karşı komşum talibim olursa

Yoo havai fisek patlatmasin, cok daha kolayi var. Senin konu sahibine tavsiyede bulundugun gibi hafif gulumseyip merhaba desin mesela. Uygun bir zaman ve ortamda da kendisinden hoslandigini ve tanimak istedigini soylesin komsuya soyleyinceye kadar. Adim dedigin budur bence, komsuya ya da baska 3. kisilere soylemek degil.

Hem komşu olup hem de başkasına da bahsedip yakında gelirler dediyse senin bi işaret filan yapman gereksiz olur. Zaten komşusunuz. Niyeti belliyse gelirler istemeye o zaman beğendiysen tanışırsınız olur biter.

Evet daha yeni konu açtım, doğrudur. O kişiye karşı duygularım sürüyor, onun da . Ama dondurduk durumumuzu. KAfa karışıklığımın bir sebebi de bu zaten
Oo iyiymis ya birini dondurup baska biriyle deneme. Komsu olursa ufaklik cope komsu olmazsa ufakligik cozdurulur

bence ciddi oldugunun mesajini vermis bir gorus derim bir iki ay cikarsiniz baktin anlisiyorsunuz nisani 2 yil uzun tutarsiniz

Yüreğinde başka biri varken yeni birine şans verme hem kendine hem de ona zarar verirsin. Yüreğinde olan adama olan hislerin bitmeden yeni bi iliskiye baslamamalisin. Çivi çiviyi sökmez arkadaşım...

7 yas küçük Adam'ı napcksn eğer iyi biriyse dene derım

Bence beklemede kalın bir süre, arkadaşınıza söylediyse eninde sonunda harekete geçecektir. Bu noktada ilk adımı siz atarsanız sanki siz de onu bekliyormuşsunuz gibi algılanabilir.

diger konunuzu bilmiyorum fakat 7 yaş küçük biriyle olmiyacagina nedense eminim ..
ciddi niyeti oldugunu belli etmiş siz adım atmayın bence bekleyin..

Ben bu olayda oglanin annesinin seni gozune kestirdigi kokularini aliyorum. Sonrada ogluna demistir su kizi sana alalim diye. Bu devirde asik olan gencler dururmu hemen kizla konusmaya calisir benim bildigim

hiserin devam etse veya gecen anlattigin gibi guclu olsa, baska birine isaret versem mi diye konu acmazdin..

Son düzenleme:
aklınız sizden 7 yaş küçük o beydeyken karşı komşunuza şans vermek karaktersizlik olur. o yüzden diğerine karşı hisleriniz tamamen sıfırlanmadan karşı komşunuza ümit vermeyin. tanışmayın, görüşmeyin. ayıp. en azından sürüncemde bırakabilirsiniz illa ki cebimde dursun diyorsanız. ama iletişim kurmayın.

niye bu kadar heycan yaptınız ki bi bekleyin işaret falan vermeye gerek yok çok hoşlandıysanız konuşun ama gerek yok belki laf arasında söyledi sizin arkadaşınızda bunu abarttı ayrıca zort die beğendiği kişinin hemen kapısı çalınıp istemeyemi gidilir çocuk dememiş öyle bişey annem falan dememiş hoşlandıysa gelir konuşur sizinle bu kadar basit ayyyy ne yapcam elim ayağıma dolaştı moduna girerseniz oda farkederse bunu iice havalara girer sanki tanımıyomuş gibi değlide yıllardır griip çıktığını gözlüomuş yıllardır bekliomuş gibi

7 yaş küçük çocuk mevzusu varken ..

Ne yapacağın konusunda kararsız kaldım.
.

Ben 7 yaş küçük biriyle evlenmezdim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…