Karşı qelemiyorum!

esmer_lover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
2
96
34
İstanbul
Kızlar yaa ßen şimdi çok utanarak bişi sölicem we bişi sorucam.. Nişanlıyım we Aralıkta düğünüm war yani 2-3 ay kaldı.. Önceden böle bişi yoktu ama bu aralar nişanlıma hakim olamıyorum dewamlı öpüyo sarılıoo arada bi izin weriorum ama bazen ileriye qidio.. O iş olmas merak etme cnm dioo.. Sizce bunların olması normalmi ? yoksa izin wermemelimiyim.. Her bulduğu fırsatta yapışıo bana rahat dur diorum duramıorum dio :utangac: afedersiniz arada ayaktayken sarılıo sürtünüyo felan.. Tmm ewli olsak nesede nişanlıyken bunları yapması normalmi ? kimseye soramıorum sizler yardımcı olun çok uzattım kusura bakmayın.. Şimdiden tşkler a.s.

tatlımm normal tabii kide yani bana göre senın nısanlın evlenceksınız ıns kocan olcak
inş helalin o senın kasma rahat olll

Kızlar yaa ßen şimdi çok utanarak bişi sölicem we bişi sorucam.. Nişanlıyım we Aralıkta düğünüm war yani 2-3 ay kaldı.. Önceden böle bişi yoktu ama bu aralar nişanlıma hakim olamıyorum dewamlı öpüyo sarılıoo arada bi izin weriorum ama bazen ileriye qidio.. O iş olmas merak etme cnm dioo.. Sizce bunların olması normalmi ? yoksa izin wermemelimiyim.. Her bulduğu fırsatta yapışıo bana rahat dur diorum duramıorum dio :utangac: afedersiniz arada ayaktayken sarılıo sürtünüyo felan.. Tmm ewli olsak nesede nişanlıyken bunları yapması normalmi ? kimseye soramıorum sizler yardımcı olun çok uzattım kusura bakmayın.. Şimdiden tşkler a.s.

nikahi beklemez oşakkıdı

nikahi beklemez oşakkıdı
Ay canım çok qüldüm yaa :roflol::roflol:
Walla bazen diyorum napcam ben senle yaa çok işimiz var desene :roflol:
ya bugün ananemlere qittik orda bi yapıştı snra bize qeldik bizde bi yapıştı bide kapı ağzında tam qiderken yarım saat.. Artık qit yaa kowuorum seni diorum resmen anlamıo :roflol:

bence bu anlarin tadini cikar derim.cünkü nisanliyken coook yapisirlar evlenincede zor buluruz onlari.valla birak istedigini yapsin sende nisanlilik dönemi en güzel dönem valla.

tatlımm normal tabii kide yani bana göre senın nısanlın evlenceksınız ıns kocan olcak
inş helalin o senın kasma rahat olll

Canım ewet bende öyle düşüyorum ama ne bilim bazen yaptığım normalmi diyorum istemiyorum bu defa tawır yapıoo bana karşı.. Şimdiden böle ufak tefek konular için tartışma yaratmak arayı açmak istemiorum.. Bana bu kdr şeyi çok qörme dio o lafından snra izin weriorum napimm:1no2:

bence bu anlarin tadini cikar derim.cünkü nisanliyken coook yapisirlar evlenincede zor buluruz onlari.valla birak istedigini yapsin sende nisanlilik dönemi en güzel dönem valla.

Ayy canım yaa walla nişanlım qibi söledin.. En qüzel dönem nişanlılık dönemi diyo hem birbirimize alışalım diyo ama o bana çoktan alıştı :roflol:

Nişanlı olmanın tadını çıkarırken ölçüyü kaçırmamaya bakın güzelim.
Dünyanın binbir türlü hali var. Allah tamamına erdirsin.

Tşkler tatlım... Evet haklısın dünyanın binbir türlü hali war.. Ama nişanlım o kdrda abartıcak biri diil.. Yani kesinlikle düğün olmadan hiçbişi olmas dio.. Bunada eminim yapmas yani.. Ama yinede aramısda bitakım şeyler qeçioo işte bunlar normalmi die merak ediorumm :utangac:

evet bazi seyler normal ama simdiden böyleyse;
dügüne kadar nasil dayanacak 2-3 ay daha?:jeyyar:
asiriya kacmayin dicem yinede müsadenizle.
hele sabredin az daha. evlenince isterseniz haftalarca kalin yatak odasindasırnaşık şey

sırnaşık şey cnm ztn tam böle öperken fln sölüo ne kdr kaldı düğüne fln.. Bide şöyle bişi war benden önce öle fasla kız arkadaşı olmamış yani tek tük ama hiçbişi yaşamamış her konuda ilki benim yani.. Şimdi diceksiniz nerden biliosun.. Azda olsa uzaktan araba oluoo tanıdık yani.. ama nebilim qerçekten işimiz war bununla yhaa sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey qüzel bi fıkraymış walla... Süper anlatmış konuyuu.. yani ileri qitmediğin sürece ufak şeyler normal yani dimi:utangac:

Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:

- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

- ............???...!!!

:roflol::roflol::roflol::roflol:yarildim gece gece gülmekden:roflol:

Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:

- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

- ............???...!!!

supersin ya gece gece oldum :)) Allah ne muradin varsa versin insallah

Bence cok normal, günler yaklasiyor ve o senin nisanlin, helalin sabirsizlaniyo ve istegi artiyo. sana olmuyor mu? Hem o is olmadikca, tabi fazla ileri gitmeden birak yapsin....

bencede gayet normal.sana hiç yaklaşmasa istemese sorun var demektir.
Allah tamamına erdirsin mutluluklar.....

Back
X