- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi Nickim Minaj 0lsun
Ne saygisiz bir kadin eltiniz. Küfür eder gibi bir catal almak nedir? Hiccc umursama inan catlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim kardrşini istiyor hep böyle yapıyorlar alttan alta sonra kötü gelin ben oluyorumSizde yemek yemek istemiyor demek ki. Bu da anlaşılır bir şey bence. Davet etmeyin, iki çocukla da uğraşmamış olursunuz. İki taraf da mutlu olur böylece.
Karşımda çok cahil bi kesim var maalesef ve bunu dediğimde bu da mı suç oldu diyecekler eşimde dahilNeden rahatsız olduğunuz konuyu burada yazdığınız gibi eltinize de açıkça söylemiyorsunuz?
İmalı davranışlar, anlasın diye karşılık olarak garip davranışlar sergilemeler falan bence çok saçma.
Açık iletişim candır.
Bozulursa da bozulsun yani.
Siz de onun tabağına bundan sonra hep 1 çatallık yemek koyun.
Sorunuza gelince, siz aynısını yapmayın çünkü bu çok ayıp bir davranış. Emeğe ve nimete saygısızlık. Hoşuna gitmeyen bir yemekse bile en başta bana az ver lütfen diyebilir, yiyebildiği kadar yer, eline sağlık der insan.
Görgüsüzlük onda kalsın boşverin.
Eşinizle konuşun diyeceğim ama onu da yapamam, anlamaz, kızar diyeceksiniz. Derdiniz eltinize misilleme yapmak belli ki. Yapın rahatlayın, ne diyelim.Eşim kardrşini istiyor hep böyle yapıyorlar alttan alta sonra kötü gelin ben oluyorum
Benim babannemlerde de öyle bir huy vardı misafirliğe giderdik çocukken hiç bir şey yemezlerdi bize de yedirmezdi, hatta bir kez çok sevdiğim bir şey ikram etmişlerdi sevinçle tepki vermiştim o sert bakışı unutamam. Sizin yemeğinize muhtaç değiliz kafası mı, biz zaten hep yiyoruz gerek yok mu bilemiyorum o da rahmetli oldu hiç öğrenemiycemBakın araları 1 yaş olan 2 küçük bebekle davet etmişim uğraşmışım Gayette iştahlı birisi akşama kadar oruç tutmuş 7 çeşidin 7 sidemi onun damağına uymadı çay faslında cipse bayıldığını belirtti kaynım ama onu bile yemedi fikrinize saygı duyuyorum ama ben sizin gibi düşünmüyorum
Benim aklımdakide bu o kadar kötü ve basit insanlar ki bu tür aptallıklarla rant kazandıklarını düşünecek kadar zayıflarben olsam gittigimde diledigim.gibi yerim ona da geldiginde cok küçük porsiyon yemek koyarim. sen begenmiyorsun begenirsen daha eklerim ama ziyan olmasin sen once bi tat derim. ay hic sevmiyorum boyle basit insanlari basit hesaplari. yani sen gercekten cok kotu yemek yapiyir olabilirsin, o zaman yapmasi gereken kusura bakma canim.asiri acikinca evde yiyip geldim bana azicik koy lutfen der yani ama yok aklinca sizi kucuk dusurecek. bence o kucuk dusmus.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum böyle basit bir konuyla gelmek istemezdim ama sinek küçük ama mide bulandırıyor misali
Küçük bir şehirde yaşıyorum korona vakası çıkmadı diye eşimin isteği üzerine kardeşi annesi bi de eltiyi davet ettim iftara ama elti kişisi her gelmesinde öyle yapıyordu umursamıyordum ama bu sefer gerçekten kızdım konu ney peki tabağındaki yemekten 1 çatal alıp bırakması abartmıyorum 1 çatal alıp ben bunu yemedim bi çatal aldım diye özellikle belirtmesinden çok rahatsız oldum yemek dökmekten nefret eden biri olarak sinirimden döktüm
Soruya gelirsek o da bizi davet etti aynı şekilde mi davranmalıyım yaptığını anlaması için yani siz olsanız ne şekilde davranırdınız