Karşılıksız aşk ve acısı

gevheri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
39
4
1
Karşımda beni zerre farketmeyen ve sevmeyen biri var. Bense bir saniye daha yüzüme baksın diye içten içe yalvariyorum adeta. Kolay kolay kimseye anlatamam da bu insanı. Yanlış anlamayin evli ya da hayatinda biri var falan değil. Ama bir şekilde tanıdıklık durumu olduğu için bir karşılığı olmayan duyguları bilmelerinin gereği yok kimsenin. Bir umudum olmadığının farkındayım. Ne yüzüme adam gibi bakıyor ne de benimle gerekmedikce aynı ortamda bulunuyor. Tüm bunlara rağmen onu bu kadar düşündüğüm için kendimi çok kötü hissediyorum. Hayır ergenlik dönemi de geçti ama sanki o dönemdeki kalp çarpıntilari geri dönmus gibi. İnsanın duygularını yenmesi çaba ile olur mu bilmem ama sizler böyle durumda nasıl yenebildiniz üzüntünüzü. Sahi geçiyor mu tüm bunlar ? Lütfen bana akıl verin. Yemek yesem iştahım yok, gülmek bile gelmiyor içimden. Birilerinin beni anlamasina ve tesellisine çok ihtiyacım var.

İlk hoşlandığım kişinin yalanlarını öğrendikten sonra (sevgili bile olmadık) kimse için üzülmedim.
Gene aklıma geldi yalancı. 13 yıl geçmiş vay be :)

eğer hisisyatınızı bilmesi birşeyi değiştirmeyecekse yani tanımladıgınız gibi umutsuz bir aşk ise size birkaç tavsiye verebilirim

öncelikle kimseyi kendinizden daha fazla önemsemeyin

Allah kimseye tasıyamayacagı yük vermez

hayatta ne acılar var aşk acısı devenin kulağı

kendinizi yıpratmayın derim

biliyorum zordur ama üstesinden gelebilirsiniz

sevgiler

duygularınızı karşı tarafa söyleyin
sizi engelleyen nedir?sadece hislerinizi beyan edin
gerisi karşı tarafa kalsın

Oncelikle duygularinin bu kadar yogun olmasinin sebebi kavusamaman. Bir de ortada karsilikli bir sevgi veya umut yok. Yakinlasma olmadigi icin huyunu suyunu da bilmiyorsun. Geriye bir tek tip kaliyor. O da kor kutuk asik olmak icin yeterli degil zaten. Tamamen iluzyon.

Kafam çok karışık. Hepinize teşekkür ediyorum. Tüm duygularımı düşünmeye ihtiyacım var sanırım. Ve belki onu görüp hatırlayabilecegim yerlerden uzak durmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…