• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız Aşk Yaşayanlar Köşesi

Bir de ben sanki bir türlü ona kendimi anlatamadım gibi hissediyorum, sanki onu nasıl sevdiğimi anlatsam beni anlayacak ve sevecek:KK39:Ama sonra düşününce o hiç bir şey yapmadığı halde seviyorum ben onu, olmayınca olmuyor işte. Çok umutsuzum bu aralar. Sırf onu aklımdan çıkarırım diye okuldan bir çocukla buluşucam birazdan, ümit işte işe yarar belki

Ben böyle yapmayı hiç istemedim biliyor musun? Onu aklımdan çıkarmak için başka bir erkekle ilgilenmeyi. Çünkü sanırım onu aklımdan çıkarmak istemiyorum, belki de ona duyduğum aşk bir yaşam gayesi sundu bana kim bilir... Daha evvelden neden yaşadığımı bilmezdim, yaşamak için bir sebep bulamazdım. Her gün bir yüktü. Ama aşk... Aşktan sonra... Her yeni günü iple çekiyorsun onu görebilme ümidiyle, onun sevgisini hissedebilme ümidiyle, beklemekle, beklemekle... Ama eskisi gibi sıkıcı bir bekleyiş değil de coşkun bir bekleyiş. Belki de yaşama devam etmek için muhafaza etmeye çalışıyorum içimdeki aşkı kim bilir.

Ya kızlar bi öneri verin.. Benimle samimi konuşmaya başladı çok sıcak yaklaşımı var arkadaş olarak konuşmaya devam ediyoruz ben bundan şikayetci değilim ama whatsapp durumuma sevdigim sozleri yazamıyorum yanlış anlar üstüne alınır diye. Sonucta ilgimi biliyo.. Rahat hareket edemiyoruumm napıcam

Ben böyle yapmayı hiç istemedim biliyor musun? Onu aklımdan çıkarmak için başka bir erkekle ilgilenmeyi. Çünkü sanırım onu aklımdan çıkarmak istemiyorum, belki de ona duyduğum aşk bir yaşam gayesi sundu bana kim bilir... Daha evvelden neden yaşadığımı bilmezdim, yaşamak için bir sebep bulamazdım. Her gün bir yüktü. Ama aşk... Aşktan sonra... Her yeni günü iple çekiyorsun onu görebilme ümidiyle, onun sevgisini hissedebilme ümidiyle, beklemekle, beklemekle... Ama eskisi gibi sıkıcı bir bekleyiş değil de coşkun bir bekleyiş. Belki de yaşama devam etmek için muhafaza etmeye çalışıyorum içimdeki aşkı kim bilir.[/QUO
En başta ben de o olmadan da severim, ben onu sevmeyi seviyorum diyordum. Ama zaman geçtkçe artık bu aşk mutluluktan çok üzüntü vermeye başladı. Kavuşamamak çok kötü, ben artık kurtulmak istiyorum hislerimden

Ya kızlar bi öneri verin.. Benimle samimi konuşmaya başladı çok sıcak yaklaşımı var arkadaş olarak konuşmaya devam ediyoruz ben bundan şikayetci değilim ama whatsapp durumuma sevdigim sozleri yazamıyorum yanlış anlar üstüne alınır diye. Sonucta ilgimi biliyo.. Rahat hareket edemiyoruumm napıcam
Daha önce yazdıklarını okudum kitcat. Bir süre böyle devam et bakalım belki bi gelişme olur, fikrini değiştirmiştir. Ama sen üzülme diye arkadaşça da davranıyor olabilir, bunu sana yazdıklarından sen anlamalısın. Yakında bi gelişme olur inşallah:KK54:

Amacım seni üzmek veya yargılamak değil, inan üzmek için demiyorum ama gerçekten çok hatalısın. Şunu da yargılamak için değil meraktan soruyorum yanlış anlama lütfen; onu o kadar çok seviyorduysan neden başka erkeklerle gece yarılarına kadar konuştun ki? Seni gerçekten seviyormuş ya, kendi yemeğini bile sana vermiş.. Vay... Keşke başkalarının lafına bakmasaydın. Artık seni sevmiyor mu sence?
ya mesela arkadaşım yada kuzenim aradı güncel konular birbirini açardı, öle giderdi muhabbet. ya şuan ki kızı seviyor bence ama aşık olmuş mudur, insan birden fazla aşık olur mu, bnm gözlerime baktığı gibi bakmış mıdır o kıza da

Daha önce yazdıklarını okudum kitcat. Bir süre böyle devam et bakalım belki bi gelişme olur, fikrini değiştirmiştir. Ama sen üzülme diye arkadaşça da davranıyor olabilir, bunu sana yazdıklarından sen anlamalısın. Yakında bi gelişme olur inşallah:KK54:
Hiç üstüne düşmüyorum bende normalce konuşuyorum ama askerlik bunu değiştirmiş bence bi ilgi açlığı var onu sezdim :) Bide dertleşmeye başladı filan garip.. Ben üzülmeyim diye de olabilir ama bu kadar beklemiyodum inan :) Teşekkür ederim olur inşallah :)

ya mesela arkadaşım yada kuzenim aradı güncel konular birbirini açardı, öle giderdi muhabbet. ya şuan ki kızı seviyor bence ama aşık olmuş mudur, insan birden fazla aşık olur mu, bnm gözlerime baktığı gibi bakmış mıdır o kıza da

ah lavanta ah... işin zor :( başka bir kızı seviyor diyorsun. işin gerçekten zor. bilmiyorum ne yapman gerektiğini ben de. ama kabullenmeli miyiz acaba diye soruyorum kendime bazen.

ya bilmiyorum pes etmeli miyiz ama dayanamıyorum, telefonum bozuldu, format atmam lazım onun mesajları gidcek die atmıyorum, sence zamanında korkmakta haksız mııymışım, bana kendini hep kötü gösterirdi, gelmezsen alkolik olurum, intihar ederim vs., bende ilerde de böyle yapar çocuk olduğunda derdim hep, meğer ben geleyim die yapıyormuş, şimdi şimdi anlıyorum

ya bilmiyorum pes etmeli miyiz ama dayanamıyorum, telefonum bozuldu, format atmam lazım onun mesajları gidcek die atmıyorum, sence zamanında korkmakta haksız mııymışım, bana kendini hep kötü gösterirdi, gelmezsen alkolik olurum, intihar ederim vs., bende ilerde de böyle yapar çocuk olduğunda derdim hep, meğer ben geleyim die yapıyormuş, şimdi şimdi anlıyorum

kızlaar yazmaz oldunuz

Gün içinde bilgisayarı hiç açamadım kusura bakma lavanta, o yüzden şimdi yazabiliyorum..

Onun bir birlikteliği var şimdi, eğer yaklaşmaya çalışırsan o kızcağıza yazık olmaz mı? Empati kur biraz. Beklemen gerek lavanta, bir şey olur anlaşamazlar ayrılırlar belki bir müddet sonra. Sadece bekle.

Bana gelince. O artık gitmiş, yok. Onu gördüğüm o sokakta artık yok o. Demek ki gitti, gelmeyecek. Benim hiç umudum yok. Onu unutmaya çalışmak değil pes edişim. Pes edişim ona ulaşmaya çalışmaya son vermek, onun aşkı için umutlanmaya son vermek, onu görmek için umutlanmaya son vermek. Unutmak için çaba sarf edebilecek gücüm yok. Aklımda olacak o. Belki ilerde hiç ummadığım bir yerde yollarımız kesişir, belki hiç bilmediğim bir şehirde görürüm onu, o zaman her şey başka olur belki, belki birbirimize sarılırız. Ama artık yapabilecek bir şey yok. O gitti..

Gün içinde bilgisayarı hiç açamadım kusura bakma lavanta, o yüzden şimdi yazabiliyorum..

Onun bir birlikteliği var şimdi, eğer yaklaşmaya çalışırsan o kızcağıza yazık olmaz mı? Empati kur biraz. Beklemen gerek lavanta, bir şey olur anlaşamazlar ayrılırlar belki bir müddet sonra. Sadece bekle.

Bana gelince. O artık gitmiş, yok. Onu gördüğüm o sokakta artık yok o. Demek ki gitti, gelmeyecek. Benim hiç umudum yok. Onu unutmaya çalışmak değil pes edişim. Pes edişim ona ulaşmaya çalışmaya son vermek, onun aşkı için umutlanmaya son vermek, onu görmek için umutlanmaya son vermek. Unutmak için çaba sarf edebilecek gücüm yok. Aklımda olacak o. Belki ilerde hiç ummadığım bir yerde yollarımız kesişir, belki hiç bilmediğim bir şehirde görürüm onu, o zaman her şey başka olur belki, belki birbirimize sarılırız. Ama artık yapabilecek bir şey yok. O gitti..
sanırım ikimzin de elinde umut etmekten başka bir şey gelmiyor:((

Ben ne yapmalıyım, özlüyorum her an her saat aklımda, :KK43:

Ben kimsenin aşkına karışmak istemem ama bu tarz sorulara sanırım "yerinde olsam" fikriyle düşünerek yanıt verilmeli. Ben, yerinde olsam beklerdim. Veya sen bir şekilde sor ona ya, mesajla sor, beni artık sevmiyor musun de, içinde kalmasın, ulaş sor.

Kızlarr ben de bir haftadır hiç konuşmuyorum malum kişiyle. Artık umursamamaya karar verdim çünkü neyse dün mesaj attı cevap yazmadım, sonra tekrar yazmış "artık benimle konuşmuyor musun" diye cevap vermedim yine. Çok rahatladım valla ohh biraz da o düşünsün dursun. Umursamamaya devam edicem valla:KK36:

Kızlarr ben de bir haftadır hiç konuşmuyorum malum kişiyle. Artık umursamamaya karar verdim çünkü neyse dün mesaj attı cevap yazmadım, sonra tekrar yazmış "artık benimle konuşmuyor musun" diye cevap vermedim yine. Çok rahatladım valla ohh biraz da o düşünsün dursun. Umursamamaya devam edicem valla:KK36:

sana mesaj atmış, aramış daha ne istiyorsun? keşke bizde de durum böyle olsaydı..

Umursamayınca daha kıymetli oluyorsun valla :) Biraz kendinden habersiz bırak merak etsin :p

Back
X