karşılıksız aşk kuzenime anlatamıyorum :(

loveher93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
92
36
38
32
kuzenim birine aşıktı çocukla okulda tanışmışlar. Daha sonra ona sorular sormuş ve kuzenimde kimseyle daha önce ilişkisi olmadığı için utangaç birisiydi soruyu yanıtlamış nerelisin gibi sorular sanırım neyse daha sonra çocuğun sürekli ona baktığını yakalıyormuş ama karşılık veremiyormuş gel zaman git zaman aralarında bir iletişim olmamış kuzenim sürekli onun arkadaş ortamına dahil olmaya çalışmış ama çocuk pek bunu takmamış daha sonra ınstagramda eklemiş saçma bir soru sormuş çocuk sadece yanıtını vermiş konuşmayı uzatmamış geri ekleme talebide yollamamış takmamış yani aşırı takıntılı birisi 1 yıldır bu çocukla yaşıyoruz sizce ona bu ilişkinin olmayacağını nasıl açıklayabilirim ???

boşver kuzenin zaman la unutur

Olmayacağını bilemezsiniz. Açıklamanız da gerekmiyor. Zaten biliyor. Bırakın aşkını yasasın. Nasılsa olmazsa unutacak.

Bence hiç bulaşma , sonuçta sen anladığım kadarıyla bu işin umutsuz vaka olduğunu kuzenine anlatmaya çalışmışsın ama anlamıyorsa da yapacak bir şey yok. Bazen insanların bazı şeyleri yaşayarak öğrenmesi gerekir. Sana sabır diliyorum. Saatlerce boş boş konuşuyordur sana Emin’im

Beğendiği kişi birisiyle çıkmaya başlarsa daha çok üzülecek.

Bıraak, iki delirsin kafayı yesin sonra kendine gelsin.
Size konusunu açarsa da "Ööfff sıkıldım bee" der konuyu değiştirirsiniz, dinlemezsiniz. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…