- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
burnunun dibindeyken fark etmedin sosyal medyadan bakınca beğendin
Kısmet burnunun dibinde olabilir bence
Denemeye değer
Ama teklifi ondan bekle bence
Yaşlarınız nedir?
Tanışın bakın derim ama bekleyin çocuk zaten gelecek gibi.
aaaaaa sen daha yeni konu acmadin mi benden 7 yas kucuk oglana vurgunum birbirimize asigiz diye aaaaaaaMerhaba sevgili KK üyeleri,
Sorun mu bilemiyorum ancak karşı komşumuzun oğlu bana talip oldu. Neredeyse hiç alakamız yok. Hatta komşumuzun oğlunu toplasan iki üç defa görmüş olabilirim, yüzüne ise hiç bakmadım. Ortak bir komşumuza benden hoşlandığını ancak açılamadığını söylemiş. Ben de şaşırdım kaldım. Komşumuz dedi ki yakında gelirler size annesiyle. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen sosyal medyadan baktım ve aslında fena değilmiş. Kafamı karıştırdı. Şimdi ne yapmalıyım. Ona bir işaret vermem gerekir mi? Ya da oturup bana açık bir teklifte bulunmasını mı beklemeliyim? Çok şaşkınım.
Sana neden söyleyememiş? Özgüvensizse sosyal medya da kurtaramaz onu. Gelip bizzat söylerse bi düşünürsün, bi yemeğe falan çıkarsın.
deneyebilirsin istersen
yalnız çok dikkatli olmak lazım anlaşamadığın da ayrılabileceğinizi önceden bilsin
aileler söz konusu düşman kesilmesinler
aaaaaa sen daha yeni konu acmadin mi benden 7 yas kucuk oglana vurgunum birbirimize asigiz diye aaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?