Sikayet edin.
Incelesinler.
Belki babasi daha iyi bakar.
Elimde sihirli bir değnek olsa da tüm acı çeken çocukları kurtarabilsem diye hayal ederim hep.
Belli ki annenin de çocuğun da yardıma ihtiyacı var.
Sosyal hizmetleri arayıp ihbar edebilirsin.
Herkese iyi akşamlar.
Az önce karşı komşum resmen oğlunu apartmada dövmüş. Hatta annemin söylediğine göre çocuğun başını da kasten,bilerek duvara ya da kapıya vurmuş. Çocuğun anne ve babası ayrı. Babası hakkında hiç bilgim yok ama annesi oldukça sorunlu biri. Çocuğuyla iletişimi berbat. Çocuğu ağlata ağlata ödev yaptırmaya çalışıyor, evde sürekli kavga,bağırış,çağırış. Çocuk da bundan etkilenmiş belli ki. Daha ortaokula falan gidiyor ama çok fena küfürler ediyor annesine,anneannesine. Çocuğa iyi muamele edildiğini düşünmüyorum. İyi de sanane diyenler olabilir ama çocuğun ağlama sesini,kavga esnasındaki sitemlerini duyunca insan bir şeyler yapmak istiyor. Çocuğun annesiyle gidip konuşmayı göze alamıyorum. Dediğim gibi baya problemli biri anne. Bu çocuk için ne yapabilirim sizce?
Eğer fiziksel izler varsa anlaşılır.Ama çocuğa kötü davranıldığı nasıl anlaşılacak ki?
Ya şikayet eder komple ayırırsın annesinden ,ya da susar göz yumarsın.
İki ucu çoklu denklem.
Eğer fiziksel izler varsa anlaşılır.
Ayrica ille kanıt olmasına gerek yok duygusal ihmal söz konusu.
Kadinin annesi ile konuşsaniz olmaz mi çok mu ters insanlar
Bilemiyorum ki o kadarını.çocuğun psikolojik durumuyla ilgilenirler mi şüpheliyim. Bide çocuk ya gerçekleri saklarsa?
Şimdi baba yok çocuk ergenlik çağında kim bilir nasıl sorunlar yaşıyorlar.anne çekilen zorluklardan belli ki psikolojisi bozulmuş çocuğa sarmış ,çocuk da ergenlik çağında ,yasanan sorunlardan iyice azitti belki de.bence 2 kadın basedemiyorlar.ama dovmemeliler yazık o çocuğu kaybediyorlar.kazanmak lazım ama nasıl önce anneyi düzeltmek lazım.aslinda çocuğun öğretmeni falan olsa ona söylense acaba etkiler mi anneyi.ya da çocuğun okulundaki rehberlikciye soyle keşke ilgilenseler
Şikayet edilip çocuk elinden alınsa kötü olur bnce sosyal hizmetler sahiplenir. Bnce babasının bilmesi gerek bu durumu en iyi çözümü o bulur takip edin çocuğu muhakkak görmeye geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?