Karşılaşırsak nasıl davranmalıyım

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
14.327
54.654
598
35
Hanımlar merhaba,

Arkadaşlarımın artık başını şişirmemek için onlara sormak istemedim :D Şimdi şöyle özetleyeyim. Bir süre önce bir ay kadar görüştüğümüz bir adam vardı. Bir ay görüştük, keyifliydi de ama bazı sebeplerden ötürü ben bitirdim.
Bazı sebepler küçük küçük bir sürü aslında. Arkadaşlarımdan telefonuma gelen bildirimler yüzünden atışıyorduk. Şaka yollu şifremi istedi. Ben gece uyurken telefon başucumda uyurum, acil bir şey olursa hemen ulaşabileyim diye alışkanlık, uyuyacağımız zaman illa onu alıp kendi tarafına koyuyordu, yastığının altına saklıyordu (muhtemelen de bakmak için), alamayacağım yerlere koyuyordu, devamlı ekranıma bakmaya çalışıyordu. Kendisi başka kadınlarla görüştüğü halde bana o kim bu kim, sen kime onlinesın, kiminle konuşuyorsun ki, bilmemnereye gittiğini niye ben bilmiyorum vs hesapları soruyordu. Hatta "bana anlatma" dediğim halde eşzamanlı görüştüğü kadınların bahsini geçiriyordu. Ayrıca bazı özel konularda da uyuşamadığımız noktalar vardı.

Her neyse sonuç olarak ben bitirdim. "Terk edildim" moduna girse de güzel kibar bitirdik, sonrasında icap etti tekrar bir konuda konuştuk falan sorun yok.

Şimdi burası küçük bir yer olduğu için onun gittiği bazı mekanlara gitmek durumundayım. Yarın "ayrıldığımızdan" beri ilk kez gideceğim, yarın olmazsa başka gün karşılaşacağız. Nasıl davranmam gerektiğinden emin değilim. Çok soğuk davranacak bir durum yok, sıcak davranırsam tekrar bir şeyler başlar mı diyorum -başlamasın-, kaba olmak istemiyorum ama böyle hasretinden prangalar eskitmişim gibi de olmayayım. Nasıl davranayım ben??

Bence hiç bakma bile. Ama anlamadığım sizinle birlikteyken niye hayatında başka kadınlarla görüşüyordu. Bana anlatma dediğinize göre normal arkadasları değildi sanırım. Onu anlamadm ben
Sevgilim değildi, görüşüyorduk, flört aşaması. Henüz bağlayıcı bir şeyimiz yoktu yani. Sevgili olsak başka kadınlarla görüşme şansı olamazdı zaten.

Eh yani iyi kötü 1 ay geçirmişiz, güzel de bitirmişiz, sanki aynı mekanda karşılaşınca tanımıyor gibi davranmak olmaz diye düşündüm.
Rahatsız edecekse suratına bile bakmam hiç de umrumda olmaz. Hep aman ayıp olmasın aman söyle olmasın diye davranislarimiz kuyumuzu kazıyor. Erkeklerin en medeni görüneni merhaba bile basit bir selamı çok farklı yorumlar en iyisi hiç görmemiş gibi yapmak. Baktınız sizi gördü ve selam verdi basit bir selam verip bir daha ona bakıp konuşmamak. Duygusal bir şeyler yaşanan biriyle merhaba merhabadan fazla iletişim tehlikelidir

Rahatsız edecekse suratına bile bakmam hiç de umrumda olmaz. Hep aman ayıp olmasın aman söyle olmasın diye davranislarimiz kuyumuzu kazıyor. Erkeklerin en medeni görüneni merhaba bile basit bir selamı çok farklı yorumlar en iyisi hiç görmemiş gibi yapmak. Baktınız sizi gördü ve selam verdi basit bir selam verip bir daha ona bakıp konuşmamak. Duygusal bir şeyler yaşanan biriyle merhaba merhabadan fazla iletişim tehlikelidir
İşte o dengeyi nasıl kurayım diye tereddüt ettim de sanırım dediğiniz gibi merhaba merhaba iyidir, fazlasına gerek yok, yetinsin bununla :kahve:

olay sadece 1 aycık sürmüş, sevgili değilmişsiniz , ama uyurken sizin telefonunuzu kendi yastığı altına koyuyormuş (yanlış anlamış da olabilirim burayı ya da siz orada cümle düşüklüğü yapmışsınız) demekki beraber uyuyordunuz , şifrelerinizi vermişsiniz.daha önce başka bir üyenin de dediği gibi davranmak zorunda mısınız? değilsiniz.bu kadar takıcak bişey yok

olay sadece 1 aycık sürmüş, sevgili değilmişsiniz , ama uyurken sizin telefonunuzu kendi yastığı altına koyuyormuş (yanlış anlamış da olabilirim burayı ya da siz orada cümle düşüklüğü yapmışsınız) demekki beraber uyuyordunuz , şifrelerinizi vermişsiniz.daha önce başka bir üyenin de dediği gibi davranmak zorunda mısınız? değilsiniz.bu kadar takıcak bişey yok
Yok kendi yastığının altına koyup beni sinirlendiriyordu.
Şifremi vermedim verir miyim hiç :KK53:Ama istemesi bile bende eksi puan yazdırdı.

Takmak değil de işte durduk yere "bu da ne kaba kadınmış yahu" cümlesi kurdurmayayım hakkımda dedim o_O

Ahsha salak saçma stres yaptım akşam yaklaştıkça. Kendime de gülüyorum altı üstü bir ay görüştük, sanki beş çocukla terk etmişim gibi bu neyin heyecanı :D ünlü Türk düşünürü Murat Boz'un dediği gibi iki medeni insaniz neticede. Pff bu gece geçse sonrası rahat olur da işte...

Bu tipler mutlaka insanin gozunun icine icine bakar.. Hah iste o baktiginda yarim saniye gozlerini yumarak selam ver (bu selam tarzini cok severim ne soguk ne sicaktir) o dakikadan sonra da muhatap olma
Ama o selam vermeden sakın selam verme, valla sizi anlıyorum benim için de önemlidir böyle ufak tefek detaylar,maksat karizmam cizilmesin:KK49:

Bu tipler mutlaka insanin gozunun icine icine bakar.. Hah iste o baktiginda yarim saniye gozlerini yumarak selam ver (bu selam tarzini cok severim ne soguk ne sicaktir) o dakikadan sonra da muhatap olma
Ama o selam vermeden sakın selam verme, valla sizi anlıyorum benim için de önemlidir böyle ufak tefek detaylar,maksat karizmam cizilmesin:KK49:
Mesajınızı okurken böyle gözlerimi yumup denedim. Gayet durumu idare edici.

Cidden muhtemelen insanlara tırt geliyor ama dediğiniz gibi ufak tefek detaylar. Birleşip kocaman oluyor.

Back
X