Karşılaştığınız en sinir bozucu erkek tavırları

Her şeyi ben bilirimciler, daha dogrusu kadinlar bir seyden anlamaz tavrinda olanlar,
Flort etmekle sarkıntılık etmeyi karıstiranlar,
Erkek olmakla ovunmeyi ayılıklarindan degil de ustunluklerinden zannedenler,
Evde is paylasimini sadece kadinin gorevi sananlar,
Entellektuel olmayi gereksiz ve daha beteri zayıflik olarak gorenler...
Bunlarin her birinden bir ornekle karsilasip insan icinde ya da özelde demeden hepsinin agzinin payını verdim.

İlişki süresince beni devamli asagilayan, hakaret eden bir erkek olmadi hiç hayatimda benimkiler genelde son dakika boynuz takti hep. 😂😂😂

Neden çok boynuz yedim? Zaten bu ilişkileri kucuk yaşlarda yaşadim. Haliyle o yaşlarda etrafinda cok kiz olan ve begenilen erkekler ne kadar sadakatli oluyorsa o kadar oldu yani cogu. 😬😬

Ek olarak şu "alfa erkek" zimbirtisini benimsemiş erkek tavirlari sinir bozucu.

Her şeyi ben bilirimciler, daha dogrusu kadinlar bir seyden anlamaz tavrinda olanlar,
Flort etmekle sarkıntılık etmeyi karıstiranlar,
Erkek olmakla ovunmeyi ayılıklarindan degil de ustunluklerinden zannedenler,
Evde is paylasimini sadece kadinin gorevi sananlar,
Entellektuel olmayi gereksiz ve daha beteri zayıflik olarak gorenler...
Bunlarin her birinden bir ornekle karsilasip insan icinde ya da özelde demeden hepsinin agzinin payını verdim.

Ayyyy berbat...bi de su var ben sinema film seviorum, benim anlattıgım kişi de film izlemek zaman kaybı demişti kendi sanki bunun yerine atomu parçalıyordu

Bazal metabolizmada takılması iyi uyanik olsa daha fazla oksijen harcardi🤣🤣

Puhahaha
Ya ben her sorunu aynı kişide toplanmış şekilde yaşadım...
Aşırıcı akraba düşkünüydü, anneciydi, sürekli trip halindeydi, kabalaşmıştı zamanla, sorunlu çocugu ve sürekli arayan ex eşi vardı, yalan söyleme huyu hat safhadaydı ve cimriydi hem de çok..

İyi yönleri de vardı ama bütün bu özellikler de toplanmıştı yani...artık herhalde karsıma ne cıksa şükredicem

İyi yapmışsın.....

Karşısındakine saygı duymayan,
Sevgisini dile getirmeyen,
Çok geveze,
Çok yılışık,
Çok oynak (kivirta kivirta göbek atan)
Sinirli (öfke kontrolü olmayan)
Herşeyi ayağına bekleyen,
Hijyeni sıfır olan,
Geğiren,
Çatır çutır osuran,
Küfür eden,
Dedikodu eden,
Anacı,

Erkek türlerini sevmem bende. 😬😬😬 Gerçi maddeler çok daha fazla da azalttım. Ayıp olmasın diye.🤭🤭🤭

İyi yapmışsın.....

Çok geveze,
Çok yılışık,
Hijyeni sıfır olan,
Geğiren,
Çatır çutır osuran,
Küfür eden,
Dedikodu eden,
Anacı,

Erkek türlerini sevmem bende. 😬😬😬 Gerçi maddeler çok daha fazla da azalttım. Ayıp olmasın diye.🤭🤭🤭
Ha bir de cimri... 😬🤭

İyi yapmışsın.....

Çok geveze,
Çok yılışık,
Hijyeni sıfır olan,
Geğiren,
Çatır çutır osuran,
Küfür eden,
Dedikodu eden,
Anacı,

Eşittir türk erkeği

O kadar rahatsız olduğum şeyler var ki.....
Şöyle olmasın, ama böyle de olmasın.. yok gurursuz olmasın ama çok gururlu da olmasın 😂 ama yapacak bi şey yok hamur yoğurmuyoruz yani insanların her huyundan memnun olamayız.
Tabii ki bunlar tatlı/tolere edilir şeyler olmalı. Yoksa sizinki gibi biri aşık değil köle arıyor kendine. Iyi yapmışsınız onunla mı doğdunuz da tahammül edesiniz :)

Ay nolur bu adamı terkederken yerin dibine sokup da terkettiginizi söyleyin bana.
Benim bi tane şöyle bi sevgilim vardı, sürekli takdire aç, liseden bile mezun olamamış ama "ben hayat okulundan mezunum, bak ne güzel fikirlerim var yaaaa, hiç böyle düşündüğümü tahmin etmiş miydin, senin aklına bu hiç gelmiş miydi" diye zavallı bi şekilde kendiyle ovunmeye çalışan bir (hatta şimdi düşünüyorum birden fazla sevgilim böyleymiş) sevgilim vardı. Çok sevdiğim bi soz vardır; o kadar zavalliydi ki görseniz acıyıp evlat edinmek isterdiniz :KK70: öylece otururduk bi yerde ya da sokakta yürürduk, kendi kendinr nağmeli nağmeli şarkı söylemeye başlardı sonra da derdi ki "nasıl sesim, nasıl nağme yapıyorum ama ;)" anshsjdjd bi de beni zorlardi ben de şarkı soyliym diye, hani o sadece taktir edilmek için tek başına soyluyomus gibi olmasın da, iki sevgili birbirimize şarkı soyluyomusuz gibi olsun diye, ben soylerken adeta yerinde duramazdi, bian önce bitireyim de hiç yorum yapmadan kendi şarkı söylemeye başlasin diye ay kahkaha atıyorum yazarken hahshsbahad kendi söyledikten sonra da uzuun uzun yorum isterdi ahshdbxbdbcn yazık ya kimin cocuguysa

Back
X