- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Talip kelimesi bi komigime gidiyo gozumun onunde esra erol ve orkestrasi beliriveriyo
hiserin devam etse veya gecen anlattigin gibi guclu olsa, baska birine isaret versem mi diye konu acmazdin..
evliligin ne oldugunu biliyorum da mesele o degil ki.. ne olursa olsun kafan netlesmeden baska ise kalkismamalisin..Ne desem bilemedim.
Keşke her şey bu kadar basit olsa... Evlilik denen şeyde her açıdan uyum sağlamak güç. Ne sadece aşk ne de sadece mantık olmuyor. Biri siyasi görüşü yüzünden, diğeriyle kültürel farklılıklardan,birinin yaşından,...., bir başkası ile beni aşırı sevmesi yüzünden yollarımı ayırdım. Yoksa ben de isterdim tutarlı olmayı. Evlilik tutarlı bir iş değil...
ooo o nasıl iştir kardeşim.hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.kaç yaşındaymışsın.mantıklı ol madem başkasından hoşlanıyosun hiç kimseye ümit verme.Evet daha yeni konu açtım, doğrudur. O kişiye karşı duygularım sürüyor, onun da . Ama dondurduk durumumuzu. KAfa karışıklığımın bir sebebi de bu zaten
ZipzipTanımanda fayda var. Yaş kaç bu arada? Bir üyemiz vardı sürekli yaş soruyordu kimdii o kızlarrr yaaaa adını unuttuummm
Tanımanda fayda var. Yaş kaç bu arada? Bir üyemiz vardı sürekli yaş soruyordu kimdii o kızlarrr yaaaa adını unuttuummm
Epruzhan ne oldu görüştün mü komşu çocukla?
evliligin ne oldugunu biliyorum da mesele o degil ki.. ne olursa olsun kafan netlesmeden baska ise kalkismamalisin..
Ay sorma ben öyle sevmiyorum geçen cv gönderiyorum arkadaşa sordum bu fotom bana benziyo dimi diyeSosyal medyaya inanma kuzuuumRetricalar efekler insanı insanlıktan çıkartıyor
Niye beğenmedin dimiGörüşmedim. Şu an köşe bucak kaçıyorum:))
Niye beğenmedin dimi
şimdi bazılarımıza özgüvensizlik gibi gelse de belki çocuk adabına uygun davranıyordur nitekim komşusunuz ters bir durumda kalıp iki tarafa da hayatın zehir olmasına mani olmuş oluyor tavrı..zaten sizi yakından tanımadığı için hoşlanmış ilk intibada muhtemelen ciddi bir adım atarak tanımaya çalışacaktır bazılarımıza ilkel gelen görücü sistemiyle..fakat bazen en doğrusu budur,çağa uyup yermeyin bu durumu..bekleyin bakalım..karşılaştığınızda bir merhaba diyin..belki bir selam bile açılmasına vesile olabilir.Hoş bir insana benziyor ancak ben daha hazır değilim. Yüz yüze gelirsek ne yaparım bilemiyorum henüzGerçekten istiyorsa biraz uğraşsın diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?