- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.698
- 773
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Yoo havai fisek patlatmasin, cok daha kolayi var. Senin konu sahibine tavsiyede bulundugun gibi hafif gulumseyip merhaba desin mesela. Uygun bir zaman ve ortamda da kendisinden hoslandigini ve tanimak istedigini soylesin komsuya soyleyinceye kadar. Adim dedigin budur bence, komsuya ya da baska 3. kisilere soylemek degil.Çocuk adım atmış işte komşuya söylemiş, sana haber geleceğini biliyor. Eee daha ne yapacak onu anlamadım, binanın önüne güller mi serecek ya da sabah binadan çıkarken havai fişek mi patlatacak?
Bence gördüğünde iyi günler, iyi akşamlar falan de. Yada hafif gülümse.
Amaaaaa senin kalbinde başka biri yok muydu?
Merhaba sevgili KK üyeleri,
Sorun mu bilemiyorum ancak karşı komşumuzun oğlu bana talip oldu. Neredeyse hiç alakamız yok. Hatta komşumuzun oğlunu toplasan iki üç defa görmüş olabilirim, yüzüne ise hiç bakmadım. Ortak bir komşumuza benden hoşlandığını ancak açılamadığını söylemiş. Ben de şaşırdım kaldım. Komşumuz dedi ki yakında gelirler size annesiyle. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen sosyal medyadan baktım ve aslında fena değilmiş. Kafamı karıştırdı. Şimdi ne yapmalıyım. Ona bir işaret vermem gerekir mi? Ya da oturup bana açık bir teklifte bulunmasını mı beklemeliyim? Çok şaşkınım.
NOT: Daha önce burada karşılıklı hislerim olan ancak benden 7 yaş küçük olan biri ile bir arada olma ihtimalim üzerine konu açmıştım. O mevzu donduruldu ancak hislerim devam ediyor.
Oo iyiymis ya birini dondurup baska biriyle deneme. Komsu olursa ufaklik cope komsu olmazsa ufakligik cozdurulurEvet daha yeni konu açtım, doğrudur. O kişiye karşı duygularım sürüyor, onun da . Ama dondurduk durumumuzu. KAfa karışıklığımın bir sebebi de bu zaten
7 yas küçük Adam'ı napcksn eğer iyi biriyse dene derımMerhaba sevgili KK üyeleri,
Sorun mu bilemiyorum ancak karşı komşumuzun oğlu bana talip oldu. Neredeyse hiç alakamız yok. Hatta komşumuzun oğlunu toplasan iki üç defa görmüş olabilirim, yüzüne ise hiç bakmadım. Ortak bir komşumuza benden hoşlandığını ancak açılamadığını söylemiş. Ben de şaşırdım kaldım. Komşumuz dedi ki yakında gelirler size annesiyle. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen sosyal medyadan baktım ve aslında fena değilmiş. Kafamı karıştırdı. Şimdi ne yapmalıyım. Ona bir işaret vermem gerekir mi? Ya da oturup bana açık bir teklifte bulunmasını mı beklemeliyim? Çok şaşkınım.
NOT: Daha önce burada karşılıklı hislerim olan ancak benden 7 yaş küçük olan biri ile bir arada olma ihtimalim üzerine konu açmıştım. O mevzu donduruldu ancak hislerim devam ediyor.
Kalbimdeki yerinde duruyorBeğenebileceğim özellikleri var bu yeni adayın. Bu bir yedekleme değil, şans verme.
Ben bu olayda oglanin annesinin seni gozune kestirdigi kokularini aliyorum. Sonrada ogluna demistir su kizi sana alalim diye. Bu devirde asik olan gencler dururmu hemen kizla konusmaya calisir benim bildigimMerhaba sevgili KK üyeleri,
hiserin devam etse veya gecen anlattigin gibi guclu olsa, baska birine isaret versem mi diye konu acmazdin..Merhaba sevgili KK üyeleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?