• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı tarafın kararsızlığı

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Kızlar ben bir işe girsemde sizde rahat etseniz artık:) diye girmek istiyorum konuya dün çocuk bakımı için görüştüğüm aile bana olumluyuz dedi fakat bugün arayıp tekrar teyit almak istedim çünkü haber bekleyen biri daha var kadına sordum kararınız kesinmidir diye henüz değil bana biraz opsiyon tanı dedi bende peki dedim eşim orası olmaz kadın ve kocası askeriyede çok üst rütbeye sahip insanlar çok disiplinliler diğer bakiciyi bundan dolayı işten çıkarıyorlar dedi haksızda sayılmaz ama ben bunu problem etmem yani bana emirle bile konuşsa ben yaparım onun istediği şeyi tek problem adam 1 yıl sonra emekli olacakmış yani evde ikimiz kalacağız bu hiç ama hiç uygun olmaz kadın akşam yada yarın sabah haber vereceğim sana dedi ama ben önce sizin fikrinizi almak istiyorum sizler ne dersiniz benim için çok önemli haklarınızı helal edin

E adam emekli olacak diye hep evde mi olacak demek bu?
Bunu eşi düşünsün şimdiden bunu dert etmeniz tuhaf.

Ben olsam ise girmem.Adamla gun boyu evde tek mi kalicaksiniz?Kimseye guvenilmiyor baska islre basvursan özel sektörde calis mesala market magzalar elaman ariyor surekli.
Adam yeni emekliye ayrilicak üstelik dinlenmek isticektir hep.

Ben olsam ise girmem.Adamla gun boyu evde tek mi kalicaksiniz?Kimseye guvenilmiyor baska islre basvursan özel sektörde calis mesala market magzalar elaman ariyor surekli.
Esimde aynısını dedi o ne kadar ben evden giderim evde duramam diyorsa da illaki duracak evde dedi

Bence o iş yaş ya, adam belki kendi bakar? Benim bir arkadaşımın eşi emekli, bebeklerine o bakıyor. Evleri de yakın, her fırsatta gidiyor kadın.

E adam emekli olacak diye hep evde mi olacak demek bu?
Bunu eşi düşünsün şimdiden bunu dert etmeniz tuhaf.
Kadın dün çok olumluydu ama sanırım bunu düşününce oda biraz tereddüt içinde kaldı çünkü benim yaşım genç onun eşi dünya ahiret babam abim olsun ama yinede sanırım içine kurt düştü tıpkı eşimin de düştüğü gibi

Kadın kocasına güvenmiyor yani?
Öyle demeyelim ama insanın tereddüt etmesi normal ben onlara hak veriyorum ama bir an önce işe girmem gerekiyor istikrarlı bir şekilde çalışabileceğim bir iş olması çok önemli yani bana 2 ay sonra çık derse kendimi kötü hissederim

Ya 1 sene sonraya kim öle kim kala. Benim babam hayatinin son 7 senesinde seneye emekli olucam diye diye geziyordu, ancak bu sene yaştan zorunlu emekli ettiler. :KK53:
Siz bir girin baslayin da sonrasi düşünülür. Belki emekli olmaz, belki emekliligi baska bir iste calisabilmek icin düşünüyordur, belki siz daha iyi bir is bulacaksiniz vs.

Ya 1 sene sonraya kim öle kim kala. Benim babam hayatinin son 7 senesinde seneye emekli olucam diye diye geziyordu, ancak bu sene yaştan zorunlu emekli ettiler. :KK53:
Siz bir girin baslayin da sonrasi düşünülür. Belki emekli olmaz, belki emekliligi baska bir iste calisabilmek icin düşünüyordur, belki siz daha iyi bir is bulacaksiniz vs.
Bende bir an önce başlamak istiyorum ama neden bugün böyle dedi kadın o kısmı anlamadım aklıma bu geldi sanırım eşimin problem ettiği seyi kadında düşünüyor dedim kendi kendime yoksa dün herşey çok güzeldi yanlış birsey mi yaptim diye düşünüyorum ama çok güzel agirladik çok memnun gittiler eşime sordum sence biz bir kusurmu ettik diye hayır çok güzel agirladik dedi

Bende bir an önce başlamak istiyorum ama neden bugün böyle dedi kadın o kısmı anlamadım aklıma bu geldi sanırım eşimin problem ettiği seyi kadında düşünüyor dedim kendi kendime yoksa dün herşey çok güzeldi yanlış birsey mi yaptim diye düşünüyorum ama çok güzel agirladik çok memnun gittiler eşime sordum sence biz bir kusurmu ettik diye hayır çok güzel agirladik dedi

Ya kadinin bunu dert ettigini dusunmeniz bana cok sacma geldi. 1 sene sonra kocasi emekli olursa sizi de isten cikarir. Bunun derdine şimdi o niye düşsün? Hem o cocuklara illa ki biri bakacak. Ha ayse ha fatma. Bu mantikli kadinin hic bakici tutmamasi gerekir zaten.
Sonradan düşününce bir seyleri begenmemis olabilirler.

Diğer iste çocuk bakımı ama o çok küçük bebek olduğu için buraya daha çok sevinmiştim inşallah olurda hiç değilse 1 sene çalışırım

Back
X