Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Yerinizde olsam, gizlice video kaydı alır; polisi arar şikayet ederdim.
Sizi kısmen taciz ediyor. Polise de rica edin, sizin olduğunuzu söylemeden gitsin kapısına. Teşhirci pislik biraz korkar da yapamaz belki.

Yuhh! Özellikle yapiyor belli ki pis herif. Yapilacak bir sey yok. Esinize falan soyleseniz olay cikabilir.Tamamen gormezden gelin

Aynen böyle oldum Allah yardım etsin size zira bence polise falan ihbar etseniz sizden şüphelenip iyice azıtabilir korktum açıkcası ben

Yerinizde olsam, gizlice video kaydı alır; polisi arar şikayet ederdim.
Sizi kısmen taciz ediyor. Polise de rica edin, sizin olduğunuzu söylemeden gitsin kapısına. Teşhirci pislik biraz korkar da yapamaz belki.
Gizlice video ya alinabilir. Boylce sikayet de edilebilir. Bu da bir yol

Videoya almak da suç teskil etmez mi ki. Adam bu sefer benim evim benim mustehcenliğim deyip karsi dava acmasin.
Polise kanıt olarak göstermek için, yoksa evet suç. Delil sayılmaz. Ancak o pislik "hayır yalan söylüyorlar." diye inkar etmeye kalkmasın diye, peşinen polise göstermelik çekerdim ben olsam.

Aynen böyle oldum Allah yardım etsin size zira bence polise falan ihbar etseniz sizden şüphelenip iyice azıtabilir korktum açıkcası ben
Bende bundan korkuyorum acikcasi, cunju adamin tipi cok pislik iyice bela olabilir basima, ustelik evleri sadece bizden gorunuyor yani benim dairemden baska daireden goeunme ihtimali yok

size bakışlarını farkettiğinize göre muhtemelen görmeniz için yapıyor zaten. birşey söylemenizi aksine olumlu yanıt gibi de alabilir. bence bulaşmayın.

Bende bundan korkuyorum acikcasi, cunju adamin tipi cok pislik iyice bela olabilir basima, ustelik evleri sadece bizden gorunuyor yani benim dairemden baska daireden goeunme ihtimali yok
İşte bende öyle tahmin ettim karısı gelene kadar o tarafı pek kullanmayın bence görmezden gelin size bela olmaya çalışıyor gibi geldi bana psikopat

Fotograf cekip savciliga basvurun bakalim nolacak.Yazlikta üst komsuma karsisindaki adam yapti.Camin onüne gelmis o adam farkli olarak.Kızi da görmüs.Sikayetci oldular ,kamu davasi acildi.Sapik adam defolup gitti.Belki bu defolmaz ama ,perdesini ceker.

Kesinlikle sizin görmeniz için yapıyor sapık.
Öyle olmasaydı mutlaka perdeyi cekerdi en azından.
Böyle bi durumda ne yapılır bilmem, dediğiniz gibi çoluk çocuk evde nasıl rahatliktır, Kocanizda gorebilirdi.
Böyle bi durumu şahsen kocama söylemeye cekinirim sonuçlarını bildiğim için.

Taşın şikayet etsen ne olacak öldürse salıverirler en iyisi kimseye bulaşmadan sürekli pisliklerden kaçarak yaşamak..ne acı dünyayı ele geçirdi kötüler sapıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…