• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı Bebek Hediyesi

Kızlar merhaba,
Eltim yeni doğum yaptı ben şehir dışındaydım. Eşim yeğenini gördüğünde maddi durum pek uygun değil diye altın hediye etmemişti.
ben de çok yeni hamileyim bu sebeple eşim diyor ki biz altın alıp versek bile onlar da geri bize verecek o yüzden hiç almaya gerek yok. Sizce bu düşünce yanlış mı yoksa mantıklı mı?
Zaten altın takmaktaki amaç o 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ben cok mantikli buldum kk nin aksine,
yine de anneye bir cicek, eve giderken ev yapimi yiyecek bir seyler gotururseniz cok hos olur.
Hediye olarak oyuncak veya bebek magazalarinin hediye ceki hos olabilir, butcenize gore bir rakam. Eger ihtiyaci oldugunu bildiginiz bir sey varsa o da olur.
Neden olmasin ki?
Benim kardesim olsa, butcem de olmasa direk derim,
"yegenime altin almak isterdim ama alamiyorum, diger ihtiyaclarini da siz almissiniz zzaten, bu hediye cekini istediginiz sekilde kullanin".

ay cok guldum
o zaman dugunde de kımse takmasın ,sıze takanlara gerı sızde takacaksınız o yuzden hıc gerek yok

paranız yoksa altın alamazsınız ınsanlık hali ama baska bırsey alırsınız yegen bu ya ınsan heveslenır ...
Su an paramiz var ama esim zaten bize geri takacaklar diye takı almıyor. Benim icime sinmedi ama kendi yegeni sonucta ben zorlayamam 😬

Su an paramiz var ama esim zaten bize geri takacaklar diye takı almıyor. Benim icime sinmedi ama kendi yegeni sonucta ben zorlayamam 😬
esınızın kardesıyle arasında bır sorunmu var ? yanı aklıma bu geldı ınanılmaz mantıksız davranıyor cunku esınız
para olmasına ragmen takı takmamak nedır o bebege hedıye ıhtıyacları varsa alsınlar dıye ... ben onlara takmayayım onlarda bana takmasın dusuncesı ya da zaten taktıgım bana gelecek dusuncesı ancak kardesıyle sorunu varsa aklına gelebılır
kı dedıgım gıbı takı olmasa baska bırsey yıne alınır hedıye bu , hedıyenın bır amacı var...

esımın yegenıne ben yaptım hedıye ...erkekler bazı seylerı dusunemıyorlar. su takılacak bu alınacak dedım esıme altın aldırdım kendımde bebek ıcın resmen bohca yaptım sonucta cocugumun kuzenı olacak benımde yegenım sayılır ne fark eder esımın yegenı benım yegenım ayrımı bıle olmamalı bence

Bir şey almadı henüz. aile büyükleri ziyaret edip takı takarken o da gidip görmüş oldu yeğenini.
sız gıtmedınız yanı aıle buyuklerıyle zıyarete gıderken sızı de alsaymıs keske yanına sız nıye gıtmedınız kı

esınızın kardesıyle arasında bır sorunmu var ? yanı aklıma bu geldı ınanılmaz mantıksız davranıyor cunku esınız
para olmasına ragmen takı takmamak nedır o bebege hedıye ıhtıyacları varsa alsınlar dıye ... ben onlara takmayayım onlarda bana takmasın dusuncesı ya da zaten taktıgım bana gelecek dusuncesı ancak kardesıyle sorunu varsa aklına gelebılır
kı dedıgım gıbı takı olmasa baska bırsey yıne alınır hedıye bu , hedıyenın bır amacı var...

esımın yegenıne ben yaptım hedıye ...erkekler bazı seylerı dusunemıyorlar. su takılacak bu alınacak dedım esıme altın aldırdım kendımde bebek ıcın resmen bohca yaptım sonucta cocugumun kuzenı olacak benımde yegenım sayılır ne fark eder esımın yegenı benım yegenım ayrımı bıle olmamalı bence
Haklısınız. Esimin kardesi ile sorunu yok ama eltimi sevmiyor belki ondan icinden gelmiyordur. Ben de cok samimi degilim ne isterler bilemedim pek, sormak lazim
sız gıtmedınız yanı aıle buyuklerıyle zıyarete gıderken sızı de alsaymıs keske yanına sız nıye gıtmedınız kı
Ben sehir disindaydim dogum oldugunda

Haklı bence, paranız yoksa altın hediyesi saçma, hiç gerek yok.

Ben olsam gücüm yettiğince para takardım.
parası varmıs ya
varmıs da bız taksak o da bıze gerı takacak ne geregı var o yuzden takmayalım dıyormus
:KK57:

Haklısınız. Esimin kardesi ile sorunu yok ama eltimi sevmiyor belki ondan icinden gelmiyordur. Ben de cok samimi degilim ne isterler bilemedim pek, sormak lazim

Ben sehir disindaydim dogum oldugunda
ayy ne bılım bende kaynımı sevmıyorum ama yegen sonucta buyuklere kızıp kucuklere yapmamak olmaz kı ... elı bos gıtmıs bırde
bence eltınızde kendısını sevmıyordur :(

en ıyısı sız esınızın ısıne hıc karısmayın zaten gıtmıs elıde bos gıtmıs ... sız hayırlı olsun saglıkla buyusun dıye aradınız ınsallah ? ... en azından sız barı ustunuze dusenı yapmıs olunda

Tamam şimdi de çift olarak birlikte gidin ve amca yenge olarak hediyenizi verin.
Altın yoksa hiçbir şey yok mu yani😲
Olur mu öyle şey.. Bilemiyorum bizde altın takılıyor tamam şu sıra zor ama o halde siz de büyük güzel bir hediye alırsınız, ya da hediye çeki. Amca yani bu, el ele alıyor.

Kızlar merhaba,
Eltim yeni doğum yaptı ben şehir dışındaydım. Eşim yeğenini gördüğünde maddi durum pek uygun değil diye altın hediye etmemişti.
ben de çok yeni hamileyim bu sebeple eşim diyor ki biz altın alıp versek bile onlar da geri bize verecek o yüzden hiç almaya gerek yok. Sizce bu düşünce yanlış mı yoksa mantıklı mı?
Erkeklerin yegenlere bakıs acısı.
Bu kadar sevme nazarın deger derdim herhlde.

Bu adamdan cocuk mu yaptınız diyecektim?
Siz de aynı kafadaymıssınız,kendi yegeni nedir ya?
Ailenize bebek gelmis
Büyükler giderken eli bos tek mi gitmis esiniz ?

Tamam şimdi de çift olarak birlikte gidin ve amca yenge olarak hediyenizi verin.
Altın yoksa hiçbir şey yok mu yani😲
Olur mu öyle şey.. Bilemiyorum bizde altın takılıyor tamam şu sıra zor ama o halde siz de büyük güzel bir hediye alırsınız, ya da hediye çeki. Amca yani bu, el ele alıyor.
Parası varmıs suan gerek görmüyormus amca.

Bir şey almadı henüz. aile büyükleri ziyaret edip takı takarken o da gidip görmüş oldu yeğenini.
Takı şart değil de hiçbir şey almadan da ne bileyim bana çok ayıp geldi
Zaten düşünce tarzı ayrı bi garip de eşinizin
Siz uyarın bari mutlaka bi şey alın
Öyle bomboş yeğene gitmek hiç duymadım

Altını falan boşverin.
Şu anda bebeğe 1 TL bile vermemiş durumda, ayıp.

Kardeşinin altın hesabı falan yaptığını düşünmüyorum. Şu anda kardeşinin neden yavrusuna birşey almadığını düşünüyordur ancak. 🤦‍♀️

Hediye çeki götürün acilen. 🙄

Takı şart değil de hiçbir şey almadan da ne bileyim bana çok ayıp geldi
Zaten düşünce tarzı ayrı bi garip de eşinizin
Siz uyarın bari mutlaka bi şey alın
Öyle bomboş yeğene gitmek hiç duymadım

ne bileyim, direk hastaye gitti ise bana ayip gelmedi ya, esi ile giderken bir seyler gotururler nasilsa diye dusundum.

benim eltilerim bana gelirken birer tepsi tatli ile gelmislerdi, valla acayip hora gecmisti, cok mutlu olmustum, onlarin getirdigi tatliyi kac kisiye ikram etmistim, baya yukten kurtarmisti bizi. Oyle bir sey yapip gotursa konu sahibi bir cok seyden daha fazla hora gecer hi hi.

Back
X