Karşılıklı - karşılıksız tarot bakabilirim :)

ay bende ıstıyorummmmmmm Shanna 'mmm

acaba ben de rica edebilir miyim,

bekarım. hayatımda biri yok 31 yaşındayım. başak burcuyum :)

evlilik görünüyor mu? hayatıma biri girecek mi ?
Seni mutsuz ara ara huzursuz gördüm . Uyku problemi çekiyor olabilirsin . Geçmişte üzücü şeyler olmuş ama toparlanmışsın bayağı . Gelecekte şansın gayet açık . Sen kendinle barışık ve kontrolü elinde tuttuğun anda huzurla beraber şansın açılacak . Sana iş , para veya maddi konularda sevindirici haberler çıktı .
Senin karşına çıkacak kişiyle birlikte bütün hayatın değişecek . Maddi olarak varlıklı ve çalışkan biri bu erkek . senden en az 5-6 yaş büyük olacak . hayatında herşeye doymuş olgun , mantıklı biri bu . yoğun iş temposu var .. Su grubu olabilir .
Hayatına yeni bi yön vermeli ve geçmişte yaptığın hatalardan kaçınmalı ve geçmişi geçmişte bırakmalısın . Çabuk güveniyorsun en başta . Bu kişiyle Önümüzdeki yaz içlerinde iş ortamı gibi ciddi bi yerde karşılaşacaksın diye çıktı canım .
Yeni bakıyorum anlamadığım yerler olmuş olabilir belki

Kalan arkadaşlara akşama bakacağım
Birazdan dışarı çıkmam gerek bi de çok baktım içime sıkıntı girdi
Atladığım olursa bana özelden msj atsın

çok güzel bir yorumdu, çok mutlu oldum

yüreğine sağlık

merhaba bende istiyorum zahmet olmazsa tarot bilmem ama kahve falına bakabilirim birazcık

banada bakarmısın. 27 yaşındayım koç burcuyum evliyim ve bebiş istiyoruz

Canım bana da bakarsan duacin olurum :)
yas 22 oglak burcuyum sevgilim yok. sorum ise ne zaman bir sevgilim olacaaak gelecek mi o sevgili (

Shanna bana bakar mısın rica etsem?

30 yaşındayım, kova burcum ve evliyim.
Sorum eşimle alakalı.

Şimdiden çok teşekkürler.
Eşinizle alakalı sorunuz nedir peki ? Kartlara soru sormam gerek o yüzden açıkca sorarsanız sevinirim ona göre bakarım

yorumların ıcın tsk ederım shannacım
emegıne saglık
tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…