- 12 Ocak 2025
- 101
- -101
- 13
- 25
- Konu Sahibi heygirlgirl
Kesinlikle ankaralidirAnkaralı olabilir mi? Ankaralılar genelde karşıdaki kişinin yaşı, cinsiyeti, mesleği farketmeksizin hocam diye hitap ederler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ankaralidirAnkaralı olabilir mi? Ankaralılar genelde karşıdaki kişinin yaşı, cinsiyeti, mesleği farketmeksizin hocam diye hitap ederler![]()
ODTÜ geleneğidir aslenKesinlikle ankaralidirKırıkkale de çoğu kesim ankarali
Aslında psikoloğa benim değil komple bu ülkenin gitmesi gerekiyor .Siz bence psikoloğa uzun uzun gidin. Ara vermeyin.
Anladığım kadarıyla üniverstede biri hocam demiş e bu normal bir durum ilk seneniz mi ki şaşırdınız bu kadar bende ünideyken hocalardan memurlara kırtasiyeden kantinciye kadar herkes öğrencilere hocam diye hitap eder ne var bunda anlamadım25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Burada sizden başka sorunu olan yok bence. Adam gayet düzgün bir şekilde hitap etmiş. Karşıda bunu anlayacak kültür olmadığı için terbiyesiz muamelesi görüyor. Kaç senelik ODTÜ ankara geleneği bu, sokakta bacım diyenlerle aynı kefeye koyan birinden de hitap tavsiyesi alacak degiliz.Aslında psikoloğa benim değil komple bu ülkenin gitmesi gerekiyor .
Hala hitap konusunda bile sıkıntılari var ülkenin başındaki insanı da ele olursak bu ülkenin insanın acı çekmekten ne kadar çok zevk aldığı belli oluyor.
Kalite her konuda yerlerde bu ülkede üzgünüm.
Biraz abartmış olabilir misin sanki ?Arkadaşlar nezaket ,saygı hiçbirisi yok insanlarda.
Ben nezakete saygıya önem verdiğim için mi psikoloğa devam et gitmeye oluyorum.
Hangi ülkede hocam diye hitap eden kesim var allah aşkına.
Hocam demek başlı başına bir kadına karşı kabaliktan başka birşey değil ne kadar üzüldüğümü sizde gördünüz.
Flörtlestigim erkek değil psikologun sekreteri yedi.
Ben öğrenciyim.
Detay verirsem siyasete girecek o yüzden siz kendiniz araştırın ama ömrünün bir noktası Ankara’dan geçen herkes bu hitabı en az bir kez duymuştur. O yüzden kalitesizlik olarak algılamayın aksine çok anlamlı bir hikayedir çıkış noktası.
Düzgün filan değil gerçekten bak kendimede sürekli dürüst olan bir insanım haksız olsam gerçekten sen haklısın derim.Burada sizden başka sorunu olan yok bence. Adam gayet düzgün bir şekilde hitap etmiş. Karşıda bunu anlayacak kültür olmadığı için terbiyesiz muamelesi görüyor. Kaç senelik ODTÜ anlara geleneği bu, sokakta bacım diyenlerle aynı kefeye koyan birinden de hitap tavsiyesi alacak degiliz.
Evet bir nebze abartmış olabilirim ama buna hiç kimse tepki gostermezse bu böyle devam edecek bu ülkede.Biraz abartmış olabilir misin sanki ?
Sizin baya baya problemleriniz var Allah sabır versin çevrenize. Ben sizinle uğraşamam. Geçmiş olsun.Düzgün filan değil gerçekten bak kendimede sürekli dürüst olan bir insanım haksız olsam gerçekten sen haklısın derim.
Ama bu konuda aynı şey geçerli değil.
ODTÜ okusada bir insan konuşmasını bilmiyorsa benim için bitmiştir.
Kimse tanımadığı bir kadına hocam diyemez bu nasıl bir düşünce tarzı ya bunun çıkış hikayesi var diyorsun eee ben bilmiyorum o hikayeyi bilmeyen insan için ne kadar kırıcı bir durum.
Birşeyler çok eksik ülkede gerçekten.
Arkadaşlar nezaket ,saygı hiçbirisi yok insanlarda.
Ben nezakete saygıya önem verdiğim için mi psikoloğa devam et gitmeye oluyorum.
Hangi ülkede hocam diye hitap eden kesim var allah aşkına.
Hocam demek başlı başına bir kadına karşı kabaliktan başka birşey değil ne kadar üzüldüğümü sizde gördünüz.
Hic bulaşma miss anlamıyor. Ben pes ettim. Buna bayan desinler inşallahNe alakası var anlayamadım, aksine gayet saygılı bir hitap şekli. Neden desin gel bakalım genç güzel küçük hanım mı desinBulmuş da bunuyorsun yani git Esenyurta da orda hanımefendiyi bayanı göstersinler hitap nasıl olur görürsün
![]()
Niye tepki gösterelim, sen kimsin ki 60lı yıllardan beri süregelen bir geleneği değiştirelim? Tövbe est.Evet bir nebze abartmış olabilirim ama buna hiç kimse tepki gostermezse bu böyle devam edecek bu ülkede.
.
Düzgün filan değil gerçekten bak kendimede
ODTÜ okusada bir insan konuşmasını bilmiyorsa benim için bitmiştir.
Sen önce Türkçe yazmayı öğren, sonra ODTÜlülere laf edersin. Ay hadi be. Ben de ciddi bir şey sandım.Birşeyler çok eksik ülkede gerçekten.