Karşı qelemiyorum!

Arkadaşlar bayramın 1. ve 2. qünü beraberdik nişanlımla.. 2 qündür ne zmn boş bi anı yakalasa hmn yapıştı yaa.. Ama artık aşırı qelio bana tmm başta güzeldi ama bu aralar izin wermicem bakim tepkisi noolcak.. Yani kendimi artık kullanılıo qibi hissettim:utangac:

ee şekerım sen de o kdr cok opturme iktir nolcak nsanlıyken okdr öpüşmez de :sm_confused: ıktır kaktır bagar,
bı kız arkadasım anlatıyodu elden gıdıyodum wala evlenmeye 1 ay kala, bılmemkımın kızı kutardı dedı o anıden gelmıs de mutfaga kurtarmıs dıkkat edın.. -tatlicadiarzu-

bunları çok görme diye diye seni can evinden vuruyor ve duygu sömürüsü yapar gibi konşuyor bence falzada sıkıştırıp kıstırmasına izin verme gelin ata binmiş ya kısmet demiş dikkatli olmakta yara rvar ilk gecenin bi önemi bi güzelliği bi heyecanı kalsın BENCE

Ucundan göster ama elletmelaelaelaelaelaeşeytan azapta gerek:jeyyar:

canım bence ıleri gıtmeden o dakıkaların tadını cıkar heyacanını doyasıya yasa evlenınce cozlenıyo o dklar.

yok canım bizimki o kdr diil yanikaydirigubbakcemile3 şuan msnde konuşuoruz nişanlımla.. Patladım sonunda wallaa... izin yok düğüne kadar :1no2:

bunları çok görme diye diye seni can evinden vuruyor ve duygu sömürüsü yapar gibi konşuyor bence falzada sıkıştırıp kıstırmasına izin verme gelin ata binmiş ya kısmet demiş dikkatli olmakta yara rvar ilk gecenin bi önemi bi güzelliği bi heyecanı kalsın BENCE

Ewet canımmm aynen bende sana katılıorumm.. Ama napimmm.. Kendini bnm yerime koyy..Bazı yazılarından anladığıma qöre sende biriyle çıkıomuşsun we ewlilik düşünüyomuşsun.. İnş ömür boyu beraber we mutlu olursunuz.. Şimdi aşkın qelcek öpcek flnn izin wermiceksin ama o şakalarla felan yine dewam etcekk.. İnan hiçbişi diyemiosunn..

sağol canım teşekkür ediyorum evet 5 senesine giriceğimiz bir ilişkim var evet evlilik düşünüyoruz kısmetse..tabiki öpüşler oluyor ama sen sıkıştırmalardan bahsediyorsun farkındaysan ve bu heryere çekilebiliyor biraz açarsan bende yorumlarımı o doğrultuda yaparım tatlım kendini benim yerime koy demişssin eğer ben istemiyorsam hiç kimsebana zorla bir şey yaptıramaz tatlım umarım bişiler anlatabilmişimdir

canım erkekler evlilik arifesinde yada normalde bu tarz şeyleri yaparlar.çok normal erkek olduklarını düşünürsen.koklaşmalar,öpüşmeler olucak.ben eşimle 2 sene flört 3 sene nişanlı kaldım.ama asla beraber olmadık.çünkü onun yeri ayrı ve özel.zaten nişanlın buna önem veriyorsa evliliğinizi bekler.ama benden sana tavsiye daha evli değilsiniz beraber olmayın canım.hayatta neler var hiçbirşeyin garantisi yok.inşallah evlenir ve çok mutlu olursunuz.ama karşı koyacağın sınırı sadece sen bilebilirsin canım.
benim düşüncem bu şekilde sen nasıl istiyorsan.

sağol canım teşekkür ediyorum evet 5 senesine giriceğimiz bir ilişkim var evet evlilik düşünüyoruz kısmetse..tabiki öpüşler oluyor ama sen sıkıştırmalardan bahsediyorsun farkındaysan ve bu heryere çekilebiliyor biraz açarsan bende yorumlarımı o doğrultuda yaparım tatlım kendini benim yerime koy demişssin eğer ben istemiyorsam hiç kimsebana zorla bir şey yaptıramaz tatlım umarım bişiler anlatabilmişimdir

Öpmek için sıkıştırıyo canım

canım erkekler evlilik arifesinde yada normalde bu tarz şeyleri yaparlar.çok normal erkek olduklarını düşünürsen.koklaşmalar,öpüşmeler olucak.ben eşimle 2 sene flört 3 sene nişanlı kaldım.ama asla beraber olmadık.çünkü onun yeri ayrı ve özel.zaten nişanlın buna önem veriyorsa evliliğinizi bekler.ama benden sana tavsiye daha evli değilsiniz beraber olmayın canım.hayatta neler var hiçbirşeyin garantisi yok.inşallah evlenir ve çok mutlu olursunuz.ama karşı koyacağın sınırı sadece sen bilebilirsin canım.
benim düşüncem bu şekilde sen nasıl istiyorsan.

canımm benimmm çok tşk ederim..ewett hayatta neler war hiçbişeyin qarantisi yoqq... Zaten beraber olmak söz konusu bile değillll... Ama bazen ilqisi sıkıyoo.. Şimdi konuştum msnde anlattım derdimi yok banane öperim istediğim zaman diyoo ben seni öpmicemde kimi öpcem diyoo Laf söz qeçiremiyorummm

Bence gayet normal hatta güzel birçok kadın da

eşim,nişanlım,sevgilim

bana dokunmak istemiyor diye ağlıyor.

Sevgi göstergesi başka nasıl olabilir ki

Bakışarak mı :)))

Sarilip öpmesinde kötü birsey yok bence, nisanlin cünkü.
Sevgilin olsa ölcüyü biraz sinirlandir derdim, ama sonucta evlenecegin insan.
Ama evlenecegiz diyede asiriya gitmeyin. Hayat bu hersey gelebilir basimiza.

Mutluluklar canim.

valla böyle giderse siz birbirinize evlenmeden doyarsiniz...
nasil seni seviyorum kelimesi cok söyledigi zaman anlamini yitiriyorsa....
bu tip yakinlasmalariniz sIklastikca bence birbirinize doymus olacaksiniz...
evliligide birseyler kalsin dimi ama mutluluklar dilerim canim....

valla böyle giderse siz birbirinize evlenmeden doyarsiniz...
nasil seni seviyorum kelimesi cok söyledigi zaman anlamini yitiriyorsa....
bu tip yakinlasmalariniz sIklastikca bence birbirinize doymus olacaksiniz...
evliligide birseyler kalsin dimi ama mutluluklar dilerim canim....

Ay Allah korusun canım yaa.. Önümüzde daha uzun yıllar war daha şimdiden dediğin gibi birbirimize doyarsak ilerde napcas :roflol: Herşey yerinde we zamanında qüzel bence

senin zilinle oynuyo o şimdi:roflol: ama nişanlılık döneminde çoğu kişiden duyuyoruz bu olayları hatta daha kötü evlenip erken doğum yaptı diyolar ama oysa nişanlıyken olan olmuşları duyuyoruz bence sınırlı ol ama resmi nikahınız kıyılmışsa ve dini nikahınızda varsa çok ta sorun etme sıkılıyosan sen söle çekil erkek o çünkü biraz garip yaratıklar sevgileri o yönde kanımcakafamçokkarıştı

normal tabiki nişanlın ve evleneceksinnn allah seni doğal seyler bunlar ya nişanlı olmasan ve evlenmicek olmasan anormal yavas yavas alış hem o gece fazla utanmassın en azından:)))))

Back
X