Karşılıksız aşk acısı 2 yıldır çekiyorum Nasıl geçer?

elifkubra546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
35
1
86
31
Ben iki yıldır karşılıksız uzaktan sevdiğim kişiye 2 kez açıldım reddedildim ve arkadaşız biz dedi. Üniversitedesin yeni insanlarla tanış yapma böyle lütfen dedi? Sizce ne demek istedi? Ben ona bu kadar ilgi duyup acısını çekerken bunu bana Nasıl söyleyebiliyor? O günden sonra onu facedende engelledim ve artık hiç görüşmüyorum. Facede başkasıyla resim eklese görsem ilerde dayanamazdım. Ama acısı hiç geçmiyor. Başkaları ona karşı duyduğum hislerin önüne hiç geçmedi. Sizce ne demek istedi? Engellemekle yanlışmı yaptım? Ne düşünmüştür engelleyince? Onu çok özlüyorum. Beni anlamışmıdır? Bu acı Nasıl geçecek yardım?

Engellemekle iyi yaptin. Suan sana ulasilmaz geldigi icin bu aciyi cekiyorsun. Bence hic dusunmemeye calis. Beyninden tamamen cikar. Onune cikan baska kişileri degerlendir.

bu ask acisi dedigin sey hayatindan bosa gecmis iki seneden baska birsey degil. sizi sevmeyen bir insani dusunmek yerine karsilikli sevmenin tadina ayirsaydiniz keske iki senenizi.....unutmaya ve onunuze bakmaya calisin. . sonucta aranizda yasanan bir sey olmamis. bu olay ulasamadikca kovalamak gibi bir durum.insallah guzel ve gercek bir iliski yasar sever ve sevilirsiniz

ikinciyi deneyince olacak sanmanı sağlayan ne oldu ki.
aşk acısı kadar zaman israfı bir şey daha yok bu dünyada.
sevilmek zorunda değiliz hiçbirimiz bu ısrar niye ki.
canına gençliğine yazık.kendini sev,kendini seven insanlar olmazda ısrar etmek yerine olacak güzelliklere koşar,zira bir kere geliyoruz bu hayata.

Ben iki yıldır karşılıksız uzaktan sevdiğim kişiye 2 kez açıldım reddedildim ve arkadaşız biz dedi. Üniversitedesin yeni insanlarla tanış yapma böyle lütfen dedi? Sizce ne demek istedi?

Ne demek istemiş olabilir Allah Allah? Çok ilginç, sır küpü gibi adam.

:işsiz:

İstemediğini belirterek aleni şekilde reddetmiş sizi, daha ne demesi gerekiyor ki?
Her üzüntü her acı zamanla hafifler ve unutulur.

Ne diyecek, seninle ilgilenmiyorum, başkasini bul demiş. Anlasilmiyacak bisey yok. Takintili olmayin bu kadar yaa. Zaten şans verse bile bu saplantili durumn onu iterdi.

Çocuk istemiyorum diyor daha ötesi varmı saplantı yapmışsınız değmecek zaman kaybından başka birşey değil sizin ki!!!
Az biraz gururlu olun sizi istemeyeni siz hiç istemeyin..yeni trend engelledim sildim olsa gerek tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok hatta umrunda değil misali....

Yani insan yeter ki anlamak istemesin, adam büyük harflerle "seni istemiyorum" yazsa alt metnini sorgulayacaksınız herhalde.

Bu sitede neden herkes ters cevap veriyor ben Nasıl unuturum, bu acıdan kurtulurum diye sizden yardım almak için sordum

Yoo gayet "başkasını bul dedi ne demek istemiş olabilir" yazmışsınız. Önceki konularınızı da biliyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri soruyorsunuz, gerçekler söylenince de zorunuza gidiyor. Ama istenmediğini kabullenememek hastalıklı bir durumdur. Bence bununla yüzleşmelisiniz.

Bence oda başka birini seviyor!unut onu zaten yaşanmışlık Yok kolay unutursun

Senin durumun hastalıklı bir hal almaya başlamış . Bence terapi yardımı almalısın .
Şu hayatta azim ve çaba çok önemli eyvallah ama vazgeçmeyi boş vermeyi bilmek lazım .
Ben geçenlerde 2 gün düşündüm diye çıldıracaktım hala ara ara aklıma gelince kendime kızıyorum .
Koskoca 2 yıl bıkmadan usanmadan helal olsun :KK9:

Ben iki yıldır karşılıksız uzaktan sevdiğim kişiye 2 kez açıldım reddedildim ve arkadaşız biz dedi. Üniversitedesin yeni insanlarla tanış yapma böyle lütfen dedi? Sizce ne demek istedi? Ben ona bu kadar ilgi duyup acısını çekerken bunu bana Nasıl söyleyebiliyor? O günden sonra onu facedende engelledim ve artık hiç görüşmüyorum. Facede başkasıyla resim eklese görsem ilerde dayanamazdım. Ama acısı hiç geçmiyor. Başkaları ona karşı duyduğum hislerin önüne hiç geçmedi. Sizce ne demek istedi? Engellemekle yanlışmı yaptım? Ne düşünmüştür engelleyince? Onu çok özlüyorum. Beni anlamışmıdır? Bu acı Nasıl geçecek yardım?
Ne demek istediği gayet açık değil mi? İşleri karmaşıklaştırmaya hiç gerek yok sizi istemiyor.
Ayrıca ne yapsın ? Sırf siz acı çekiyorsunuz diye size gerçekleri söylemekten kaçınsın mı? Gayet kibar bir şekilde sizi reddetmiş.
Bence fazla kurcalamayın artık bırakın. Daha fazla üzerine giderseniz iyice soğutursunuz kendinizden.
Ya zamana bırakacaksınız ya da bi başkasına aşık olacaksınız.

Sakın ama sakın bir adama yapışan kadın olma.

Bak yarın bir gün sevgilisi olur. Sen bunu bilmeden arar sorarsin. Adam sevgilisine açıklamak zorunda kalır. Sana ikisinin birden ne gözle bakacagini düşün. Yapışan ve istenmeyen bunaltan kadın olacaksin.

Bu senaryo olmasa bile, adamın hayatından çıkmadığın sürece adamın gözünde böyle olursun.

Hep aynı konuda kaç başlık açmışsınız. Hep aynı şeyler söylenmiş ama arkadaşımsın kelimesine takılıp kalmışsınız. Gayette kibar şekilde sizi düşünmediğini birlikte olmayacağınızı sizden hoşlanmadığını belirtmiş ne baska bir ima var ne bir cebimde dursun tarzı oyalama var kendinize zarar veriyorsunuz vazgeçin o takıntıdan.

Back
X