşu 20 yaşlarında birden 2 çocuğun sorumluluğunu almış, annesi baskalarının yardımıyla geçinen babası katil olduğu için hapse düşen ve eşinden sürekli dayak yiyen biri. Psikolojisi nasıl olabilir sizce? Bence o bi cendere altında şu an ve dışarıya nasıl yansıtacağını bilmiyor. Evet, yaptıkları kötü ama o anlattığı şartlara sahip biri icin aslında çok da anormal değil. Keşke az biraz sabırlı olup bir büyük olarak nasihatle düzeltmeye çalışsaydınız belki yapmışsınızdır o zamanda en fazla muhattap olmamaya çalışırdınız ne oldu kavga edince gene aynı şey. Eşin konusunda sana hak veririm benim karşıma geçip efelik taslayıp başkasına ağam diye gözümde eziktir değerini yitirir. Bu demek degilki gitsin dışarıda onunla bununla kavga etsin ama o özeni evinde de göstermeli.

Ayyyy yani yorumlari okuyunca doldum sistim resmen.
Sunepe sunepe sunepe iste. Sunepenin bayrak sallayani hem de.
Boyleleri erkegim diye ortada dolaniyor. Hem vallahi hem billahi bir erkek bnm kocama mevzu ne olursa olsun seni oldururum derse gozumu kirpmam dalarim ona istersem dayak yiyim sonucunda.
Hal boyleyken bir erkegin karisini korumamasini benim aklim almiyor.
Bazilari da demis ki kocan medeni davranmis. Hay medeniyetine oturim onun. Yok kocan basina bela mi alsaydi? Evet keske bela alsaydi, karisinin gozunde sunepeden çerden çopten farki kalmamasindansa keske bela alsaydi basina.
Ayy bilmiyorum ya ne derseniz deyin, ben hala eski kafaliyim bazi konularda. Bu kadar 'medeniyet' bana fazla geliyor. Kadinin kocasindan midesi bulanmasinda ne yapsin. Sunepeeeeeee

Sunepe ne demek, süprüntü gibi biseymi

muhatap olma görüsme cnm sende komsunla ..

ben seni anladım. çünkü bi kere yaşadım aynısını. yeni taşındık annem şikayetlendi, ben kapıdayken kapıyı öyle bir çarpıyor ki diye. ben de amaan ne olacak takma dedim ama bir kere benim yanımda da yaptı. apartman başıma yıkılıyo sandım. bu bi süre böyle devam etti. sonra babam denk gelmiş bi gün. çok sinirlendi. o kapıyı çarpınca babam öyle bir kapıyı kapattı ki, kapı nasıl yerinde kaldı şaşırdım. çok sinir bozucuydu cidden ama ya. kadın bi daha yapmadı, yapamadı. sen de yardır çarp kapıyı suratına bakalım öküzün. lafın gelişi söylüyorum gerçi... öküzleri severim, kimseye zararı olmayan tatlı hayvanlardır. ve evet bi insana öküz diyebilecek kadar da seviyesizim.

hic alinmayin madem yorum bekliyorsunuz, sizin de karsi komsunuzdan pek asagi kalir yaniniz yok. kapiyi carptiginda yapmaniz gereken nazikce uyarmaktir. "X'cigim oglum korkuyor nolur biraz yavas kapatir misin fark etmiyorsun sen cok ses cikti vs" demek var, bir de direkt "okuz" demek var. siz de cirkinlesmissiniz, ne bekliyordunuz kusura bakma komsucum bi daha yapmam demesini mi? Ayrica esiniz cok dogru davranmis, sen nasil tehdit edersin bilmem ne diye konuya girip ortada cinayet ciksa mutlu mu olacaktiniz? komsunuzun anne babasini anlatip bilgisizliginden dolayi asagilamak yerine apartman adabini kibarca, abla gibi ogretseydiniz bu kadar cirkin sey yasanmazdi.
:KK9:

Günaydın Arkadaşlarım,

Benim derdim karşı komsum. Kısaca bahsedeyim kendisinden. 18 yaşında evlendi. Şuan 20 yaşında 2 çocugu var. Son derece cahilllll.
Annesi onun bunun yardımlarıyla geçinen bir kadın babası ise adam öldürmekten ceza evinde..
Bu kız evlendiğinde (evlerimiz karşılıklı) bana arkada geldi falan diye çok sevinmiştim. Ama kızın cahillikleri yüzünden görüşmeme kararı aldım.
Ben kapıda dışarı çıkacak üzere olayım, yada bir misafir geçirirken filan küt diye küfür eder gibi kağı çarpar ama her seferinde.
Kapının önüne çöp koyar suları taaa benim kapıma kadar gelir. Bebek arabası eşyaları benim kapımın önünde.
Apartman kültürü olmayan cahil görgüsüz bir kız…
Dün oğlumla dışarı çıkıyoruz oglumun ayakkabılarını giydiriyorum. Bu gene kapıyı çarptı ama öyle bir vurduki oğlumun ödü koptu.
Ben de o sinirle korkma annecim insan öküz olunca yapıyo böyle şeyler dedim.Açtı kapıyı o agzına geleni söyledi ben agzıma geleni söyledim.
Ben çıktım gittim. Olayı eşime anlattım boşver cahil insanlarla ugraşılmaz dedi.
Eşim dışarı karşı son derece sakin hiç bişeye karışmayan kafasına vur ekmegini al misali sünepe bir adamdır. Asla kavga etmez sanırım korkuyo. (dışarı karşı)
Evde sinirlenince şiddet bile uygulayan bir tip kendisi. Erkekliği evdeki kadına yani.
Neyse; Akşam kocası ile karşı cahil komsum kapımıza geldi. İşte sen benim karıma öküz diyemezsin seni öldürürüm diye tehditler savurdu. Yarım saat bagıra çağıra
Konustuk. Kendi karısınında sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını anladı. Benim sinirlendiğim adam bana tehditler yagdırırken eşimin adamı sakinleştirmeye çalışması oldu.
Adama sadece bu söyledikleri hoş şeyler değil, burda yüz yüze bakıyoruz herkes birbirinin hakkına saygı duysun sorun çözülür dedi. Onlarda tamam abi felan dediler.
Diyeceksiniz ki işl güzellikle çözmüş ama olay o değil. Adam bana seni öldürürüm derken eşim agır ol sen nasıl benim eşimi tehdit edersin diyemedi…
Eve geldik aynen senden beklediğim tavırları sergiledin evde kaplan olursun ama dışarda sünepesin dedim.
Oda bana kadın işte insanı vezirde eder rezilde dedi. Gene bana yüklendi yani. Tam bir SÜNEPE kendisi.
Şimdi konu burdan yorumlarınızı bekliyorum zira ben çok sinirliyim.

bana ikiniz de normal gelmediniz....

Karsi komsunuz da sizden haz etmiyor belli.kikapilar carpiliyor.ben sizin yerinizde olsam,dusman olacagima gorusmesem de selam veren ,gulumseyen komsu olurdum.giderdim evine komsum ben bundan bundan rahatsiz oluyorum.bak ikimizin de kapisi copleri daha dikkatli koyalim,sulari yerlere akmasin,sonucta ikimizin kapisi...der,allahin selamini verirdim

bır kere herseyden once aılesını,nereden geldıgını,yasını,durumunu bıldıgınız bır ınsana cahıl dıye yuklenmenız ve elestırmenız cok absurd olmus.aıle terbıyesı almayan,20 yasında 2 cocugun ve evın sorumlulugu altına gıren,hayatı yasamayan ve ogrenemeyen bır ınsandan bahsedıyorsunuz.eger kulturlu ve bılgılı,herseyın farkında ve bılıncınde bır ınsan demıs olsaydınız evet haklısınz derdım.bu yasta karsı komsunuzun uzerne aldıgı yuk cok fazla.ve gecmıs yasantısından gelen problemlerının de yuku var uzernde.hayata ve ınsanlara karsı nedensız ofke ve anormal davranıslar gostermesı beklenebılır bır sonuc.tabı kı sız komsunuzun ruh halını analız etmek zorunda degılsınız sızı ılgılendırmez fakat zararı sıze de dokunuyorsa aynı tavırla karsılık vermek sızın de yasamıs oldugunuz gbı bır ıse yaramayacaktır.ayrıca esınız sunepe olabılır ama bu sızı cogu durumdan ustalıkla kurtacak da bır ozellıktır.ıyı taraflraını da gormenızı tavsıye ederım.orada bır kavga olmus olsaydı,gecenız karakol ve hastanede sonlanabılır ve kalıcı dusmanlar edınıp her an tehdıt altında olabılırdınız.bır de ıse bu yonunden bakmanız benım tavsıyemdır.

bizdede var bu tarz görgüsüzler...bunlar genellikle eğitilmede evlendikleri için kara cahil oluyorlar...kontak kes hemen derim...kuduruklar ne olacak..yetmez gibi o cahillikle 2 çocuk..hangi beyinle yetiştirecekse....bunlar genellikle öküze de hararet olcak ama..laftan felanda anlamazlar...öküz geninden geliyorlar....:KK11:

simdi sunu sormak isterim
adamin size öldürürüm dediginde esinizin sen kim oluyosun vs deyip
adamin üstüne atlamasi ortada kan gövdeyi götürmesi
sizi memnun edecek miydi ?
bence etmeyecekti ..

esiniz evde ve disarda farkli yapida olabilir
o ayri bir sorun
size siddet uyguluyor sanirim
o basli basina bir sorun
siz esinizi kücük görüyorsunuz
vs vs bir cok sorun var

ama esiniz katil aile ile cok guzel uzlasma saglamis
cok mantikli davranmis
takdir edilir bence
sahsen benim esim ayni sukuneti göstermezdi
saldirabilirdi
ve olay cok fena sonuclar dogururdu

karsi komsunuz belli normal karaktere sahip degiller
cok cahiller
ama tahrik etmissiniz
hic gerek yoktu bence

aslind abu tip seyler sadece sizin sinirinizi bozar
huzurunuzu kacirir
ben sirf bu yuzden bazi insanlara cevap bile vermem
sizede tavsiye ederim

esinizide cok ama cok sevin
cok guvenin
sevginizi ve guvendiginizi hissettirin
belki evdeki aslanligi disarda pisirikligi sizin istedigizin gibi
yada olmasi gerektigi gibi olur

İnanın tersi daha kötü.Benim eşim bana tartışırken sesini bile yükseltmez ama dışarıda asla alttan almaz ödüm kopuyor markette trafikte kavga çıkacak diye birde gaza çok gelir milli boksördü muay tahi böyle bişey ben bıraktırdım kavganın sporu olmaz .Evde bana karşı böyle olsaydı aşkım hayatım der yumuşatırdım olmadı susardım.Ama dışarda ne olacağı bilinmez birde oğlum var daha 2yaşında bence çok yerinde davranmış.çok beyefendi bence kavgalarınızda komşunuza davrandığınız gibi davranmayın sorun olmaz

Back
X