- 2 Ekim 2019
- 399
- 2.266
- 113
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
Merhaba KK ,
Bir konuda sizin görüşünüze ihtiyacım var.
Uzak mesafe , uzun zaman bi ilişkim var.
Yılları ve yolları devirdik diyebilirim.
Ama son zamanlarda özellikle son bir aydır sürekli tartışma halindeyiz .
Tartışma sebeplerini özet geçersem ;
1. İş problemi . Yıllardır KPSS ve bilimum devlet memuru olma sınavlarına girip , yüksek bi maaşla işe başlamak istiyor . Ama bu konuda kalem bile kıpırdatmıyor. Ders çalışmadığı zaman ben çok yükleniyorum , çalış , atan , artık bi yola girelim vb. Ama bi hareket yok.
2. Uzak mesafe olduğu için çok sık görüşemiyoruz. Şu an özel bi sebeple bana yakın bi yerde . Ama yanıma gelmiyor , gelmedi hiç. Sebebi de ailesine ne diyecek olması. Ben bu konuda da çok yükleniyorum .
Yani tüm kavgaları ben çıkarıyorum.
Haksız mıyım ? Narsist miyim ?
Problemli miyim ? Tüm eleştirilere açığım.
Okuyan , okuyamayan herkese teşekkürler .
Edit : Yaş sorulmuş , 26.
Güncelleme :
Arkadaşlar yanıma geldi ,
Ama aramızdaki sorunlar düzelmedi.
Hatta arttı . Eskiden her gittiği yeri yazan insan , şu an günde 2-4 mesaj yazıyor. "Bir süre görüşmeyelim " bile söz konusu oldu aramızda.
Sanırım aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor ...
Bir konuda sizin görüşünüze ihtiyacım var.
Uzak mesafe , uzun zaman bi ilişkim var.
Yılları ve yolları devirdik diyebilirim.
Ama son zamanlarda özellikle son bir aydır sürekli tartışma halindeyiz .
Tartışma sebeplerini özet geçersem ;
1. İş problemi . Yıllardır KPSS ve bilimum devlet memuru olma sınavlarına girip , yüksek bi maaşla işe başlamak istiyor . Ama bu konuda kalem bile kıpırdatmıyor. Ders çalışmadığı zaman ben çok yükleniyorum , çalış , atan , artık bi yola girelim vb. Ama bi hareket yok.
2. Uzak mesafe olduğu için çok sık görüşemiyoruz. Şu an özel bi sebeple bana yakın bi yerde . Ama yanıma gelmiyor , gelmedi hiç. Sebebi de ailesine ne diyecek olması. Ben bu konuda da çok yükleniyorum .
Yani tüm kavgaları ben çıkarıyorum.
Haksız mıyım ? Narsist miyim ?
Problemli miyim ? Tüm eleştirilere açığım.
Okuyan , okuyamayan herkese teşekkürler .
Edit : Yaş sorulmuş , 26.
Güncelleme :
Arkadaşlar yanıma geldi ,
Ama aramızdaki sorunlar düzelmedi.
Hatta arttı . Eskiden her gittiği yeri yazan insan , şu an günde 2-4 mesaj yazıyor. "Bir süre görüşmeyelim " bile söz konusu oldu aramızda.
Sanırım aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor ...
Son düzenleme: