• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştırma yapamıyorum ima yapamıyorum cıldırtacak bu çocuk beni

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
kızlar benim erkek arkadaşımla başım dertte. okulun ikinci yarısı başladığından beri bi garip. aksam ları 9 oldumu yatıyo sabah okulda aramıyo mesaj atmıyo.aksamları az görüşüyoruz. soruyorum ne oldu diye bu dönem yoğun alışamadım felan deyip duruyo. okuldan bi arkadaşı var ona ayşecim diyo bana kanka diye hitap ediyo. bana kanka deme diyorum baya abarttı çünkü soğukluk giriyo aramıza söyleme diyorum yine söyluyo.
dünde bi gezi planı yapılda burda nisanda doğu gezisine gideriz diye konustuk bi arkadaş grubuyla. kesin değil sadece öyle bi düşündük. buna gidebileceğimi söyledim. birlikte gitmeyecemiydik dedi. gidecekmiydik varmıydı öyle bi plan hatırlamıyorum gel şimdi konuşalım dedim. vazgeçtim konuşmayalım dedi. oraya tekrar gitmenin anlamı ne sımdı gidersen bi daha gitmemize gerek yok felan demeye başladı. sinirlendim bende kızdım biraz. bununda yazın arkadaşlarıyla ege gezisi planı vardı ben bu planı ondan değil cok daha farklı bi yerden duydum. bensiz olmaz şöforleri yok gitmem lazım gibi seyler soyledi. ben yutuyorum bazı şeyleri. bunlar birikiyo sinirlenince başlıyorum söylenmeye karşılaştırma yapıyorum. onun tepkileri şaşırdım nerden bu konuya geldın bilmem ne. ya mubarek konuş bişey söyle bana açıklama yap. içimde baloncuklar var kıpır kıpır deli oluyorum 3 gündür. geliyo nete o siteye bakıyo bu siteye bakıyo ordan bişiler gönderıyo bana şuna bak buna bak . sonra yok arkadaşı geldi onunla konusuyo yarım saat bekledım konusmalarını. onun herşeye bi bahanesi var bana gelince bahane yok bi açıklama yok kabullenmek yok. ne yapacağımı şaşırdım görüşmemeyi düşünğyorum aklı başına gelene kadar.
böyle erkeklere nasıl davranıyosunuz merak edıyorum?

Son düzenleme:
bence sen oncelikle ne istedigine, karsindaki insandan tam olarak ne bekledigine karar vermelisin.
Sonrasinda bunlari ona acik bir sekilde ifade edip kararli bir tavir sergilemelisin.
istikrarli ol, seni ciddiye almasini sagla. Cabuk taviz verme dogrularindan derim.

benden beklediklerini benimde ondan beklemeye hakkım olmalı . bu hakkı istiyorum.
bana açıklama yapma zorunluluğu hissetmeli. susması sinirimi bozuyor. çözülmeyen her konu ilerde karşıma daha büyüyerek çıkıyor. sinirlendiğimde alttan almamı sakin olmamı nasıl bekleyebilir ahhh ahh

Erkek arkadaşın seninle ilgilenmiyor.
Sana karşı davranışları,herhangi bir arkadaştan farksız.
Sürekli kanka diyerek sanırım ilişkinizi normal arkadaşlığa çekmeye çalışıyor.
Ayrılmak istiyor ama söyleyemiyor olabilir.Yapacak birşey yok sanırım.

Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum kanka diyerek seni normal arkadaşları gibi görmeye çalışıyor. Bir süre bu çocuktan uzaklaş arama sorma arkadaşların dediği gibi ya kazanarsın ya kaybedersin.:49:

Bence de ayrılmak istiyor..Bunu söylemek o na ağır geldiği için saçmalıyor ve soğutma politikası uyguluyor

başkasına cım'lı,cim'li konuşup bana gelince "kanka" diyecek?????

bence size karşı birşey hissetmiyor sevgiliniz...

Kanka mı o ne ya ?
İnsan sevgilisine kanka dermi bence onun kafası karışmış sevgiliye kanka diyebilecek kadar.
Kendi haline bırakmanı öneririm ki kendini toplasın.

kızlar bana kanka dememisini sert bi dille söyledim bağırdım çağırdım biraz. biraz ben abartmışım sinirle biraz o cıvıtmış . neyse hallettik durumu. kızlar burda ben çok okudum sevgilisine lan diye hitap edeni. yani sizde açık bulunca tıkayıp duruyosunuz.neyse yinede sağolun

Back
X