- Konu Sahibi fataldanger
-
onunla tanısalı 4-5 ay oldu. tanıdıklar vasıtasıyla tanıstırılmıstık. hersey cok guzel gıdıyodu.. ortada adı konulamayan bıseyler var gıbıydı.. ne sevgılı ne arkadastık, ortasında bıyerlerdeydık dıye dusunuyodum.. onunda benden hoslandıgını dusunerekten, bı gece yaptıgımız tartısma sonucunda 'duymak ıstedıgın buysa evet benım sana karsı olan hıslerım arkadastan bı adım ote seyler' dedım, bundan 3 hafta once falan. benı uzmek ıstemedıgını soyledı. gıt uzaklas benden dedı. ben senınle uzulmeyede varım dedım yazmadı cevap. aradım acmadı. aradım acmadı... msj attım barı son kez konusalım dedım oralı olmadı. sonra telefonunu kapattı o gece.. dedım bu kadar soylemısken vazgecmıyım, yazıyım ıcımdekılerı ona, okusun yarın tek tek dedım.. ve o gece uzun uzun msjlar yazdm. anlattım kendımı, anlattım askımı... ertesı gun actı telefonunu, baktım tektek ıletılıyo msjlar... elımde telefon heycanla cevap beklıyorum, cevap yok. 1 saat bekledım telefon elımde, hala cevap yok. en sonunda bıdaha aradım acmadı, mesgulede vermıyo. bı msj daha attım cevap yazmıcakmısın dıye, cevap yok... ustuste aradım yıne acmadı. en sonunda tek bı msj. heycanla msjı actım ve ıcınde su yazıyodu; ''bıdaha gorusmeyelım ve konusmayalım. lutfen..'' ne denırdıkı bu msja.. benım onca yazdıgım seye tek bı cevap. bıdaha konusmayalım, gorusmeyelım. arama atma bana msj... ne dıyebılırdım kı ? onun baska sorunlarıda vardı. Bundan 2 3yil once 4yillik sevgilisi onu aldatmis. Ondan sonra gorustugu ilk kiz bendim. Ama guven sorunu vardi hep o kizin yaptiklarindan dolayi... ama hep bahane oldugunu dusunmustum tum bunlarin. o sinirle yıne yazdım son bı msj... degmezmıssın gercekten dedım, kendı yalnızlıgında bogulman dılegıyle hoscakal. buda benden son msj dedım. ve gonderdım. 3 haftayı gectı gorusmeyelı, ondan haber almayalı...
bazen dıyorumkı vazgecmıyım. arada hatırlatıyım kendımı. ama sonra dıyorumkı, gururum ne olacak ? kucuk degılım 23 yasımdayım, oda 24. bu yastan sonra yalvarayımmı ne yapayım dıyorum. sonra sacmalama dıyorum. zamanla onsuzlugada alısacaksın dıyorum ama hala ıcımde bı umut, belkı dıyo....
Keske ama boyle bekleyerek kazanabilcemi hic dusunmuyorum..ama biseyler yaparakta kazanamam. Kisacasi kaybettim sanirim. Artik cok imkansiz gibi...Yapma, hatırlatma kendini, vazgeçmeye çalış. Kaçan kovalanıyor, kötü davranan seviliyor, akıldan çıkmıyor, durmadan düşünülüyor. Sen üstüne gittikçe senden soğuyacaktır, etki tepki gibi düşün. Keşke bu tepki istediğimiz gibi olsaydı ama maalesef. Belki ilerde biz kazanırız...
Baska yapcak bisey yok dimi.. en mantiklisi buBence vazgeç..
Baska yapcak bisey yok dimi.. en mantiklisi bu
Sizin nasil bi iliskiniz vardiki canim ? Gunaydin demis ne guzel iste.. ama sen cevap yazinca yazmamis geri
Beyefendi bana günaydın yazmış sabah, ben de günaydın dedim. Cevap vermeye tenezzül bile etmedi kibirli yaratık
Baska yapcak bisey yok dimi.. en mantiklisi bu
Neden tanıdığımız insanlar için deli divane olmuyoruz? Çünkü tanıyoruz, biliyoruz bize imkansız gelmiyorlar. Ama hiç tanımadığımz birine aşık olunca en güzeli oymuş kimse onun gibi olamazmış gibi geliyor. Hemen yanından geçenler ne kadar şanslılar moduna giriyoruz. Halbuki öyle olsa çevresindeki tüm kadınların ona ilgi duyması gerekirdi. Çoktan evlenmiş olurdu hatta. Gönül işte kime konsa iyiymiş gibi gelir herkesin aynı pencereden baktığını zannederiz.Timuçin Esen'i ona benzettiğim için her pazar gönül işleri dizisini iple çekiyorum. Öyle ki timuçini ekranda görünce sanki onu görmüş gibi oluyorum, hasret gideriyorum. Ki önünden geçsem bile ona bakamadım aylarca, yüzüne, gözlerine, göz göze gelmeye öyle hasretim ki... gönül işleri dizisinde yılmazı seyrederek bu eksikliği kapatmaya çalışıyorum bir nevi.
Aklım öyle karışık ki... Öyle güzel ki o, öyle güzel ki... O gözleri... Ben her gören kızın ona aşık olduğunu sanıyorum onu düşününce ama yollarında benden başka bir kızın da beklediğini görmedim. Galiba aşık olduğum için bana öyle geliyor değil mi, herkesin ona aşık olduğu falan yok?
Sizin nasil bi iliskiniz vardiki canim ? Gunaydin demis ne guzel iste.. ama sen cevap yazinca yazmamis geriacaba kendisini hatirlatmaya mi calistiki ?
Timuçin Esen'i ona benzettiğim için her pazar gönül işleri dizisini iple çekiyorum. Öyle ki timuçini ekranda görünce sanki onu görmüş gibi oluyorum, hasret gideriyorum. Ki önünden geçsem bile ona bakamadım aylarca, yüzüne, gözlerine, göz göze gelmeye öyle hasretim ki... gönül işleri dizisinde yılmazı seyrederek bu eksikliği kapatmaya çalışıyorum bir nevi.
Aklım öyle karışık ki... Öyle güzel ki o, öyle güzel ki... O gözleri... Ben her gören kızın ona aşık olduğunu sanıyorum onu düşününce ama yollarında benden başka bir kızın da beklediğini görmedim. Galiba aşık olduğum için bana öyle geliyor değil mi, herkesin ona aşık olduğu falan yok?
Niye pisman oluyosn ki msj attigina, bence olma...Canım çözemedim nasıl biri bu.Kibirli gibi biraz, kendini çok beğeniyor. sonradan o mesaj attı yine ben değil, peşinden koşacağımı sanıyor ya da beni cepte görüyor belli ki. Bilemiyorum kafam nasıl karışık anlatamam.
İlişkimize gelince hiç sevgili olmadık arkadaştan öteydik. Yazın yürüyüş yapıyodum karşılaşmıştık sonra baya konuştuk. Sonra o benden ben de ondan mesaj bekleyince koptuk. 2 ay önce beni gördüğünü söyleyip mesaj attı birazcık konuşmuştuk sonra telefonum arızalandı koptuk yinegeçenlerde de aklıma esti ben attım bu sefer mesaj,keşke atmasa mıydım diyorum
Niye pisman oluyosn ki msj attigina, bence olma...
En kotu kuskuda odur zatenBenden başkalarına da aynı samimiyeti mi gösteriyor acaba diye kuşkuluyum o yüzden
Ah aynı dertten çekiyor gibiyiz. Ama yok tabi, kimsenin ona senin gibi aşık olduğu yok. Ne kadar da güzel seviyorsun sen öyle. Ne kadar da masum
sakınn yazmaa isteseydi bugüne kadar bi msj atardı ama atmamış erkkler yüz verince bi tarafları kaldkıyor bende geçtim o yollardanAynen bende böyle düsünüyorum. Yarin dogum gunu var yazip yazmama konusunda kararsizim. En yakin arkadasim yazma diyor sonucta ondan 3 haftadir ses seda yok..sence ne yapmaliyim?
O kız hayallerindeki kız değilmiş. Kafasında büyüttüğü biriymiş. Yani öyle diyorsa doğrudur bence.
Sevmiyordur emin ol. Ama belli ki seni de sevmiyor.
Neden yazdım sana dersen, bende de benzer bir durum olmuştu. Önceden sevdiğimi sandığım bir çocuk vardı.
Onu unutamıyordum, sevgilim de biliyordu bunu. Sonra ayrıldık zaten ama o beni sevmeye devam etti.
Ben o sürede unutamadım dediğim insanla görüşüp, onun hiç de sandığım gibi biri olmadığını anladım.
Sonra diğeriyle tekrar görüştük. Senin sevdiğin kişinin dediği lafı ben de zikrettim. Yani bu doğal bir şey.
Seninle olmayışı başka kızla ilgili değildir diye düşünüyorum. Sadece hayatının aşkı sen olamazsın gibi bir düşüncesi vardır. Sevmiyordur bir kadın olarak.
Iq seviyeniz düşük sizin, o yüzden benim yüksek ruhumu ve zihnimi hazmedemiyorsunuz. Konuma tekrar bakınca hep bana sataştığınızı gördüm. Ben internet üzerinde eski defterleri hemen kapatan, insanları da -saçma ve önemsiz bulduklarımı- hemen unutan biriyim. Sanırım sizle eski bir hesabımız var, ben unuttum ama siz unutmamışsınız, demek ki baya üzmüşüm sizi:) onun hazımsızlığı bu da. dediğim gibi ıq seviyeniz oldukça düşük ve ruhsal derinliği olmayan, kabiliyetsiz birisiniz. Şu seçtiğiniz resimden bile ıq seviyenizi tahmin edebiliyorum ben mesela, zekası yüksek olan insanlar o tip resimler seçmez. ergen falansındır belki de kim bilir; kendisiyle barışık olmayıp da böyle ölü balık bakışlı aptal vitrin süslerinin resmiyle sanal platformlarda havalı görünmeye çalışan bir ergen izlenimi uyandırdı bende. yaşça ve başça olgunlaşmamış biri izlenimi uyandırıyorsunuz. her neyse bir daha benim konularımda yorum yapacağınız zaman sadece bahsi geçen olay için objektif şekilde yorum yapın bence, böylelikle kendinizi de düşürmemiş olursunuz çocukça küçük hesaplarla. eski olayların etkisiyle subjektif bir yönelimle her şeyime b.k atmaya çalışmayın. kısacası zihninizi ve ruhunuzu zenginleştirirseniz iyi olur, benden tavsiye. çünkü büyük oranda bilişsel ve içsel fakirlik görüyorum sizde. gerçi bunu yapabilir misiniz onu da bilmiyorum çünkü zeka çok büyük bir oranda genetiktir; tabii yine de gelişim ihtimaline açık olsa gerek.
En kotu kuskuda odur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?