- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
inşallah barışırsınız :)şuan küs um mesela . ne ben ne o yazior. ikimizde birbirimizden inatciyiz sanirim☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah barışırsınız :)şuan küs um mesela . ne ben ne o yazior. ikimizde birbirimizden inatciyiz sanirim☺
Mesaj at gitsin canım
Ne zamandır berabersiniz
Ilk baslarda karsi taraftan bekliyordum. Simdi 6 ay oldu kim once uyanirsa o atiyor. Birbirinize alismaniz gerek. Zaten o attikca gun geliyor bugunde ben atiyim diyorsun. Ama birgun farkedersen o seni en son plana atiyor, inat eder atmamaya baslarsin
Tatlı itişmeler bunlar zevk almaya çalış :))))attım zaten canım
15 gün falan oldu dha yeni
geri plana atma yok çnkü her zaman yazıyor işte yazmadığm zaman hayırsız vs dye mesaj atıyor
Şu önce baba olur,sonra da anne gider,anne olur olur cümlesinin modası daha geçmedi mi yav?
Hala kullanılıyor mu muhtelif sosyal ağlarda?![]()
attım zaten canım
15 gün falan oldu dha yeni
geri plana atma yok çnkü her zaman yazıyor işte yazmadığm zaman hayırsız vs dye mesaj atıyor
Yazar/şair olan mi bu adam?bilmiyorum bakalm arayayım dedi müsait değildim yarın konuşucaz
Ya geçen yıllarda bir söz vardı,herkes paylaşıyordu sosyal ağlarda.Ya ben bunu anlamadım. anlamadan geçeyim dedim geçemedim de. Aklıma takıldı. Ne ki bu? Ben bunu bilmiyorum? Hani bir şeyi de bilmeyim ama merak ettim.
Ya geçen yıllarda bir söz vardı,herkes paylaşıyordu sosyal ağlarda.
'Onu tanıdım ve dedim ki: ' Bu adamdan, baba olur ve öyle ki ölsem gitsem, benim yerime anne de olur'
Yanlışım yoksa böyle bir cümleydi.
Ölümlü cümlelerden hoşlanmadığım için ben oraya tam yazamamıştım.
Şimdi bile bakmadan kopyala yapıştır yaptım inan ki...
Neyse...
Rica ederim...Ay ben hiç görmemişim ama şimdi anladım. Teşekkür ederim sırf bana açıklamak için girdiğiniz bu çaba için. Sevgiler.
Merhaba jamaisvuBenim sevgilim bana çok atıyor ama ben sürekli yazışmayı sevmiyorum. Atıyorum bir gecede iyi geceler yazmayalım. Kurulmuş gibi hergün günaydın iyi geceler mesajları saçma geliyor sonuöta ikimizde bir bireyiz. dışarı çıkarken yazarım gün içinde konuşuruz ama sürekli her saat değil . 3 saatte bir konuşuruz mesela yani yeni bir konu olduğunda diyim. 3 sene oldu her saniye konuşucak bişey kalmadı Günde on kere de eeee napıyosun yazmamak için çok fazla mesajlaşmıyoruz ama yinede hergün konuşuruz
kızlar sevgililerinize sizde mesaj atıyor musunuz yoksa hep karşı tarafın atmasını mı bekliyorsunuz ilk olarak?
hayır tamamen iletişimi koparttık kendisi ileHani şu yazar ile mi birliktesiniz???