Rica ederimm bende teşekkür ederimmTeşekkür ederim canım yeni olmana rağmen güzel bakıyorsun tebrikler :)
bende tarot falı isterim... tabi zamanınız varsa?Rica ederimm bende teşekkür ederimm
ay bende ıstıyorummmmmmmArkadaşlar tarot kartları yeni ulaştı elime öğrenme aşamasındayım . Bi kaç kişiye baktım gayet doğru çıktı .
İsteyene bakabilirim ama tecrübesiz olduğumu yeni öğrenmeye çalıştığımı not edeyim .
Öncelikle yaşınızı ve burcunuzu , ilişki durumunuzu evli misiniz sevgilniz var mı söylemeniz bir de sorunuzu sormanız gerekiyor .
Mesela ilişkimde evlilik var mı ? Ya da iş değişikliği var mı ? Yeni bi işe girebilecek miyim ? Veya biriyle ciddi ilerliyoruz ama anlaşabilir miyiz gibi de olabilirKarşılığında bana bakanlar olursa çok sevinirim :)
Sağlıkla alakalı konulara bakmıyorum , sağlık dışında herşeyi sorabilirsiniz
Seni mutsuz ara ara huzursuz gördüm . Uyku problemi çekiyor olabilirsin . Geçmişte üzücü şeyler olmuş ama toparlanmışsın bayağı . Gelecekte şansın gayet açık . Sen kendinle barışık ve kontrolü elinde tuttuğun anda huzurla beraber şansın açılacak . Sana iş , para veya maddi konularda sevindirici haberler çıktı .acaba ben de rica edebilir miyim,
bekarım. hayatımda biri yok31 yaşındayım. başak burcuyum :)
evlilik görünüyor mu? hayatıma biri girecek mi ?
Birine yorumladım burdan okuyabilirsin :)Ben en çok yorumları merak ettim
Hep özelden demişsiniz, nasıl yorumladığınızı merak ettim
Tatlım akşama baksam olur muu
Seni mutsuz ara ara huzursuz gördüm . Uyku problemi çekiyor olabilirsin . Geçmişte üzücü şeyler olmuş ama toparlanmışsın bayağı . Gelecekte şansın gayet açık . Sen kendinle barışık ve kontrolü elinde tuttuğun anda huzurla beraber şansın açılacak . Sana iş , para veya maddi konularda sevindirici haberler çıktı .
Senin karşına çıkacak kişiyle birlikte bütün hayatın değişecek . Maddi olarak varlıklı ve çalışkan biri bu erkek . senden en az 5-6 yaş büyük olacak . hayatında herşeye doymuş olgun , mantıklı biri bu . yoğun iş temposu var .. Su grubu olabilir .
Hayatına yeni bi yön vermeli ve geçmişte yaptığın hatalardan kaçınmalı ve geçmişi geçmişte bırakmalısın . Çabuk güveniyorsun en başta . Bu kişiyle Önümüzdeki yaz içlerinde iş ortamı gibi ciddi bi yerde karşılaşacaksın diye çıktı canım .
Yeni bakıyorum anlamadığım yerler olmuş olabilir belki
Tatlım akşama baksam olur muu
Çok baktım bugün içime sıkıntı girdi :)
Bana akşama msj at hemen bakar atarım :)
Canım bana da bakarsan duacin olurum :)Arkadaşlar tarot kartları yeni ulaştı elime öğrenme aşamasındayım . Bi kaç kişiye baktım gayet doğru çıktı .
İsteyene bakabilirim ama tecrübesiz olduğumu yeni öğrenmeye çalıştığımı not edeyim .
Öncelikle yaşınızı ve burcunuzu , ilişki durumunuzu evli misiniz sevgilniz var mı söylemeniz bir de sorunuzu sormanız gerekiyor .
Mesela ilişkimde evlilik var mı ? Ya da iş değişikliği var mı ? Yeni bi işe girebilecek miyim ? Veya biriyle ciddi ilerliyoruz ama anlaşabilir miyiz gibi de olabilirKarşılığında bana bakanlar olursa çok sevinirim :)
Sağlıkla alakalı konulara bakmıyorum , sağlık dışında herşeyi sorabilirsiniz
Eşinizle alakalı sorunuz nedir peki ? Kartlara soru sormam gerek o yüzden açıkca sorarsanız sevinirim ona göre bakarımShanna bana bakar mısın rica etsem?
30 yaşındayım, kova burcum ve evliyim.
Sorum eşimle alakalı.
Şimdiden çok teşekkürler.
Bakıyorum birazdan atarım yorumumu :)banada bakarmısın. 27 yaşındayım koç burcuyum evliyim ve bebiş istiyoruz
Rica ederim inşallah çok mutlu olunyorumların ıcın tsk ederım shannacım
emegıne saglık
tesekkur ederım
hepımız ınsallahRica ederim inşallah çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?