Kesinlikle öyle sosyal hizmetler alacak ta nolcak allasen ben orada daha kötü şeyler yaşadıklarını gördüm duydum
Kimse o annenin ne yaşadığını bilemez
Evet bi tanıdığın çocuğu anne ve babasını dovuyor geçen dovusurken adam bir bakmış oğlunu boguyor ! ama hangi noktaya geldiyse artık
(Ve bu aileyi tanıyorum çok iyi ebeveynler ama oğulları yorumsuz )
Neyinden korkuyorsun ki kadının hem kimin ihbar ettiğini nerden bilecek.. bizde aradık polisi aldılar götürdüler kadını üst komşum delirmişti kadın valla ben dayanamadım isterse üzerime sıçrasın dedim çoçuk yalvarıyor her gece anne yeter anne tamam anne vurma diye..
Fikir almaya açmışsın konuyu ama yapacakların kısıtlı Şen'de bünün farkındasın.. ya alo183 arayacaksın ki en mantıklısı yada kadınla konuşacaksın bu bi çare olmaz sana bence hiç yapma.. en iyisi sosyal hizmetleri arayıp durumu dile getirmek ondan sonra neyse olan olur zaten senden de bilmezler bu kadar korkak olma.. korkuyorsnda ver adresini biz şikayet edelim
Herkese iyi akşamlar.
Az önce karşı komşum resmen oğlunu apartmada dövmüş. Hatta annemin söylediğine göre çocuğun başını da kasten,bilerek duvara ya da kapıya vurmuş. Çocuğun anne ve babası ayrı. Babası hakkında hiç bilgim yok ama annesi oldukça sorunlu biri. Çocuğuyla iletişimi berbat. Çocuğu ağlata ağlata ödev yaptırmaya çalışıyor, evde sürekli kavga,bağırış,çağırış. Çocuk da bundan etkilenmiş belli ki. Daha ortaokula falan gidiyor ama çok fena küfürler ediyor annesine,anneannesine. Çocuğa iyi muamele edildiğini düşünmüyorum. İyi de sanane diyenler olabilir ama çocuğun ağlama sesini,kavga esnasındaki sitemlerini duyunca insan bir şeyler yapmak istiyor. Çocuğun annesiyle gidip konuşmayı göze alamıyorum. Dediğim gibi baya problemli biri anne. Bu çocuk için ne yapabilirim sizce?
Oglunu boguyordu ama iyi ebeveynler oyke mi COCUKSA yorumsuz demissinizKesinlikle öyle sosyal hizmetler alacak ta nolcak allasen ben orada daha kötü şeyler yaşadıklarını gördüm duydum
Evet bi tanıdığın çocuğu anne ve babasını dovuyor geçen dovusurken adam bir bakmış oğlunu boguyor ! ama hangi noktaya geldiyse artık
Ama çocuğa kötü davranıldığı nasıl anlaşılacak ki?
Oglunu boguyordu ama iyi ebeveynler oyke mi COCUKSA yorumsuz demissiniz
INANAMIYORUM cocuktan bahsediyoruz. Iyi dogru guzel cirkin her seyi ince anne babadan sinra o anne babanin cocuga sundugu cevreden ogrenir
Yaramaz haylaz kufurbaz cocuk yoktur o cocugu oyle yetistiren anne baba vardir
Konu sahibi lutfen gerekli yerleri arayin. Ilgilinizden dolayida bir ogretmen olarak tesekkur ederim. Keske her konuda duyarli olabilsek
Bir ogrencim var 8 yasinda. Annesi yaninda surekli com sinirli bir cocuk cok yaramaz sinir krizi geciriyor evde odev yapmamak icin diye anlatirdi. Bu konusmalarin cogunu cocuk duyardi. Engel olabildigim kadar engel oldum okulda ama evde komsuda annesi aynibseyleri o cocugun yaninda anlatti durdu eminim.29 yaşında o çocuk
Oğlu babasını doverken karşılık vermiş bir bakmış boğazını sıkıyor oğlunun
Dipnot.ben kimseye haklı demedim insanlar nasil bu raddeye geliyor onu dinlemek lazım
Benim de cocugum var ve bana bağırıyor ağlıyorum üstüme yürüyor sonra da sinir krizi geçiriyor ne kadar acı cektigimi tahmin bile edemezsin daha 15 yaşında
bir konuda haklısın babasida aynı şeyleri yapıyor
Bırak bırak. Yarın öbür gün ben bu kadını polise şikayet edince hem çocuğa hem bize kötülükler yapmayacağı ne malum. İnsanlar fikir almak için konu açıyor her şeye bir kulp buluyosunuz ya[/QUOTE
Bildiğinizi okuyacaksınız neden konu acikyorsunuz
Sosyal hizmetler artık eskisi gibi değil hanımefendi hiç gidip oradaki çocukları ziyaret ettiniz mi?Koruyucu aile falan mı oldunuz.Bu durumdaki ailelere yapılan maddi manevi yardımları biliyormusunuz?Gördüm duydum demişsiniz de o yüzden merak ettim aceba ne gördünüz?Adam oğlunu boğuyor demişsiniz birde adama hak vermişsiniz.Aceba annemisiniz?Eğer öyleyse siz de çocuklarınıza şiddet uyguluyorsunuz demek ki!Yada dayak cennetten çıkma zihniyetine sahipsiniz!Kusura bakmayın da yorumunuz çok ilginç geldi.Baştan sonra fiyasko...Kesinlikle öyle sosyal hizmetler alacak ta nolcak allasen ben orada daha kötü şeyler yaşadıklarını gördüm duydum
Hanımefendi 29 yaşında artık çocuk değil.YETİŞKİN.Kendinizi iyi ifade edememişsiniz üzgünüm.Çocuğunuzla olan duruma üzüldüm.Sakin olun yardım alın gerçekten.Bazı çocuklar zor oluyor ve ergenliği daha yoğun yaşıyor malesef sabırlı olun üzülmeyin29 yaşında o çocuk
Oğlu babasını doverken karşılık vermiş bir bakmış boğazını sıkıyor oğlunun
Dipnot.ben kimseye haklı demedim insanlar nasil bu raddeye geliyor onu dinlemek lazım
Benim de cocugum var ve bana bağırıyor ağlıyorum üstüme yürüyor sonra da sinir krizi geçiriyor ne kadar acı cektigimi tahmin bile edemezsin daha 15 yaşında
bir konuda haklısın babasida aynı şeyleri yapıyor
Sosyal hizmetler artık eskisi gibi değil hanımefendi hiç gidip oradaki çocukları ziyaret ettiniz mi?Koruyucu aile falan mı oldunuz.Bu durumdaki ailelere yapılan maddi manevi yardımları biliyormusunuz?Gördüm duydum demişsiniz de o yüzden merak ettim aceba ne gördünüz?Adam oğlunu boğuyor demişsiniz birde adama hak vermişsiniz.Aceba annemisiniz?Eğer öyleyse siz de çocuklarınıza şiddet uyguluyorsunuz demek ki!Yada dayak cennetten çıkma zihniyetine sahipsiniz!Kusura bakmayın da yorumunuz çok ilginç geldi.Baştan sonra fiyasko...
Benim de oğlum var.Yaşayabilirim hayat bu eksik anlattığınız için o şekilde yorum yaptım.Uslübunuza dikkat ederseniz ban yemezsiniz.Tabii ki anneliğinizi sorgulamak bana düşmez haddim değil zira.Ben sadece sık sık yuvaları ziyaret eden biri olarak son 5 yıldır bir çok şeyin değiştiğini anlatmak istedim.Artık eskisi gibi değil.Birde herkese açık bir platformda yorum yapıyorsunuz.Bende istediğim gibi yorum yapabilirim size.Sonuçta sizi tanımıyorum şahsi bir durum yok yani.Tabii ki sosyal hizmetler son çare katılıyorum.Yooo gidip görmedim bundan birkaç sene önce gazete tv carsaf çarşaf gösterdi yurtta kalan çocuklara şiddet uygulandığını hatta hepsini aynı anda yikadiklari haberini gözlerimle gördüm yetmezmi !! :)
Bana göre!! sosyal hizmetler son çare olmalı
Mesajımı tekrar edeyim anlamaniz için! ! 29 yaşında oğlu babasını dovuyor adam bir yerden sonra karşılık veriyor kendini kaybedip boğazını sıkıyor oğlunun sonra ayiliyor resmen bi bakıyor oğlunu boguyor elleriyle
Ben bunu onayliyorum demedim adamın ne yaşadığını da sorgulamak gerek dedim
Evladindan dayak yiyen bir baba (umarım yaşamazsın zira empati sıfır )
ban yemek istemiyorum anneyim de bunu sorgulamak size düşmez çocuğumu fln karıştırmayın
Alintilamayin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?