karşı komşum talibim olursa

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhaba sevgili KK üyeleri,

Sorun mu bilemiyorum ancak karşı komşumuzun oğlu bana talip oldu. Neredeyse hiç alakamız yok. Hatta komşumuzun oğlunu toplasan iki üç defa görmüş olabilirim, yüzüne ise hiç bakmadım. Ortak bir komşumuza benden hoşlandığını ancak açılamadığını söylemiş. Ben de şaşırdım kaldım. Komşumuz dedi ki yakında gelirler size annesiyle. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen sosyal medyadan baktım ve aslında fena değilmiş. Kafamı karıştırdı. Şimdi ne yapmalıyım. Ona bir işaret vermem gerekir mi? Ya da oturup bana açık bir teklifte bulunmasını mı beklemeliyim? Çok şaşkınım.

NOT: Daha önce burada karşılıklı hislerim olan ancak benden 7 yaş küçük olan biri ile bir arada olma ihtimalim üzerine konu açmıştım. O mevzu donduruldu ancak hislerim devam ediyor.

Son düzenleme:
Ailene geleceklerini haber verdilerse gelsinler normal oturur konuşursunuz anlaşırsanız neden olmasın

Çocuk adım atmış işte komşuya söylemiş, sana haber geleceğini biliyor. Eee daha ne yapacak onu anlamadım, binanın önüne güller mi serecek ya da sabah binadan çıkarken havai fişek mi patlatacak?

Bence gördüğünde iyi günler, iyi akşamlar falan de. Yada hafif gülümse.

burnunun dibindeyken fark etmedin sosyal medyadan bakınca beğendin
Kısmet burnunun dibinde olabilir bence
Denemeye değer
Ama teklifi ondan bekle bence

Cidden burnumun dibindeki adamı görmemişim. Aynı sitedeyiz ama ben hiç dikkat etmemişim:) Şimdi kimseye çaktırmadan bir konuşsak da niyetini anlasam diyorum:))

aaaaaa sen daha yeni konu acmadin mi benden 7 yas kucuk oglana vurgunum birbirimize asigiz diye aaaaaaa

deneyebilirsin istersen
yalnız çok dikkatli olmak lazım anlaşamadığın da ayrılabileceğinizi önceden bilsin
aileler söz konusu düşman kesilmesinler

Aileler bilmeden görüşmek istiyorum ben de. Acaba ne yapabilirim ki. Hatta komşumuz da bilmeden görüşmenin bir yolunu arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…