- Konu Sahibi fataldanger
- #81
Aynen canımUmursamayınca daha kıymetli oluyorsun valla :) Biraz kendinden habersiz bırak merak etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımUmursamayınca daha kıymetli oluyorsun valla :) Biraz kendinden habersiz bırak merak etsin![]()
Sadece ben onunla ilgilenmediğim için mesaj attı yoksa umursadığını nasıl olduğumu merak ettiğini zannetmiyorumsana mesaj atmış, aramış daha ne istiyorsun? keşke bizde de durum böyle olsaydı..
öyleyse ilgilenmemeye devam et, ta ki patlak versin çıldırsın da sana duygularını açsınSadece ben onunla ilgilenmediğim için mesaj attı yoksa umursadığını nasıl olduğumu merak ettiğini zannetmiyorum
Whatsapp durumunu degistirmis kesin yine kendine oyalanacak bir kiz buldu. Hem düzgün kiz degiller diyo ama onlardan vazgecmiyor. Hayati o kadar planlamis ki su zaman evlencem diyo ve hakikaten duzgun kiz bulmaya ugrasmiyor. Icimden geldi yazayim dedim. Butun gece uyuyamayacagim yine. Beni sevme ihtimali yoksa da artik bir sinyal istiyorum ruyamda falan bir isaret alsam keskecok yoruldum yedi yirmidört onu düşünüyorum bana bir sey hissetmiyor biliyorum ama o bana ait en sonunda sevecek duygusundan vazgecemiyorum sanirim kafayi yedim.
Zaten en kötüsü bir gün kesin beni sevecek duygusu. Takıntı mı desem ne desem. Unutmaya çalışsan da o duygudan dolayı takılı kalıyosun.Off ofWhatsapp durumunu degistirmis kesin yine kendine oyalanacak bir kiz buldu. Hem düzgün kiz degiller diyo ama onlardan vazgecmiyor. Hayati o kadar planlamis ki su zaman evlencem diyo ve hakikaten duzgun kiz bulmaya ugrasmiyor. Icimden geldi yazayim dedim. Butun gece uyuyamayacagim yine. Beni sevme ihtimali yoksa da artik bir sinyal istiyorum ruyamda falan bir isaret alsam keskecok yoruldum yedi yirmidört onu düşünüyorum bana bir sey hissetmiyor biliyorum ama o bana ait en sonunda sevecek duygusundan vazgecemiyorum sanirim kafayi yedim.
Keşke öyle olsa , çok umutsuzum yine bu günlerdeöyleyse ilgilenmemeye devam et, ta ki patlak versin çıldırsın da sana duygularını açsın
Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle isteçıkar şu iğrenci hayatından. ne yaptığı belli. oh evlenmeden günümü gün edeyim her türlü çiçekten bal alayım, evlendiğiemde de tüm kahrımı zavallı kadının biri çeksin. oh ne ala
ama tabii seni, vazgeçmek istememeni anlıyorum.
Bugun mutsuz oldugumu da hemen fark etti noldu ya bi durum mu var falan dedi demedim bi sey ama genel olarak cok aktif biri herkes her sey dikkatini cekiyor artik ustume alinmiyorum. Beynimin beni kandirmaya calistiginin farkindayim ama iste engel olmakta zorluk çekiyorum.Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste![]()
Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste![]()
Aslinda iyi biri ama cocuk cok dikkat cekiyor asiri zeki ve ozguvenli bilmiyorum farkli bi kisiligi var hem cok zit hem cok benzeriz anlamadim gitti vazgecmem gerekiyor evet biliyorum asiri mutsuzum artik yasama istegimi bile kaybettim.ne gerizekalı bir erkek bu böyle ya, valla direk ensesine bir beşlik geçirip yol vericen böylesinin. bir de laubali laubali sana kızları sormuş ya
yakin gordugu icin soruyor artik kardes gibi mi goruyor napio bilmiyorum diger arkadasima da sordu ya zaten aklina ne gelirse cekinmiyor kim olursa soruyor biraz anormal anlatilmaz yasanir bir durumAslinda iyi biri ama cocuk cok dikkat cekiyor asiri zeki ve ozguvenli bilmiyorum farkli bi kisiligi var hem cok zit hem cok benzeriz anlamadim gitti vazgecmem gerekiyor evet biliyorum asiri mutsuzum artik yasama istegimi bile kaybettim.
Aaaa çok sinir bir durum yaaa. Ne diyebilirsin ki bir de başkasını ayarlasın diye taktik mi vericeksin ne gıcık adam ya. İnsan sevince daha çok kırılıyo kalbi işte. Keşke umursamayabilsek ama işte elden gelmiyo, kalbe öyle kolay söz geçmiyoBugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste![]()
Biraz uzaklaşsan mı acaba ondan, belki daha iyi hissedersin. Bilemedim kiyakin gordugu icin soruyor artik kardes gibi mi goruyor napio bilmiyorum diger arkadasima da sordu ya zaten aklina ne gelirse cekinmiyor kim olursa soruyor biraz anormal anlatilmaz yasanir bir durum
Aslinda iyi biri ama cocuk cok dikkat cekiyor asiri zeki ve ozguvenli bilmiyorum farkli bi kisiligi var hem cok zit hem cok benzeriz anlamadim gitti vazgecmem gerekiyor evet biliyorum asiri mutsuzum artik yasama istegimi bile kaybettim.
Nerden tanışıyosunuz bade, iş okul vs. mi? Her gün görüşüyorsanız bir gün bi konuşma açılır aranızda elbetbende karşılıksız sevenler derneğindenim kızlarhoş benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum bile. şöyle karşılaşıp konuşabileceğimiz ortam olabilseydi keşke
sürekl, onu düşünüyorum çok yoruldum artık
![]()
bir kaç konu açmıştm bdvde. ama hala bir sonucum yok elimde. onu çalıştığı hastanede gördüm ben. 6 ay kadar oluyor. sosyal medyayı çok kullanmıyor kullandığına da çok girmiyor. yüzyüze konuşma fırsatımızda olmadı. ama öyle bir bakıyorki bana eriyorum resmen. sevmeyen insan o kadar güzel bakabilir mi ya. seviyorsa da neden instagramdan takip ettiği halde yazmıyor. çünkü hastanede en fazla 10 dk durabiliyorum o da çok meşgul oluyorNerden tanışıyosunuz bade, iş okul vs. mi? Her gün görüşüyorsanız bir gün bi konuşma açılır aranızda elbet![]()
Sen de haklısın canım da aşk da önemli bir mevzu yani, bazen insan bütün gün bunu düşünüyor. Neyse senin ne derdin var, anlat istersen. Elimizden bir şey gelmese de dinleriz en azındanşuan tek derdim keşke karşılıksız aşk olsaydı....