Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Boyle birsey sikayet edilir mi cidden? Adam evinde yani sonucta. Bence gormemezlikten gel arkadasim

bence kasıtlı olsun veya olmasın her iki durumdada büyük bir ayıp var ortada. perdenin arkasında kimin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ama hiçbir kimsede komşusunu görüntü veya ses kirliliği ile rahatsız etmeye hakkı yok. ben amsterdamda kaldım 3 yıl ve bilenler şaşırmayacaktır cinsel hayatı herkes perdeler açık yaşar neredeyse abartmıyorum. fakat oranın kültürüne göre ayıp değil veya kimse bundan hicap ve rahatsızlık duymaz. fakat bizim kültürümüzde bu ayıp ve bu durumu polise bildirseniz mutlaka uyaracaklardır ve biraz olsun dikkat ederler diye düşünüyroum

Bu tip s..fsizleri bir erkegin uyarmasi daha etkileyici olur. Esiniz olayin farkında mı? Veya sadece siz mi görüyorsunuz? Diğer apartman sakinleri ne yapıyor?

Ne diye şikayet edilir ki böyle birşey? Video alsanız öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adam ben evimde gayet masumca takılıyordum evimi gözetlemiş özel hayatımı ihlal etti dese siz suçlu çıksanız şaşırmam adalet kavramı denen birşey yok çünkü caanım memleketimde.
En mantıklısı eşiniz yada kardeşiniz abiniz falan birisine söyleyin o uyarsın.

Recep ivediğin bi repliği geldi aklıma "kapı benim kapım olduğundan problem yok". Uyarsanız bence adam da, ev benim evim olduğundan problem yok diyecektir muhtemelen. Çünkü zaten uyarıyı dikkate alıp utanacak bi tip olsa alalen yapmazdı. Tek çare defolup gitmesi diyeceğim de siz kurtulsanız başkasına pisliğini göstermeye devam edecek.
Böyle insanlarla aynı ülkede hatta aynı dünya üzerinde yaşamaktan dahi iğreniyorum.

Bu tip s..fsizleri bir erkegin uyarmasi daha etkileyici olur. Esiniz olayin farkında mı? Veya sadece siz mi görüyorsunuz? Diğer apartman sakinleri ne yapıyor?
Bu aksam soyledim, avukat arkadasi var yarin konusucak ne yapabiliriz diye. Bizden baska kimsenin gorebilecegi acida degil ne yazikki

iyi ders olurdu ama bu sefer suçlu sen olurdun :) adam beni gözetliyordu resmimi çekmiş mağdurum diye ağlasa yandık

Balkonsan balkona bagirmamiz lazim, apartman cok cok buyuk hangi daire girisi nerden onu bile bilmiyoruz. Zaten sokaklarda farkli
evliyim
Siz görün diye yapıyor açıkçası tehlikeli bir durum evde yalnızken çok dikkat edin.
Ondan da korkuyorum acikcasi, esim cok yogun calisiyor geceleri eve gelmedigi cok zaman oluyor. Genellike oglumla yalniz oluyoruz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…