karşılıklı sevgi - aşk yaşamak lüsk mü?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
....................................................................................

Son düzenleme:
ben 24 yaşındayım şimdiye kadar çok teklif almadım 5 tane ancak bu yaşıma kadar ve bunlardan hiç birinide sevemedim. benim sevdiklerim oldu ama onlar sevmedi yani hep karşılıksız o karşılıklı heycanı kıpırtıyı hiç hissetmedim çıktım sevmeye çalıştım olmadı ben birini çok sevdim platonik sonra ona açıldım olmadı o istemedi. birde çevre baskısı sıkıyo artık yaşın geldi evlenmelisin aşka bakma iyi ise tamam evlen, kimiside evde kalmış muhammelsi yapıyo annemin arkadaşı kadınlar sinirlerimi bozuyolar. böyle şeylerde beni umutsuzlandırıyo sanki karşıma daha kimse çıkmıcak beni kimse daha sevmicek gibi düşünmeye başladım ister istemez ve arada bi geliyo aklıma eski çıktığıma döneyim evlenmek istiyodu benimle çokta iyi biri ama aşık olmayı bırakın hoşlanmıyorum hiç bi kpırtı olmuyo ona karşı içimde :( birde çok çirkin olmasamda çokta güzel bi kızda değilim buda umutsuzluğumu arttırıyor aşk konusunda. bazende şöyle düşünüyorum acaba ben fazla şey mi istiyorum herkes sevdiğiylemi evleniyo ?
canım iyi geceler öncelikle:)) senin bu düşündüklernin aynısını bende çok yaşadım.herkes secvdiğiyle evlenmiyor tabiki ama birazda olsa hoşlanmak gerek.tamam her şey güzellik değil ama her şey dürüstlükte değildir.mesela dürüst olur ama senin hoşuna gitmez.yani önemli, olan senin ona nasıl baktığındır birazda.benimde başıma geldi bu olay.durumu çok iyiydi ama benim hoşuma gitmiyodu,çok yalvardı evlenelim diye ama gönül istemeyince olmuyormuş işte.ben az daha büyük bir hataya kurban gidipde ona evet diyecektim.yani severek evlenipte mutsuz olanda çok olduğu için etkileniyoruz.diyoruzya boşver her şey sevmekmi işte adam olsun,zengin olsun yeter sanki ne olcak diyoruz.ama gerçekden öyle olmuyo.ama aptal aşıklardanda olmamak lazım.o zaman hep eziliriz.dersinki şimdi aşkın akıllısı olurmu gayetde olur efendim.sen sen ol sakın ha istemediğin birine evet deme.sonuçda aynı yatağı paylaşacaksın..:kkk::dd

ay canm sana baskı yapanlar kafayı mı yemiş bu zamanda 24 yasında ne ewde kalması sakın bunalım yapıp acele edıp bı karar werme 30 a kadar rahat yolu var hatta 35 e...yaaa hiç ewlenmeyedebilirsin bu senın tercıhın ayıp mı yanı.. ama sosyal baskıdan dolayı depresyona gırıp sewmedıgın bırıyle ewlenmen senı daha buyuk mutsuzluga goturur...kendını uzmenı gerektrcek bı sebep yok işin yoksa kendı ayaklarının ustunde dur sosyal bır cewre edın derım...

24 yaşındasın daha bu ne evlilik baskısıdır yahu:)

aynı yaştayız canım ama benim babam en az 25 yaş demişti, o yüzden etrafımda kimse kalkıp bana evde kaldın muhabbeti yapamadı:1:

bence sakın pes edip, etrafın söylediklerine bakıp evlenmeye kalkma, insanın en azından hoşuna giden biri elbet ortaya çıkıyor...

Back
X