• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşı komşumun evimi gözetlemesi

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
artık yeter diye bağırasım var hanımlar.her kapımı açtığımda kapıya çıkması ayakkabıları görünce o gün soramazsa ertesi gün kim diye sorması normalde gelmeyen ama misafirim olduğunda kapımı çalıp gelmesi.bir yere çıksam kapıdan nereye gidiyorsun eve girerken nerden geldin demesi.sanki benim kapımda alarm var ne zaman çıksam karşımda uyardım olmadı yöneticeye ilettim olmadı cevap vermiyorum yine aynı ne yapmalıyım ben artık?

Onceki oturdugum yerde ayni komsudan bende de vardi.

6 sene boyunca kim geldi kim gitti cetelesini tutmustu....

Hatta ertesi gun derdi. Baban geldi, ablan gelmis, saat kacta geldi gitti vs vs hepsini diyordu.

Ben hic umursamadim... siz de oyle yapin.

Açık açık bu durumdan rahatsız olduğunu ve görüşmek istemediğini söyle. Yaşlarınız yakın mı genelde yaşlı teyzeler böyle davranıyor

Yaşlı bir teyze geldi gözümün önüne. Belki kimsesi yoksa sizinle arkadaşlık kurmaya çalışıyordur? Yani yöneticiye söylemek çözmez. Ne desin? Karşı komşuya 10 metreden fazla yaklaşma mı:KK45: Gün falan yapıyorsanız dahil edin, sosyalleşirse size sarması azalır belki.

Anammm aynı benim eski komşu...
Parmak uçlarımızda yürüyorduk dışarı çıkarken , çocukları tembihliyordum sessiz olun diye. Hoop kadın asansör sesinden yine anlıyodu çıktığımızı.
Dayanamadım artık karşılaştıkça kaçtım acelem var dedim geldi kaç kez kapıdan baktım açmadım sonunda anladı görüşmek istemediğimi pea etti...
Tepkini belirt , hayırdır de veya görmezden gel insanı yoruyor böylesi çünkü , nefret ediyorum üzerine vazife olmayan kişilerin gereksiz meraklılıklarına

E gel bize yerleş her gün çenen yorulmuyor mu deyiverin
insan gibi uyardım olmadı yeri geldi lafta soktum yine aynı.bunlar bir gün evde kavga etmişler ben duymadım bile kavgayı.ertesi gün her zamanki gibi kapıda akşamki kavgayı duymadın mı insan gelir ne oldu diye bakar diyor bende dedim sizin gibi kapı dinleyip gözetlemiyorum nerden bilicem dedim güldü sadece.

insan gibi uyardım olmadı yeri geldi lafta soktum yine aynı.bunlar bir gün evde kavga etmişler ben duymadım bile kavgayı.ertesi gün her zamanki gibi kapıda akşamki kavgayı duymadın mı insan gelir ne oldu diye bakar diyor bende dedim sizin gibi kapı dinleyip gözetlemiyorum nerden bilicem dedim güldü sadece.
O zaman bundan sonra bir şey sorduğunda cevap vermeden sadece kapıyı suratına kapatın

Anammm aynı benim eski komşu...
Parmak uçlarımızda yürüyorduk dışarı çıkarken , çocukları tembihliyordum sessiz olun diye. Hoop kadın asansör sesinden yine anlıyodu çıktığımızı.
Dayanamadım artık karşılaştıkça kaçtım acelem var dedim geldi kaç kez kapıdan baktım açmadım sonunda anladı görüşmek istemediğimi pea etti...
Tepkini belirt , hayırdır de veya görmezden gel insanı yoruyor böylesi çünkü , nefret ediyorum üzerine vazife olmayan kişilerin gereksiz meraklılıklarına
belitrmez olur muyum kaç defa.zaten artık kapıyı açmıyorum asla.biri gelse ayakkabıları hemen içeri alıyorum ama sinir basıyor geriliyorum ister istemez.

O zaman bundan sonra bir şey sorduğunda cevap vermeden sadece kapıyı suratına kapatın
hiç açmıyorum kapıyı.kapıya çıktığında da acelem var diye hemen kaçıyorum ayy bigün yuvarlanıcam merdivenerden ondan kaçarken kaç defa bağcığımı bağlamadan gittiğimi bilirim.

Benim eski komsumda aynı senin komsun gibiydi. Muhattap olmamak için evime girip çıkarken telefonla konuşuyor taklidi yapıyordum. Allah bu manyak lara akıl versin ne desem boş
Benim taktik :KK70:
Apartmanda sesini duydugumda istemedigim birinin hemen telefona sariliyorum.Bir gun ben ariyor gibi yaparken calacak rezillik her zaman esimi aramakta olmuyor :)

Back
X