- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evi alali iki sene olmus daha 8 sene borcunu odeyecegim nereye tasinayim yahu.Taşın şikayet etsen ne olacak öldürse salıverirler en iyisi kimseye bulaşmadan sürekli pisliklerden kaçarak yaşamak..ne acı dünyayı ele geçirdi kötüler sapıklar..
Ben bu cümleyi kabul etmiyorum. Herkes istediğini yapamaz.Herkes istedigini yapabilir ama
Super fikir:)Acaba pis herif donunu indirdiği vakit polisi sizin eve mi çağırsanız
Bu aksam soyledim, avukat arkadasi var yarin konusucak ne yapabiliriz diye. Bizden baska kimsenin gorebilecegi acida degil ne yazikkiBu tip s..fsizleri bir erkegin uyarmasi daha etkileyici olur. Esiniz olayin farkında mı? Veya sadece siz mi görüyorsunuz? Diğer apartman sakinleri ne yapıyor?
iyi ders olurdu ama bu sefer suçlu sen olurdun :) adam beni gözetliyordu resmimi çekmiş mağdurum diye ağlasa yandıkMastürbasyon yaparken fotoğrafını çekin, çıktısını alın. Issız bir vakitte oturduğu apartmanın dışına veya iç kısımlarına, asansörlere filan asın. Mastürbatör olarak nam salsın.
Ne diye şikayet edilir ki böyle birşey? Video alsanız öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adam ben evimde gayet masumca takılıyordum evimi gözetlemiş özel hayatımı ihlal etti dese siz suçlu çıksanız şaşırmam adalet kavramı denen birşey yok çünkü caanım memleketimde.
En mantıklısı eşiniz yada kardeşiniz abiniz falan birisine söyleyin o uyarsın.
evliyimEvlimisiniz?
Ondan da korkuyorum acikcasi, esim cok yogun calisiyor geceleri eve gelmedigi cok zaman oluyor. Genellike oglumla yalniz oluyoruz evdeSiz görün diye yapıyor açıkçası tehlikeli bir durum evde yalnızken çok dikkat edin.
Kesinlikle, karısı da onun tarafını tutar belki, beklenir.iyi ders olurdu ama bu sefer suçlu sen olurdun :) adam beni gözetliyordu resmimi çekmiş mağdurum diye ağlasa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?