- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evet bende boyle olabilecegini dusunuyorum. Ama bu pislikler icin yapacak hicbirsey yokmudue acaba diye kk nin bilgili kadinlarina danisayimSizin gördüğünüzü bile bile yapıyor olabilir ama yapacak bir şey yok
Perdesini kapatmasi soylenebilir mesela dip dibe yasiyoruz bu sehirde ben onun tatmin olusuna tanik olmak zorunda segilim ki dikizlemekle alakasi yokNe diyeceksiniz mesela? Yapma boyle seyler rahatsiz oluyorum mu diyeceksiniz? Sana ne benim evimden beni mi izliyorsunuz der bu sefer.
Hakli olmasina haklisiniz da boyle bir sey nasil soylenir onu bilemedim :)
Pis herif bina yöneticisine söyleyin durumu kiracıysa ev sahibiyle konuşun
Konu başlığını görünce aha yeni üye dedim :)
O acı çekmek özgürlük degilmiydiHani aci cekmek masturbasyon cekmekle ayniydi? Herkes ceker ama soylemezdi?
Perdesini kapatmasi soylenebilir mesela dip dibe yasiyoruz bu sehirde ben onun tatmin olusuna tanik olmak zorunda segilim ki dikizlemekle alakasi yok
Pis sapık herif. video kaydı falan mı alsam polise ispat için
Ev sahibi onu biliyprum hatta tahmin ettigim kadariyla bir kac dairelwri var binada cunku biz tasindigimizda o ev insaatti ve mal sahipleri oturdular ilk bu ailede ilk gelenlerden.Pis herif bina yöneticisine söyleyin durumu kiracıysa ev sahibiyle konuşun
Konu başlığını görünce aha yeni üye dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?