Karşı qelemiyorum!

Arkadaşlar en son nişanlımla anlaştığımı sölemiştim ama anlaşamamışız.. Telde konuşurken yine konusu açıldı bana ne dedi biliomusunuzsenağlama Senin bazı şeyleri izin wermen benim dışarıya qitmemi enqellio yani elimde fırsatım war ama gitmiorum qitsem qiderim dedi bende sinirlenip teli yüzüne kapattım qece 2.30 kapıma qelmiş bağcılardan okmeydanına.. Nese indim aşa konuştuk felan ama hala çok sinirliyim ertesi qünde yine bu konu açıldı we bana dediki senle olmiycak qibi hissediorum tmm ağzımdan kaçmış olabilir ama yapıcı olabilirsinn kırıcı diil dioo.. Buqünde teyzeme anlattım olayı kesinlikle HAYIRR dioo.. Sakın izin werme dioo.. Nişanlım eniştemin abisinin oğlu yani bi nevi akraba .. Eğer bu iş olmassa sonra nasıl bakarsınız birbirinizin yüzüne ellemiş öpmüşş felan dedi teyzem.. We şunuda asöledi gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Çok kötüyüm yhaa :( Gerçi barıştık gibi ama yinede o senle olmicak galiba lafı beni ok üzdüsenağlamasenağlama

Ay canım ya üzme kendini. Sen kendinden emin bir şekilde cevabını ver gerisini kendi düşünsün... Eğer birazcık mantıklıysa kendini teliyle duvağıyla ilk geceye saklayan bir kızla evlenmekten gurur duyar. ;)

aranızda güçlü bi sewgi bağı warmış ki,we aklınıza herşey yatmış ki ewlenmeye karar wermişsiniz..bence aşıkk iki insanın içinden böle şeylerin gelmesi normaldir we belli bir düzeye kadar yaşanabilir..ama sana istesem dışarıya giderim demesi ciddi bi hata..herkesin prensiplere saygı duymayı öğrenmesi gerek..
aşk sınır tanımaz,bunu bilir,bunu söylerim:)ateşle barut:)

Arkadaşlar en son nişanlımla anlaştığımı sölemiştim ama anlaşamamışız.. Telde konuşurken yine konusu açıldı bana ne dedi biliomusunuzsenağlama Senin bazı şeyleri izin wermen benim dışarıya qitmemi enqellio yani elimde fırsatım war ama gitmiorum qitsem qiderim dedi bende sinirlenip teli yüzüne kapattım qece 2.30 kapıma qelmiş bağcılardan okmeydanına.. Nese indim aşa konuştuk felan ama hala çok sinirliyim ertesi qünde yine bu konu açıldı we bana dediki senle olmiycak qibi hissediorum tmm ağzımdan kaçmış olabilir ama yapıcı olabilirsinn kırıcı diil dioo.. Buqünde teyzeme anlattım olayı kesinlikle HAYIRR dioo.. Sakın izin werme dioo.. Nişanlım eniştemin abisinin oğlu yani bi nevi akraba .. Eğer bu iş olmassa sonra nasıl bakarsınız birbirinizin yüzüne ellemiş öpmüşş felan dedi teyzem.. We şunuda asöledi gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Çok kötüyüm yhaa :( Gerçi barıştık gibi ama yinede o senle olmicak galiba lafı beni ok üzdüsenağlamasenağlama

Nasıl yani ?

Anlamadım pardon :delphin:

Sen seni öpmesine dokunmasına vs. yapmasına izin verdiğin için dışarıya gitmiyor.

Bu mu dur?

Yani izin vermesen hemen soluğu dışarda alacak...

Bence güzelim sen olmucak galiba lafına takılana kadar izin vermesen dışarı giderim lafına takıl ve üzül :1closedeyes:

Tabikide normal hem birbirinize alışmış olursunuz...Mutluluklar bu arada...

senle evlenmeden olsun dıye ne agzına gelıyosa soylemıs,

waala bu lagfların ustune asla koklaytmazdım serce parmagımı bıle ben,
ohooo adama bak almıs basını gıtmıs

evlılıkle kandırıp yıcek kızı oh wala ,kızım koklatma kendını bosu bosuna cok ıstıyosa beklesın evlensın sonra baakalım haydeee

Nasıl yani ?

Anlamadım pardon :delphin:

Sen seni öpmesine dokunmasına vs. yapmasına izin verdiğin için dışarıya gitmiyor.

Bu mu dur?

Yani izin vermesen hemen soluğu dışarda alacak...

Bence güzelim sen olmucak galiba lafına takılana kadar izin vermesen dışarı giderim lafına takıl ve üzül :1closedeyes:

aynen katılıyorum. :1shok:

öpmesine dokunmasına izin verdiğin için başkalarına gitmiyormuş :1shok:

bu nası bi anlayış anlamadım.

ama ben senin yerinde olsam bu lafın nasıl bi niyetle söylendiğini anlamadan ve onu bunu söylediğine pişman etmeden barışmazdım.:kızgın:

artı şunu da ekleyim,
erkek arkadaşın bunu diyebiliyorsa niyeti bozmuş demektir,
evlenene kadar güvenme bu adama.
gerçi evlenilecek adam mı bilmiyorum ama :kızgın:
kusura bakma ben sinirlendim biraz sanırım.
o dediği cümle ağır bi cümle yani. güvenini kıran bir şey insanın.

nişanlı erkeklerinnn düz duvara tırmanarak gezdiği
çadırın 24saat kurulu olduğu dönemdirr
demekkii sende karşı konulamayacak bir kızsınn canımm
hadi bakalımm aralıktaa depremm olacakk desenizee

Yorumlarnız için tşkler.. Buqün yine buluştuk we konuştuk nişanlımla.. ßen yime bu konu üzerinde durdum.. ßu defa bende ona " ßen böyle bi düşünceye sahip bi insanla ewlenemem.. kocam eve geç geldiğinde acaba başkasıylamı beraber acaba beni aldatıyomu şüphesiyle ben bi ewlilik kuramam kusura bakma dedim.. Ama karşımda ağladı ressmen kızlar yhaa çok kötü oldumm okdr ezilmiş durduki karşımda anlatamam.. We onun aslında böle bişi yapmicanı biliorum ben onla sözlenmeden öncede aldatan erkeklere ağzına geleni sayıodu.. İnsanın yanında helali warken neden harama qidiolar die kızıodu.. Karşımda o şeşik ağlaması we üzülmesi benide üzdü we barıştık.. Duyqu seli yaşandı yani bugün:çok üzgünüm: Ama barıştık we bidaha asla böle bişi konuşulmicak. Düğüne kdr beklencek :sm_cool: 81 qün kaldı o kadarda dayansın yauuww sırnaşık şey

bende nişanlıyım
bizde böle şeyler yaşıyoruz
bence gayet normal
imam nıkahımız kıyıldı
rahatlıkla yakınlaşıyoruz
tabi o iş içi deil

Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:

- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

- ............???...!!!
koptummmmmmm :roflol:

allahım ya ne guldun şu bısıklete...nışanlınla cooooook işin var....allah kuvvet versın sana dayanma azmı versın....tabıkı mutluluklarda daım olsun

bencede tadini cikartmaya bak ahh nerde simdi o nisanlilik dönemleri cok heyecanli her ani bam baska oluyordu bende evlenince yine hersey ayni olur diyordum hersey cok sükür yolunda gitti ama hamile olunca araya mesafe ister istemez giriyor o yüzden sana arkadas tavsiyesi bugünlerin tadini doya doya cikart

normal arkadasim ben de nisanliyken esim sarilip öpüyordu her firsatta snei cok seviyorum dayanamiyorum diyordu sürtünüyordu yani normal seyler bunlar

Back
X