• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaşma

Cok kötüyüm

cetiner cetiner nasilsiniz, dun geceden beri takip ediyorum, bir seyler yakalamissiniz sanirim? Uzulmeyin demek istiyorum.
[/QUOTE]
burdaki yorumlaradan insan çok gaza geliyo dimi?..boşanmak,iş bulmak,hele çocukluyken iş bulmak ne kolay sizin için..bazı yorumlarda görüyorum,boşan,işe gir,çocuguna bakıcı tut,bıde ev tut kendine..hadi be hayat ne basit dimi,
Herkese gore hayat cok kolay..kendi baslarina gelse dizini kirar oturur çoğu buna eminim...ama baskasina kolay demek onurlu ol gururlu ol...Git bosa..bunlar kolay ...ama basat gelince boyle olmuyor iste..

Yüzüm kızarır , hemen terk ederim orayı.Sebebi beni aldatan bir adamla halen birlikte oldugum için utanrım.

Acaba eşiniz bayan için hattı, arkadaşınızın üzerine almış olabilir mi?
babamında üzerinde kendisiyle birlikte 4 hat var.kendisi,annem,ben ve eşim için çıkarmıştı.
faturalarda da babamın ismi yazıyor.
hep gece 4 te görüşmeleri,sonra telefonunun kapalı olması,hemen seni aramaması biraz çelişkili.
arkadaşınınsa hat hemen arayıp ispatlaması gerekirdi.
bence tel sizde mevcutsa olay soğuduktan sonra başka bir hattan arayıp sesini dinleyin.
keşke farkettiğinizi eşinize söylemeseydiniz.
artık varsa da bişey bundan sonra eşiniz daha dikkatli
davranacaktır.

Evet haklısın.
Acaba eşiniz bayan için hattı, arkadaşınızın üzerine almış olabilir mi?
babamında üzerinde kendisiyle birlikte 4 hat var.kendisi,annem,ben ve eşim için çıkarmıştı.
faturalarda da babamın ismi yazıyor.
hep gece 4 te görüşmeleri,sonra telefonunun kapalı olması,hemen seni aramaması biraz çelişkili.
arkadaşınınsa hat hemen arayıp ispatlaması gerekirdi.
bence tel sizde mevcutsa olay soğuduktan sonra başka bir hattan arayıp sesini dinleyin.
keşke farkettiğinizi eşinize söylemeseydiniz.
artık varsa da bişey bundan sonra eşiniz daha dikkatli
davranacaktır.

Konu sahibi doktor olduğunu söylüyor.

Evlilik de ekmek kapısı olmadığına göre, siz neden bahsediyorsunuz?
konu sahibinin doktor oldugunu bilmiyorum ama ben genel olarak söyledim,burada bütün yorumlara bu tarz cevaplar veriliyor,ve kendi yaptıkları degil sadece yapmak istediklerini yazıyorlar çogu bence,sanırsınız hepsi gurur abidesi burnundan kıl aldırmayan..eminim kendi başlarına gelse bi yorumcunun dediği gibi dizini kırıp oturur

Bu ne yahu! Hayatiniz boyle olaylarla mi gececek? Esinizle bu kadin bir olup sizi delirtmeye mi ugrasiyor anlamadim ki. Bosayin gitsin cokmu onemli biri bu koca denen sahsiyetsiz?

Back
X