Karşı komşumun kokan ayakkabılarıııı

taptazegelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
109
53
28
35
Manisa
Merhaba hanımlar. Benim derdim karşı komşumla. Daha 2.5 aylık evliyim oturduğumuz ev kendimizin şükür dedik ama pişman olduk çünkü karşı komşum çok ilginç bir kadın. Eşinden ayrı bi oğlu var belki de iki inanın bunu bilmiyorum hatta adını bile bilmiyorum. Ne selam ne sabah. Gecenin bir vakti gelir eve. Merdivende bi sürü eşyası durur. Allah tan annesi de aynı apartmanda da kızına biraz çeki düzen veriyor. Zaten direk kendisine söyleyemiyorsunuz şikayetini kim duysa ayy Allah kurtarsın sizi sakın ha sakın bulaşmayın kapınız kilitleyin diyor. Bunlar yetmez gibi 2 haftadır da bir ayak kokusu ki sormayın. Ayakkabısını dışarda bırakıyor bizim apartmanda ayakkabı kaldırma zorunluluğu olmadığı için. Amma ayakkabısı felaket kokuyor. 2. kattan duyuluyor kendisi 4. katta eşimle çıldırmak üzereyiz ailesine söyledik olmadı kendi kulağımızla duyduk ababası yapma kızım derken onu nasıl tersleyip azarladığını. Bu konua fikriniz varsa lütfen yardımcı olun canlarım

en güzel at ayakkabılarını dışarı anlasın herkesin rahatsız olduğunu terbiyesiz şey

Merhaba ,

mesajınızda anlayamadığım bir bölüm mevcut. Karşı komşunuzsa sizde 4. katta oturuyor olmalısınız. " Amma ayakkabısı felaket kokuyor. 2. kattan duyuluyor kendisi 4. katta " demişsiniz.

Bu kısmı anlayamadım. açıklarsanız daha anlaşılır olacaktır eminim.

Bunun dışında kokunun o ayakkabından kaynaklanmama ihtimali de var en nihayetinde. Binanızın havalandırma sistemi yoksa lavabo giderlerinden akan sudan tutun da pişen yemeğe , tuvalet kullanımlarından kaynaklanan kokulara kadar pekçok koku bina içinde yayılarak dağılır.

Bir arkadaşımızın yaptığı "en güzel at ayakkabılarını dışarı anlasın herkesin rahatsız olduğunu terbiyesiz şey" yorumuna katılmıyorum. Umarım böyle bir tavır sergilemeyi aklınızdan dahi geçirmezsiniz. Her ne olursa olsun bir başkasına ait malı veya eşyayı dışarı atmak suçtur.

Mevcut durumu beğenmediğiniz için önyargılı yaklaşıyor ve herşeyin kaynağını komşunuz olarak görüyor olma ihtimaliniz de olabilir. Tüm olasılıkları değerlendirmek en güzeli. Ki kapalı kapılar ardına bina içinde duran bir ayakkabıdan kokunun gelme ihtimali düşüktür genellikle. Çok rahatsız oluyorsanız bir oda spreyinden bir iki kez sıkın apartman boşluğunuza. Koku hala devam ediyorsa sorun başka bir yerde olabilir.

Sağlıcakla kalın.

komşunuzun adını yada evde kaç kişi yaşadıklarını bilmek zorunda değilsiniz oda size bildirmek zorunda değil ayakkabılarını içeri almak zorunda da değil belkide koku ondan gelmiyordur sıkın bir oda sprayi kurtulun bu kadar basit ayrıca daire kapısını açık bırakıp yaşamıyorsunuz herhalde o kokunun evin içine gelmesi mümkün değil

Dışarıda bıraktığı ayakkabılarının içine geceden karbonat dökün sabaha silkelemeyi unutmayın kokunun azaldığını farkedeceksiniz..

Siz 4.katta oturuyorsunuz ama komşunuz 2.katta sanırım o zaman kapı komşunuz olmuyor 2.kattan birisinin ayakkabı kokusu size nasıl geliyor.Belkide gelen koku ayakkabı kokusu değildir.HAVAlandırma sisteminden kaynaklanabilir yada gider sistemlerinden kaynaklanabilir.

bende komşumda 4. katta oturuyoz karşılıklı dairelerde. Koku 2. kattan itibaren kendini hissettiriyor bizim kata çıkınca zirve yapıyor. Çok araştırdık nerden geliyor diye sonra ayakkabının yanına yaklaşınca anlaşıldı. Yani kimsenin günahını aldığım yok önyargı değil. Ayrıca o ayakkabısını giyip gidince koku kesiliyor. Bilmem açıklayıcı oldu mu?

Üstelil 6 haftalık hamileyim burnum herşeyin kokusunu alıp mideme kuuuuss emri gönderiyor inanın eve girdiğimde odğru lavaboya koşuyorum.

eve gecenin bir vakti geldiğine, ayakkabı gidince koku da gittiğine göre, e sizin de gece kapınızı kapalı tuttuğunuzu varsayarak söylüyorum hiç bulaşmayın.

bende bulaşamıyorum ya zaten bu yüzden:) Aslında buna göz yumacak biri değilim ama neyse. Bi ara eşimle yeni ayakkabı alıp kapısının önüne mi bıraksak belki parası yoktur diye düşündük ama belli olmaz kadın normal değilmiş duyumlarımıza göre bu sefer eşime falan sarmasın da.

benim karşımdaki kadının oğlununda kapının önüne bıraktığı spor ayakkabıları felaket kokuyor.burnumu tutup merdivenlerden aşağı iniyorum aşağı indiğimde temiz havayı içime çekiyorum kurtulduğum için şükrediyorum.zaten ayak kokusuna kesinlikle dayanamıyorum başıma ağrı giriyor keskin ayak kokusundan.eşim huyumu bildiği için işten gelir gelmez banyoya koşar ayaklarını yıkar.ayakkabılarınıda balkona koyar havalandırır..benim yerimde başkası olsa derdi ama kadın çok kavgacı biri.. binada kavga etmediği kalmadı.. haksızda olsa kendini savunur.. hiç uğraşamam şimdi densiz birinle.en çokta bana gelen misafirlerin ne düşündüğü geliyor aklıma..

ya bizim de böyle bir komşu var. giriş katta. sanırım abla evi çünkü tesettürlü kız arkadaşlar kalıyorlar. yani ev çok kalabalık ve giriş kattalar. kimseye selam sabah vermiyorlar haklarında pek şey bilmiyorum. bazen evlerine çok misafir geldiğinden asasör kapısının önüne kadar darmadağın ayıkkabılar oluyor her yerde. ve apartman kapısından giren herkesin görebileceği çok çirkin bir görüntü. asansör kapısının önünde olması da cabası ikidir gıcık oluyorum. ancak bir daha görürsem and içtim kapılarına uyaran bir post-it yapıştırıcam. baktım düzelmediler ikinci bir post-it yapıştıracağım ve içeriği şu olacak: "bir daha ayakkabılarınızı görürsem poşete koyup çöpe atarım"

ciddi ciddi düşünüyorum bu planı

O kokuya katlanmak zorunda mısın ya? Uyarıdan anlamazsa al gece yarısı götür at çöpe o ayakkabıları. Bu da sana sır olarak kalsın.Kimsenin kimseye rahatsızlık verme lüksü yok.Ama siz öncelikle annesine rahatsızlığınızla ilgili durumu güzel bi üslupla bildirin ki günah sizden gitsin.

konuşsanız da anlamayacak. O yüzden kendinizce çözümler bulmaya çalışacaksınız. Karbonat dökmek fikri iyiymiş

ayakkabı çiftinin içine 1 er çay bardağı gözle görülecek gibi karbonatı döktükten sonra, büyük harflerle kapılarına şunu yazıp yapştırın

köpek ölüsü gibi kokan ayakkabılarına katlanmak zorunda değiliz- ayagını yıka pis ayakkabını at

bu işlemi gece yapın

kuşbeyinliler bunlar nası insan ya

bizim üst kattaki de aynı marka, bu binadan taşınmak için dua ediyorum

nefret ediyorum o ailenin herbir ferinden

allah bunları neden yarattı, tövbe estağfirullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…