• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız Aşk Yaşayanlar Köşesi

Whatsapp durumunu degistirmis kesin yine kendine oyalanacak bir kiz buldu. Hem düzgün kiz degiller diyo ama onlardan vazgecmiyor. Hayati o kadar planlamis ki su zaman evlencem diyo ve hakikaten duzgun kiz bulmaya ugrasmiyor. Icimden geldi yazayim dedim. Butun gece uyuyamayacagim yine. Beni sevme ihtimali yoksa da artik bir sinyal istiyorum ruyamda falan bir isaret alsam keske :( cok yoruldum yedi yirmidört onu düşünüyorum bana bir sey hissetmiyor biliyorum ama o bana ait en sonunda sevecek duygusundan vazgecemiyorum sanirim kafayi yedim.

Whatsapp durumunu degistirmis kesin yine kendine oyalanacak bir kiz buldu. Hem düzgün kiz degiller diyo ama onlardan vazgecmiyor. Hayati o kadar planlamis ki su zaman evlencem diyo ve hakikaten duzgun kiz bulmaya ugrasmiyor. Icimden geldi yazayim dedim. Butun gece uyuyamayacagim yine. Beni sevme ihtimali yoksa da artik bir sinyal istiyorum ruyamda falan bir isaret alsam keske :KK43: cok yoruldum yedi yirmidört onu düşünüyorum bana bir sey hissetmiyor biliyorum ama o bana ait en sonunda sevecek duygusundan vazgecemiyorum sanirim kafayi yedim.

çıkar şu iğrenci hayatından. ne yaptığı belli. oh evlenmeden günümü gün edeyim her türlü çiçekten bal alayım, evlendiğiemde de tüm kahrımı zavallı kadının biri çeksin. oh ne ala

ama tabii seni, vazgeçmek istememeni anlıyorum.

Whatsapp durumunu degistirmis kesin yine kendine oyalanacak bir kiz buldu. Hem düzgün kiz degiller diyo ama onlardan vazgecmiyor. Hayati o kadar planlamis ki su zaman evlencem diyo ve hakikaten duzgun kiz bulmaya ugrasmiyor. Icimden geldi yazayim dedim. Butun gece uyuyamayacagim yine. Beni sevme ihtimali yoksa da artik bir sinyal istiyorum ruyamda falan bir isaret alsam keske :KK43: cok yoruldum yedi yirmidört onu düşünüyorum bana bir sey hissetmiyor biliyorum ama o bana ait en sonunda sevecek duygusundan vazgecemiyorum sanirim kafayi yedim.
Zaten en kötüsü bir gün kesin beni sevecek duygusu. Takıntı mı desem ne desem. Unutmaya çalışsan da o duygudan dolayı takılı kalıyosun.Off of

çıkar şu iğrenci hayatından. ne yaptığı belli. oh evlenmeden günümü gün edeyim her türlü çiçekten bal alayım, evlendiğiemde de tüm kahrımı zavallı kadının biri çeksin. oh ne ala

ama tabii seni, vazgeçmek istememeni anlıyorum.
Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste :(

Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste :KK43:
Bugun mutsuz oldugumu da hemen fark etti noldu ya bi durum mu var falan dedi demedim bi sey ama genel olarak cok aktif biri herkes her sey dikkatini cekiyor artik ustume alinmiyorum. Beynimin beni kandirmaya calistiginin farkindayim ama iste engel olmakta zorluk çekiyorum.

Bugun de benden akil istiyor napcam akil ver kizla daha 1 gun oldu kavga ettim bak bu kiz guzel mi degilse direk keseyim konusmayi dedi donup kaliyorum salak gibi ben de normalde baskin bir karakterimdir ama basbasa kalinca onla susup kaliyorum direk mutsuzlasiyorum. Ben bu konunun uzmaniyim sanki ne bileyim dedim o da ne bileyim kizsin sonucta dedi. Vazgecmem gerekiyor aynen cunku baya zamanimi harcadim ona. Boyle iste :KK43:

ne gerizekalı bir erkek bu böyle ya, valla direk ensesine bir beşlik geçirip yol vericen böylesinin. bir de laubali laubali sana kızları sormuş ya

ne gerizekalı bir erkek bu böyle ya, valla direk ensesine bir beşlik geçirip yol vericen böylesinin. bir de laubali laubali sana kızları sormuş ya
Aslinda iyi biri ama cocuk cok dikkat cekiyor asiri zeki ve ozguvenli bilmiyorum farkli bi kisiligi var hem cok zit hem cok benzeriz anlamadim gitti vazgecmem gerekiyor evet biliyorum asiri mutsuzum artik yasama istegimi bile kaybettim.

Aslinda iyi biri ama cocuk cok dikkat cekiyor asiri zeki ve ozguvenli bilmiyorum farkli bi kisiligi var hem cok zit hem cok benzeriz anlamadim gitti vazgecmem gerekiyor evet biliyorum asiri mutsuzum artik yasama istegimi bile kaybettim.
yakin gordugu icin soruyor artik kardes gibi mi goruyor napio bilmiyorum diger arkadasima da sordu ya zaten aklina ne gelirse cekinmiyor kim olursa soruyor biraz anormal anlatilmaz yasanir bir durum

Aaaa çok sinir bir durum yaaa. Ne diyebilirsin ki bir de başkasını ayarlasın diye taktik mi vericeksin ne gıcık adam ya. İnsan sevince daha çok kırılıyo kalbi işte. Keşke umursamayabilsek ama işte elden gelmiyo, kalbe öyle kolay söz geçmiyo:(

aşırı dikkat çekmesi onun böyle davranmasını haklı göstermez

bende karşılıksız sevenler derneğindenim kızlar :KK1: hoş benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum bile. şöyle karşılaşıp konuşabileceğimiz ortam olabilseydi keşke :KK61: sürekl, onu düşünüyorum çok yoruldum artık :(

bende karşılıksız sevenler derneğindenim kızlar :KK1: hoş benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum bile. şöyle karşılaşıp konuşabileceğimiz ortam olabilseydi keşke :KK61: sürekl, onu düşünüyorum çok yoruldum artık :KK43:
Nerden tanışıyosunuz bade, iş okul vs. mi? Her gün görüşüyorsanız bir gün bi konuşma açılır aranızda elbet:KK49:

Nerden tanışıyosunuz bade, iş okul vs. mi? Her gün görüşüyorsanız bir gün bi konuşma açılır aranızda elbet:KK49:
bir kaç konu açmıştm bdvde. ama hala bir sonucum yok elimde. onu çalıştığı hastanede gördüm ben. 6 ay kadar oluyor. sosyal medyayı çok kullanmıyor kullandığına da çok girmiyor. yüzyüze konuşma fırsatımızda olmadı. ama öyle bir bakıyorki bana eriyorum resmen. sevmeyen insan o kadar güzel bakabilir mi ya. seviyorsa da neden instagramdan takip ettiği halde yazmıyor. çünkü hastanede en fazla 10 dk durabiliyorum o da çok meşgul oluyor

Back
X