karşı komşum mu haklı mı sizce?

Allah yardımcınız olsun.. Oğlunuz uyuduktan sonra kulaklık falan taksanız kulağına olmaz mı? en azından çocuk sıçrayarak uyanmaz.. Yazık yavrum ya..

EVin içinde horon tepmekte ne oluyor bunların amaçları belli sizi yıldırıp göndermek istiyorlar.Birdaki sefere yüksek ses müzik açıp horon tepip yada oynarlarsa zabıtaya telefon aç gelsinler para cezası alırlarda akılları başlarına gelir, seni çok sessiz bulmuşlar arkadaşım sesinide çıkartman gerek yoksa iyice tepene çıkarlar.Üstünden silkeleme olaylarıda var mı sesin gürültünün yanı sıra.

Allah yardımcınız olsun, imkanınız varsa boşaltın bence evi. Böyle insanlara laf anlatılmaz maalesef

Allah ıslah etsin komşularnızı.. biran bir zamanlar benim komşularla yaşadığım büyük sıkınılar gözümün önünee geldi..komşunun kötüsü insanı oturduğu evde çoook huzursuz ediyor,insan evine sığamıyor kaçıp gidesi geliyor...Allah yardımcın olsun tez zamanda daha iyi komşulara sahip olacağınız biryere taşının inşallah..

kira sözleşmeniz var mı varsa onları şikayet edin yeni kanunlara göre bina içinde huzursuzluk çıkartıp insanları rahatsız eden kişileri o binadan çıkartıyolar hatta kendi evleri bile olsa evi sattırıyolarmış ya da bu gibi şeylerle uğraşamam derseniz başka bi eve taşının

Hemen tasin derim

Giden para olsun

Kiraya cik neolacak

Ev alinca yine cikarsin

Bir arkadim senin gibi ucuncu ayda evini tasimisti

Cirkefe bulasma

Ne rezillermis pislikler

Rabbim boylelerine daha ciddi sorunlar versinde

Kendileriyle ugrassinlar

Allah yardımcınız olsun.. Oğlunuz uyuduktan sonra kulaklık falan taksanız kulağına olmaz mı? en azından çocuk sıçrayarak uyanmaz.. Yazık yavrum ya..
oğlum uyuyunca kulaklarını havluyla kapatıyorum ama engel olamıyorum ses çok yüksek son zamanlarda sürekli evin içinde oğlum avazı çıktığı kadar bağırıyor acaba bu durumdan etkilenmiş olabilirmi?
üstünden silkelemeyi bırak balkonuma ha bire bişeyler atıyolar sonrada düşürdük deyip rahatsız ediyolar bi sabah demiştim ya kapımı anahtarla açmaya çalışıyolar ama biz girince hemen kilidi değiştirmiştik açamayınca zile bastı balkonuma 10 tl para düşürmüş istiyo dedimki üstüm müsait değil ben o parayı yemem 1 saat sonra gelin elini çekmeden zile basıyo bak o zaman çok kızmıştım o kıza çok bağırmıştım benim kapımı bir daha böyle zorlarsan haneye tecavüzden içeri attırırım seni demiştim
Allah yardımcınız olsun, imkanınız varsa boşaltın bence evi. Böyle insanlara laf anlatılmaz maalesef
dünya masraf edip taşındık 1-2 ay kadar kendimizi toparlamamız lazım ancak öyle çıkabiliriz

canım durum nasıl?bi değişiklik var mı?
var canım olmaz mı.. bu binanın su faturası tek fatura olarak gelip metreküp olarak hesaplanıyormuş ev sahibi küçük kağıtlara ödenecek miktarı yazıp dağıtıyor her ne hikmetse bizimki geçen ayın 2 katı yazılmış üstelik bu ay bizim sular çok kesildi ve bu kadar tahmin etmiyordum eşim abi hayatımda ilk defa bu kadar yüksek su faturası geldi dedi adam ben yalanmı söylüyorum diyor yaaa

amin arkadaşım inşallah tek dileğimiz o valla ah ettim burdan taşındığım ilk gün özellikle şu karşıdaki kadından kurtulunca fırından sıcak ekmek alıp ne kadar aç sokak köpeği varsa doyuracam

ben uğraşırım aslında uğraşmasına da bunlar bir tane değilki canım benim eşim bazen geceleri işte oluyor ben oğlumla yalnızım zaten erkekleri bana bir tuhaf bakıyor insan oğlu işte başıma bişey gelir diye korkuyorum hem biz ilk taşındığımız zamanlar beni bakıcı sanıyolarmış eşime hep sizin bakıncı bekarmı diye sormuşlar ondan bikere mimlenmiş. acaba kimliğimi belli etmeden yapabileceğim bişeyler varmıdır?

çıkıcam inşallah canım. benim için dua edin. asıl zoruma giden şey ya Allah bi insanı yaratırken içine hiç mi vicdan vermez adamlar haksız bile olsa illa akrabasını destekliyor özellikle kadınları ya eşim anlattı dün eve gelirken binadan girmiş girişe 2 tane 14-15 yaşlarında genç kız yüz üstü uzanmış yalnız ev değil binanın girişine çok sıcak abi ateş bastı diyolarmış terbiyesizler şoklardayım :26:

yaptiklari verdikleri rahatsizlik
kapilarini acik birakmalari tabiiki cok ayip

fakat siz geldiginiz gun
sirf nakliye kamyonuna baktiklari soylendi diye
hemen solugu ev sahibinde almaniz pek olmamis

apartman kulturleri olmayabilir ama sizde goruyorsunuz
beraber yasiyorlar ve kendilerine gore bir duzen olusturmuslar
ne kadar hakli olsaniz haksiz duruma dusuyorsunuz

nakliye kamyonuna bakmalarinda ne gibi bir sakinca vardida
gittiniz bu hareketin hosunuza gitmedigini soylediniz
bende onu anlamadim
sorunlu siz gorunuyorsunuz onlarin gozunde simdi

Apartman sakini apartman huzurunu bozuyorsa ev sahibi bile olsa atılır ama apartmandaki diğer komşularınızın imza vermesi gerek birtek sizin imza vermeniz yetmez ama son ses müzik açma evin içinde halay çekme yada üstünden silkeleme gibi durumlarda zabıtayı arıyabilirsin para cezası var artık.

sorun sadece nakliye aracına bakmaları değil benim eşyalarım taşınırken tanımadığım birsürü kadının baskın yapar gibi evime dalması eşyalarımla mı ilgileneyim tanımadığım insanların evimde rahat rahat dolaşmasına mı anlamadım. üstelik ben ev sahibine bunu söylediğimde onlar bizim evde olmadığımızı ne nakliyecilerin eşya taşıdığını nede bizim evde olmadığımızı yalan konuştuğumuzu söylemişler ki adamlar işlerini kadınlardan dolayı yapamıyorlardı bile. hem benim eşyalarıma bakmak için benden izin almaları gerekmez mi ben görgüsüzlük olarak nitelendiririm bu durumu

bundan sonra zaten zabıtayı arayacağım zaten dün akşam aile içinde kavga ediyorlardı bina polis kaynıyordu galiba ahım tuttu

Bende sizinkinden farklı ama bir komşu sorunu yaşamıştım gürültüde yapılacak en güzel şey polis çağırmak hiç muhatap olmayın hatta polise uyarmak istediğinizde kapıya dayanıp kapı yumrukladıklarını da söyleyin

ayyy o nasıl bir komşuymuş öyle Allah ıslah etsin hepsini. Benzerleri benim karşı komşularım şuan ve nefret ediyorum onların yüzünden dışarı çıkasım gelmiyor. Bizim her katta dört daire var yan dairemiz kiralık orada genelde gelip geçici kiracılar oluyor ya da boş oluyor tam karşı dairemizi de bu zevzekler kiraladığından beri canımızdan bezdik sizin hesap. Kendi yan dairesi de kendi kayınvalidesi bu kızın yani gelin kv yanyana oturuyorlar iki de çocukları var ama çocuk değil fırtına ikisi de. Bunlar da hiç kapılarını kapatmazlar çocuklar sürekli o kapı önünde çığlık çığılığa oyun oynarlar kimse içeri almayı akıl etmez içeri alsalar da o kapı kapanmaz yaz kış dolayısıyla bütün ses bizim evin içinde. Ve nası çocuk bunlar bilmiyorum gecenin üçü sabahın beşi bu sesler 24 saat devam eder sürekli sorun çıkmasın diye bişey söylemeyiz onlara onlar da yüzsüz gibi sürekli bizden şikayet ederler. Yok tvnin sesini çok açıyormuşuz yok kapıları çok sert kapatıyormuşuz ? Tvnin sesini duymaları imkansız kapımız penceremiz hep kapalı bardak falan dayıyorlar demek ki duvara ki o kadar aşırı açılmaz bizde hayatta ben sürekli kısarım . Kapılara gelince yazın ev çok esintili bir ev kapı önündeki ağırlıklar kaydığında ya da kapatırken elinden kaçınca bazen sert kapanıyor dış kapıdan içeri girerken de o öyle oluyor çok aşırı esintili bir ev kapı elinden kurtulunca birden çarpıyor ama toplam bi yazda olan üçü beşi geçmez yani. Bunların bu yaptıklarını biz yıllardır çekiyor ağzımızı açmıyoruz utanmadan bizi şikayet ediyorlar . Cahil insan hiç çekilmiyor doğrusun ama cahil komşu daha tehlikeli. Ha bi de kim gelse kapıyı açıp kontrol ediyorlar. Dışarı çıkarken parmak uçlarımıza basarak hırsız gibi çıkıyoruz evimizden yakalanmayalım diye. Bizimkilerde Sabri Bey ile Selim vardı ya içkici hani heppencerede olur geleni gideni takip ederlerdi "koş sevim koş şükrü beyin damadı geldi " modunda olurlardı bizimkilerde aynı öyle kapı deliğinden 24 saat dikiz modunda . Gördükleri anda kapıyı açıp bakıyorar mel mel Ölüm gibiler Allah kötü komşu vermesin ya

Şikayetçi olun. Sizi daha fazla taciz etmelerine izin vermeyin derim ben. Belli ki baya bi çirkefler bu durumda siz başa çıkamazsınız.

Bu laf ne demek şimdi ya? Bir insanın kalitesi de, kültürü de bu laftan anlaşılıyor. Benim üst kat komşum da tartıştığımız bir gün ben evsahibiyim o kiracı diye bağırmıştı üst katta bize. Nedir bunların evsahibiyiz diye havalara girmeleri. Ben böylelerine kiracıları küçümseyen insanlara ne diyeyim bu laflardan sonra? İçimde kalsın boşver
O kapının açık olma nedeni sırf sizi rahatsız etmek mi yoksa hep mi böyleymiş, sordun mu komşulara falan?
Kadın açık açık sizi istemiyor. Bunun o ilk günkü olayla ilgisi yok. Bizim oturduğumuz evi de apartmanda yeni evlenicek oğlu için istemişler ama biz tuttuk. Bize neler etmediler. Yok kapıları çarpıyormuşuz, yok çok ses yapıyormuşuz, imza toplayıp attırcaklarmış. Ben de senin gibi susmuştum hep, ama eşim gitti , bizden şikayet eden kadınla bağıra çağıra konuştu Bence hiç alttan almayın, siz de o eve para veriyorsunuz, paranızla oturuyorsunuz.

aman aman sizinkiler daha betermiş valla. tartışmadan sonra sanki biraz daha dikkatli gibi bizim komşu. bugün kuaföre gittim hemen bizim alt katta o kadından şikayetçiler. kavga etmişler hemde öyle böyle değil baya büyük bi kavga olmuş.
Şikayetçi olun. Sizi daha fazla taciz etmelerine izin vermeyin derim ben. Belli ki baya bi çirkefler bu durumda siz başa çıkamazsınız.
valla böyle insanlarla baş edilmiyor çok haklısın. binanın çoğunluğu akraba olduğu için çok rahat davranıyorlar.
aynı şekilde bende susuyordum eşim gitti konuştu ben parayla oturuyorum sen bana kimsin çık diyosun ev sahibi bile değilsin demişti. bunlar mülk sahibi olmuşlar ama insan olamamışlar. bu dünya fani dünya mülk sadece Allah'ındır. mezara çorapla bile giremiycez hala neden kiracıları küçümserler anlamam. şeytan diyoki bul para madeni bu binanın karşısına bir bina dik adını da o binaya gitme bu binaya gel koymak geçiyo içimden ama nerdeeeeeeee

zaten biraz daha kalsaydılar kapıda polisi çağıracaktım. eşimde ev sahibine söylemiş böyle devam ederse haneye tecavüzden dava açarım süründürürüm demiş şuan sesi yok bakalım yeni bi kiracı almışlar onunla uğraşıyo şimdi

Şu komşular .
Bu kadar cahil olmak zorundalar mı ?
Polise başvursan .
Yazık değil mi küçücük çocuğa sıçrıyormuş uykuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…