Karşılıklı - karşılıksız tarot bakabilirim :)

Merhaba sizden bende tarot falı isteyebilir miyim inanın çok ihtiyacım var çok zor günler geçiriyorum

bana da bakarmısın
30 yaşındayım koç burcuyum iş hayatı görünüyormu görünmezsade sorun değil gerçeği söyleyebilrsin birde kardeimle alakalı bir gelişme varmı olumlu olumsuz işle ilgili,ve varsa diğer yorumlarını bekliyorum ev alma evlilik vs...

bu arada evliyim bir oğlum var sorularım: iş hayatım olacak mıdevlet yada başka sektör-kardeşim işe girecekmi yada ünvye sonu ne olacak(çok kritik bir süreç te de)eşim beni seviyormu ev alabilecelmiyiz ..bakarsan çok minnettar olurum bakmazsanda canın saolsun...

Arkadaşlar ozelden de çok bekleyen olduğu için bi kac günü bulabilir. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum.
Beklettigim arkadaşlar kusuruma bakmasın. Herkese bakacağım

18 yasindayim akrep burcuyum universite sinavina bu sene tekrar hazirlaniyorum bir bucuk senelik iliskim yeni bitti zor bi surecten geciyorum egitim ve ask konusunda ne gorunuyor gelecekte bakabilir misiniz acaba uygun zamaninizda

ben canımmm

20 yaşındayım. Burcum İkizler yukselenim balık. Iliskim yok. Gelecekte evlilik var mı? Yorum yapabilir misiniz?

merhaba bende tarot falıma baktırmak istiyorum mümkün mü acaba? :)
mümkünse bilgilerimi yazarım hemen.

Merhaba arkadaşlar
Çok yoğunum hemen dönüş yapamıyorum ne yazık ki
Bi de gece saat 23 ten sonra bakmıyorum tarot . İnanılmaz ağırlık yapıyor .
Uyku uyuyamıyorum o derece . Çok enerji yayıyor tarot falı .

canım bende mesaj attım görmedin mi

Merhabalar, ben de yazdım size özelden bakabilirseniz sevinirim...

Bakıyor musunuz acaba, dönüş yapabilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…