- 20 Kasım 2018
- 14.332
- 54.670
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Bir boş bakış, yarım gülüş diyorsunuz. Sanırım öylesi daha mantıklı evet, teşekkürler.Uzak bir tanış gibi, nazik ama samimiyetten yoksun :)
Zaten o bir hamle yapmazsa ben de yapmam muhtemelen, önce o gelsin di mi ama :)Gülümseyerek merhaba de. Sonra önüne dön ve masadaki insanlarla muhabbet et. Bİr daha da onun tarafına bakma.
Eh yani iyi kötü 1 ay geçirmişiz, güzel de bitirmişiz, sanki aynı mekanda karşılaşınca tanımıyor gibi davranmak olmaz diye düşündüm.Davranmak zorunda mısınız?
Sevgilim değildi, görüşüyorduk, flört aşaması. Henüz bağlayıcı bir şeyimiz yoktu yani. Sevgili olsak başka kadınlarla görüşme şansı olamazdı zaten.Bence hiç bakma bile. Ama anlamadığım sizinle birlikteyken niye hayatında başka kadınlarla görüşüyordu. Bana anlatma dediğinize göre normal arkadasları değildi sanırım. Onu anlamadm ben
Rahatsız edecekse suratına bile bakmam hiç de umrumda olmaz. Hep aman ayıp olmasın aman söyle olmasın diye davranislarimiz kuyumuzu kazıyor. Erkeklerin en medeni görüneni merhaba bile basit bir selamı çok farklı yorumlar en iyisi hiç görmemiş gibi yapmak. Baktınız sizi gördü ve selam verdi basit bir selam verip bir daha ona bakıp konuşmamak. Duygusal bir şeyler yaşanan biriyle merhaba merhabadan fazla iletişim tehlikelidirEh yani iyi kötü 1 ay geçirmişiz, güzel de bitirmişiz, sanki aynı mekanda karşılaşınca tanımıyor gibi davranmak olmaz diye düşündüm.
İşte o dengeyi nasıl kurayım diye tereddüt ettim de sanırım dediğiniz gibi merhaba merhaba iyidir, fazlasına gerek yok, yetinsin bununlaRahatsız edecekse suratına bile bakmam hiç de umrumda olmaz. Hep aman ayıp olmasın aman söyle olmasın diye davranislarimiz kuyumuzu kazıyor. Erkeklerin en medeni görüneni merhaba bile basit bir selamı çok farklı yorumlar en iyisi hiç görmemiş gibi yapmak. Baktınız sizi gördü ve selam verdi basit bir selam verip bir daha ona bakıp konuşmamak. Duygusal bir şeyler yaşanan biriyle merhaba merhabadan fazla iletişim tehlikelidir
Yok kendi yastığının altına koyup beni sinirlendiriyordu.olay sadece 1 aycık sürmüş, sevgili değilmişsiniz , ama uyurken sizin telefonunuzu kendi yastığı altına koyuyormuş (yanlış anlamış da olabilirim burayı ya da siz orada cümle düşüklüğü yapmışsınız) demekki beraber uyuyordunuz , şifrelerinizi vermişsiniz.daha önce başka bir üyenin de dediği gibi davranmak zorunda mısınız? değilsiniz.bu kadar takıcak bişey yok
Mesajınızı okurken böyle gözlerimi yumup denedim. Gayet durumu idare edici.Bu tipler mutlaka insanin gozunun icine icine bakar.. Hah iste o baktiginda yarim saniye gozlerini yumarak selam ver (bu selam tarzini cok severim ne soguk ne sicaktir) o dakikadan sonra da muhatap olma
Ama o selam vermeden sakın selam verme, valla sizi anlıyorum benim için de önemlidir böyle ufak tefek detaylar,maksat karizmam cizilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?