Karsiliksiz ask, lütfen sorumu cevaplayin

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
Askimin karsiliksiz oldugunu düsünüyorum ve bundan emin olmak istiyorum.Heralde aranizda bir bir defa da olsa cok kisi karsiliksiz aski yasamis.Karsilik vermeyen erkek nasil davranir? Lütfen soruma cevap verin, tecrübelerinizi paylasin.

Seninle ilgileniyorsa anlarsin..ilgilenmiyorsada ilgilendigi bi baskasi vardir elbett..erkekler hep ayni be canim..

karşılık vermez.. cevap sorunun içinde

Senden hoslansa anlardin. Karsiliksiz oldugunu dusundugune gore karsiliksizdir

Bu kişiden kişiye değişir..Her erkek bir değil.
Kimi hiç umursamaz, kimi arkadaşça davranır, sen onu ilgi alaka sanırsın..Kimi ilgilense de belli etmez.
Söyle açık açık hissettiklerini, net cevabı al..

karsiligi olsa soyle yapti acaba dersin yada boyle yapti acaba yani sana bi meyillenme gibi birsey varmidir ?

Bana karşı hiçbir ilgisi olmadığının düşünüp sonradan bana açılan/beni sevdiğini öğrendiğim ya da benden kesin hoşlanıyor deyip beni sadece kendine çok yakın bulan o kadar çok erkek oldu ki inan bi yorum yapmak güç. kesin o da sana aşık veya değil şeklinde. ama tek bildiğim gerçek şu ki gerçekten çok aşık olan çok seven bir erkek bunun mutlaka bir yolunu bulup paylaşır duygularını dile getirir

Bir de bu bahsettiğin kişiyle iletişim içinde misin bilmiyorum ama uzaktan uzağa bakışma tarzındaysa hiç kendini kaptırma derim. Trene bakar gibi bakıp icraata geçmeyen erkekten fayda gelmez.

Seni hiiiiiçç tınlamaz. He normal arkadaşınsa tınlar, ama arkadaşınsa zaten anlarsın sevip sevmediğini onu tanıdığın için.

Seni merak ediyorsa, arayıp soruyorsa, seninle görüşmek ya da konuşmak için bahaneler üretiyorsa, sürekli sana bakıyorsa vs. ilgileniyordur. Bunlar yoksa ilgilenmiyordur.

Eğer sevseydi çoktan anlamıştın. Eğer bu soruyu sorabiliyorsan, hayır aşık değil.

Karsilik vermeye erkek nasil davranir ..

KARSILIK VERMEZ ..

ASIK erkek deli divane pesinde kosar ..
ASIK olmayan karsilik vermez :)

karşılıklı aşk mı yoksa değilmi diye adama sorsana canım neden böyle kendini yıpratıyon ki o sana net cevabı verirr

Eger seni seviyosa sürekli seninle kontak halinde olmaya calisir. Pesinden kosar.. Seni eldz etmek icin ugrasir.

Erkeklerin ne yaptgini anlamiyorum artik malesef cikarlari icin sekilden sekile girebilen yaratiklar cunki

İlgilenmiyorsa bişeyler yapalımvskit gdcirelim demiyorsa mesajını görüp cevap vermiyorsa ya da sen 5 mesaj atıpo 1 mesaj atıyorsa ilgilenmiyordur.

Seni böyle düşündüren ne ki ? Ne yaptnda karsilik alamadn yada bi ters davranışı mi oldu sana karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…