Canım yarın bakacağım sanaBen unutuldum sanırım
Rica ederim canım çok mutlu ol inşallahÇok teşekkürler. Dediklerini yaşıyorum bu aralar cidden kimseye hayır diyemiyorum
30 yaşındayım koç burcuyum iş hayatı görünüyormu görünmezsade sorun değil gerçeği söyleyebilrsin birde kardeimle alakalı bir gelişme varmı olumlu olumsuz işle ilgili,ve varsa diğer yorumlarını bekliyorum ev alma evlilik vs...bana da bakarmısın
bu arada evliyim bir oğlum var sorularım: iş hayatım olacak mıdevlet yada başka sektör-kardeşim işe girecekmi yada ünvye sonu ne olacak(çok kritik bir süreç te de)eşim beni seviyormu ev alabilecelmiyiz ..bakarsan çok minnettar olurum bakmazsanda canın saolsun...30 yaşındayım koç burcuyum iş hayatı görünüyormu görünmezsade sorun değil gerçeği söyleyebilrsin birde kardeimle alakalı bir gelişme varmı olumlu olumsuz işle ilgili,ve varsa diğer yorumlarını bekliyorum ev alma evlilik vs...
ben canımmmArkadaşlar atladığım kişiler oldu mu
Herkese bakmaya çalıştım ama bazılarına özelden , bazılarına konudan yazınca kafam error verdi
Atladıklarım özelden dönsün bana akşama devam edeceğim
ben de mesaj atmıştım canım bana da bakar mısınCanım yarın bakacağım sana
Ben yazmıstım ama musaitsen bakabilir misin ?24 , Yay. Biriyle flört gibi bir durumum var akıbeti ne olur acaba? İşle ilgili cok sıkıntılı bir sürecteyim. Bu durum ne zaman düzelir ?
canım bende mesaj attım görmedin miMerhaba arkadaşlar
Çok yoğunum hemen dönüş yapamıyorum ne yazık ki
Bi de gece saat 23 ten sonra bakmıyorum tarot . İnanılmaz ağırlık yapıyor .
Uyku uyuyamıyorum o derece . Çok enerji yayıyor tarot falı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?