Karşılıklı Bebek Hediyesi

ne bileyim, direk hastaye gitti ise bana ayip gelmedi ya, esi ile giderken bir seyler gotururler nasilsa diye dusundum.

benim eltilerim bana gelirken birer tepsi tatli ile gelmislerdi, valla acayip hora gecmisti, cok mutlu olmustum, onlarin getirdigi tatliyi kac kisiye ikram etmistim, baya yukten kurtarmisti bizi. Oyle bir sey yapip gotursa konu sahibi bir cok seyden daha fazla hora gecer hi hi.
Konuya aradan giricem ama benim de komşum 10 güne doğum yapicak saniyorum . Birbirimizde kahve icmisligimiz var . Mesafeli ama iyi bir ilişkimiz var . Bebeğine ihtiyaç olan şeylerden aldım hediye olarak fakat bu tatlı fikri hoşuma gitti . Malum pandemi dönemi gelen giden olmayacağı için yemek mi yapıp versem .( Bende gitmem mikrop tasimamak için ) Gerçi kayınvalidesi gelicekmis ama gerçekten bilemedim . Bir de gaz ,alerji durumları olabilir . Lahusalar ne yiyor ne içiyor :)

ne bileyim, direk hastaye gitti ise bana ayip gelmedi ya, esi ile giderken bir seyler gotururler nasilsa diye dusundum.

benim eltilerim bana gelirken birer tepsi tatli ile gelmislerdi, valla acayip hora gecmisti, cok mutlu olmustum, onlarin getirdigi tatliyi kac kisiye ikram etmistim, baya yukten kurtarmisti bizi. Oyle bir sey yapip gotursa konu sahibi bir cok seyden daha fazla hora gecer hi hi.
Ben de konu sahibinin anlatışından karşı taraf borçlu kalmasın diye hiçbiöşey götürmeyecekler diye anladım

Çay çorba bile götürse insan bi şey götürür bence yani
Öyle bomboş eli cebinde gitmez

Back
X