Ay nolur bu adamı terkederken yerin dibine sokup da terkettiginizi söyleyin bana.
Benim bi tane şöyle bi sevgilim vardı, sürekli takdire aç, liseden bile mezun olamamış ama "ben hayat okulundan mezunum, bak ne güzel fikirlerim var yaaaa, hiç böyle düşündüğümü tahmin etmiş miydin, senin aklına bu hiç gelmiş miydi" diye zavallı bi şekilde kendiyle ovunmeye çalışan bir (hatta şimdi düşünüyorum birden fazla sevgilim böyleymiş) sevgilim vardı. Çok sevdiğim bi soz vardır; o kadar zavalliydi ki görseniz acıyıp evlat edinmek isterdiniz

öylece otururduk bi yerde ya da sokakta yürürduk, kendi kendinr nağmeli nağmeli şarkı söylemeye başlardı sonra da derdi ki "nasıl sesim, nasıl nağme yapıyorum ama

" anshsjdjd bi de beni zorlardi ben de şarkı soyliym diye, hani o sadece taktir edilmek için tek başına soyluyomus gibi olmasın da, iki sevgili birbirimize şarkı soyluyomusuz gibi olsun diye, ben soylerken adeta yerinde duramazdi, bian önce bitireyim de hiç yorum yapmadan kendi şarkı söylemeye başlasin diye ay kahkaha atıyorum yazarken hahshsbahad kendi söyledikten sonra da uzuun uzun yorum isterdi ahshdbxbdbcn yazık ya kimin cocuguysa