- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Herkes aci ceker ama soylemez, tipki masturbasyon gibi:)) boyle bir soz vardiO acı çekmek özgürlük degilmiydigerçi mastürbasyon da baya acikli
Bildirim gelince Genelde yeni üyeler böyle konu açıyor ya profilinize girmeden tahmin ettimYok vala ne yeni uyeyim ne de fakegayet yillanmis sayilirim
başka suçlarıda vardır siz yinede şikayet edinYa aslinda denedim ama sokak kranlik oldugu icin videoda cikmiyor.
Gizlice video ya alinabilir. Boylce sikayet de edilebilir. Bu da bir yolYerinizde olsam, gizlice video kaydı alır; polisi arar şikayet ederdim.
Sizi kısmen taciz ediyor. Polise de rica edin, sizin olduğunuzu söylemeden gitsin kapısına. Teşhirci pislik biraz korkar da yapamaz belki.
Videoya almak da suç teskil etmez mi ki. Adam bu sefer benim evim benim mustehcenliğim deyip karsi dava acmasin.Gizlice video ya alinabilir. Boylce sikayet de edilebilir. Bu da bir yol
O da dogru. En iyisi boyle pislikleri gormezden gelmekVideoya almak da suç teskil etmez mi ki. Adam bu sefer benim evim benim mustehcenliğim deyip karsi dava acmasin.
Polise kanıt olarak göstermek için, yoksa evet suç. Delil sayılmaz. Ancak o pislik "hayır yalan söylüyorlar." diye inkar etmeye kalkmasın diye, peşinen polise göstermelik çekerdim ben olsam.Videoya almak da suç teskil etmez mi ki. Adam bu sefer benim evim benim mustehcenliğim deyip karsi dava acmasin.
Bende bundan korkuyorum acikcasi, cunju adamin tipi cok pislik iyice bela olabilir basima, ustelik evleri sadece bizden gorunuyor yani benim dairemden baska daireden goeunme ihtimali yok
Aynen böyle oldum Allah yardım etsin size zira bence polise falan ihbar etseniz sizden şüphelenip iyice azıtabilir korktum açıkcası ben
İşte bende öyle tahmin ettim karısı gelene kadar o tarafı pek kullanmayın bence görmezden gelin size bela olmaya çalışıyor gibi geldi bana psikopatBende bundan korkuyorum acikcasi, cunju adamin tipi cok pislik iyice bela olabilir basima, ustelik evleri sadece bizden gorunuyor yani benim dairemden baska daireden goeunme ihtimali yok
Balkona perde takacaksınız o zamanBende bundan korkuyorum acikcasi, cunju adamin tipi cok pislik iyice bela olabilir basima, ustelik evleri sadece bizden gorunuyor yani benim dairemden baska daireden goeunme ihtimali yok
Ilk defa duydum ama orjinal bir çin atasözü gibiHerkes aci ceker ama soylemez, tipki masturbasyon gibi:)) boyle bir soz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?