- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Evet dün yazmışsın canım arada bi sürü kişi kaynadı
Bu tarot zor iş göründüğü gibi değil valla matematik problemi çözmek gibi bişey
Bakacağım canımMerhaba, ben dün mesaj atmıştım. Müsait olunca bana da bakar mısınız?
canımm sana özelden yazdımm gördün müü???Arkadaşlar tarot kartları yeni ulaştı elime öğrenme aşamasındayım . Bi kaç kişiye baktım gayet doğru çıktı .
İsteyene bakabilirim ama tecrübesiz olduğumu yeni öğrenmeye çalıştığımı not edeyim .
Öncelikle yaşınızı ve burcunuzu , ilişki durumunuzu evli misiniz sevgilniz var mı söylemeniz bir de sorunuzu sormanız gerekiyor .
Mesela ilişkimde evlilik var mı ? Ya da iş değişikliği var mı ? Yeni bi işe girebilecek miyim ? Veya biriyle ciddi ilerliyoruz ama anlaşabilir miyiz gibi de olabilirKarşılığında bana bakanlar olursa çok sevinirim :)
Sağlıkla alakalı konulara bakmıyorum , sağlık dışında herşeyi sorabilirsiniz
Bakacağım canım
Bu gece bekleyen bi kaç kişiyi aradan çıkarmayı düşünüyorum enerjim yettiği sürece :)
Çok teşekkürederim sabırsızlıkla bekliyorum yorumunu.Yarın sırf topikte kalanlara bakıcam canım sende varsın
Kendine gereğinden fazla yüklendiğini, yorgun olduğunu gördüm. Hayır demeyi bilemeyen bi yapın var. Insanları kirmaya korkuyorsun. Sevdiğin birinden ayrildigin çıktı. Bu seni üzmüş. Sen hakliymissin ama. Duygusal hayatında yakın zamanda yeni başlangıç var . Kendini iyi ve güvende hissedeceksin. Yalniz bi donemBana da bakabilir misiniz?
28, akrep, ilişkim yok, sorum da hayırlı bir kısmetim çıkacak mı olsun?
Esinde konuşma yetenegi çok iyi görünüyor. Kendini iyi ifade ediyor özgüveni yuksekmis ama özellikle son 7-8 aydır maddi sorunların arttığı ve kendini çok yıprattığını gördüm. Aslında zeki biriymis suanki işinden çok daha iyisini hakediyormus. Esin biraz eli açık olabilir aliskanliklar çıktı sigara veya alkol iddia oyunlari vs kullaniyor mu ? Esin ya iş yerinde bazı yükselişler yaşayacak ya da iş değişikliği var. Cesur olması gerek. Miras durumları gördüm ben bide. Oralardan da sevindirici gelişmeler var . Bu iniş çıkış dönemleri uzun sürmeyecek. Son olarak herkese guvenmesin .Rica etsem benim eşime bakarmisin kendisi 36 yaşında terazi burcu 1 çocuğumuz var dileği isi ve parasal yonden baktirmak istiyoruz tesekurederim.
Çok tesekkurederim agzina saglik. Hayirlisi olur insallah.Esinde konuşma yetenegi çok iyi görünüyor. Kendini iyi ifade ediyor özgüveni yuksekmis ama özellikle son 7-8 aydır maddi sorunların arttığı ve kendini çok yıprattığını gördüm. Aslında zeki biriymis suanki işinden çok daha iyisini hakediyormus. Esin biraz eli açık olabilir aliskanliklar çıktı sigara veya alkol iddia oyunlari vs kullaniyor mu ? Esin ya iş yerinde bazı yükselişler yaşayacak ya da iş değişikliği var. Cesur olması gerek. Miras durumları gördüm ben bide. Oralardan da sevindirici gelişmeler var . Bu iniş çıkış dönemleri uzun sürmeyecek. Son olarak herkese guvenmesin .
Faydam dokunduysa ne mutlu bana
Valla bu kadar talep beklemiyodumyakında aranan tarotcu olucan kız
Kendine gereğinden fazla yüklendiğini, yorgun olduğunu gördüm. Hayır demeyi bilemeyen bi yapın var. Insanları kirmaya korkuyorsun. Sevdiğin birinden ayrildigin çıktı. Bu seni üzmüş. Sen hakliymissin ama. Duygusal hayatında yakın zamanda yeni başlangıç var . Kendini iyi ve güvende hissedeceksin. Yalniz bi donem
kararsızlık yaşayacaksın.
HayTina alacağın kişi ateş burcu . Çok romantik biri çıktı. bu kişi biraz kıskanç çıktı. Geçmişi geçmişte bırakmAyı ogrenmen gerek. Yeni tanisacagin kişinin aile sorunlari ailede ayrılıklArı olabilir. Cesur ve kararlı biri olacak karsindaki. Aslan burcu olma ihtimali yüksek. Kartlar 3 ay gibi süre verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?