Karşı komşum çocuğuna kötü davranıyor...

ne yaşayacak Allah aşkına sanki memlkette boşanmış tek kadın o. Burda ne hayatlar görüyoruz kadınlar neler neler yşıyor ama o kadınlar çocuklarına hep iyi anne olmaya çalışıyolar. Bunun hiçbir açıklaması olamaz

teşekkürler yorumunuz için. Endişelerim azaldı biraz. Kadınla konuşma gibi bir fikrim yok en iyisi 183ü aramak

Bir gelişme olursa haber ver. Kadın da problem varsa belki çocuk babasına gider. En azından rahate erer. Çocuk zaten şanssız böyle bir anneden doğmuş. Ama müdahale edilmezse cocukda bozulacak gider yarın sokaktaki bir hayvana bir çocuğa veya bir insana zarar verebilir. Ya da kendi evlenip kendi çocuklarına aynısını yaşatacak.

Oglunu boguyordu ama iyi ebeveynler oyke mi COCUKSA yorumsuz demissiniz

INANAMIYORUM cocuktan bahsediyoruz. Iyi dogru guzel cirkin her seyi ince anne babadan sinra o anne babanin cocuga sundugu cevreden ogrenir

Yaramaz haylaz kufurbaz cocuk yoktur o cocugu oyle yetistiren anne baba vardir

Konu sahibi lutfen gerekli yerleri arayin. Ilgilinizden dolayida bir ogretmen olarak tesekkur ederim. Keske her konuda duyarli olabilsek

Bir gün kanıt beklerken çocuğu bulamayabilirsiniz
Değil fiske vurmak sert bir bakış dahi şiddet sayılır.
Ciddi boyutta travmaya yol açabilecek izler vs olmadığı müddetçe sosyal hizmetler çocukları annelerinden ayırmıyor ama en azından anneye tedbir olur.

29 yaşında o çocuk

Oğlu babasını doverken karşılık vermiş bir bakmış boğazını sıkıyor oğlunun

Dipnot.ben kimseye haklı demedim insanlar nasil bu raddeye geliyor onu dinlemek lazım

Benim de cocugum var ve bana bağırıyor ağlıyorum üstüme yürüyor sonra da sinir krizi geçiriyor ne kadar acı cektigimi tahmin bile edemezsin daha 15 yaşında
bir konuda haklısın babasida aynı şeyleri yapıyor

Bir ogrencim var 8 yasinda. Annesi yaninda surekli com sinirli bir cocuk cok yaramaz sinir krizi geciriyor evde odev yapmamak icin diye anlatirdi. Bu konusmalarin cogunu cocuk duyardi. Engel olabildigim kadar engel oldum okulda ama evde komsuda annesi aynibseyleri o cocugun yaninda anlatti durdu eminim.

Sonuc ne biliyor musunuz ogrmle konusurken bana ogretmenim benim istedigim her sey oluyor ben oyle davraninca yoksa yapmazlar falan dedi. Yardim almasi icin yonlendirdim 2 yil ugrastik simdi daha iyi...

Diyecegim o ki 29 yasina gelene kadar o adamin cocuklugu nasil gecti anneden babadan ne gordu ne ogrendi.

Sosyal hizmetler artık eskisi gibi değil hanımefendi hiç gidip oradaki çocukları ziyaret ettiniz mi?Koruyucu aile falan mı oldunuz.Bu durumdaki ailelere yapılan maddi manevi yardımları biliyormusunuz?Gördüm duydum demişsiniz de o yüzden merak ettim aceba ne gördünüz?Adam oğlunu boğuyor demişsiniz birde adama hak vermişsiniz.Aceba annemisiniz?Eğer öyleyse siz de çocuklarınıza şiddet uyguluyorsunuz demek ki!Yada dayak cennetten çıkma zihniyetine sahipsiniz!Kusura bakmayın da yorumunuz çok ilginç geldi.Baştan sonra fiyasko...

Hanımefendi 29 yaşında artık çocuk değil.YETİŞKİN.Kendinizi iyi ifade edememişsiniz üzgünüm.Çocuğunuzla olan duruma üzüldüm.Sakin olun yardım alın gerçekten.Bazı çocuklar zor oluyor ve ergenliği daha yoğun yaşıyor malesef sabırlı olun üzülmeyin

Yooo gidip görmedim bundan birkaç sene önce gazete tv carsaf çarşaf gösterdi yurtta kalan çocuklara şiddet uygulandığını hatta hepsini aynı anda yikadiklari haberini gözlerimle gördüm yetmezmi !! :)

Bana göre!! sosyal hizmetler son çare olmalı

Mesajımı tekrar edeyim anlamaniz için! ! 29 yaşında oğlu babasını dovuyor adam bir yerden sonra karşılık veriyor kendini kaybedip boğazını sıkıyor oğlunun sonra ayiliyor resmen bi bakıyor oğlunu boguyor elleriyle

Ben bunu onayliyorum demedim adamın ne yaşadığını da sorgulamak gerek dedim
Evladindan dayak yiyen bir baba (umarım yaşamazsın zira empati sıfır )

ban yemek istemiyorum anneyim de bunu sorgulamak size düşmez çocuğumu fln karıştırmayın

Alintilamayin lütfen

Benim de oğlum var.Yaşayabilirim hayat bu eksik anlattığınız için o şekilde yorum yaptım.Uslübunuza dikkat ederseniz ban yemezsiniz.Tabii ki anneliğinizi sorgulamak bana düşmez haddim değil zira.Ben sadece sık sık yuvaları ziyaret eden biri olarak son 5 yıldır bir çok şeyin değiştiğini anlatmak istedim.Artık eskisi gibi değil.Birde herkese açık bir platformda yorum yapıyorsunuz.Bende istediğim gibi yorum yapabilirim size.Sonuçta sizi tanımıyorum şahsi bir durum yok yani.Tabii ki sosyal hizmetler son çare katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…