Karşılıksız Aşk Yaşayanlar Köşesi

Bence vazgeç..

Keske ama boyle bekleyerek kazanabilcemi hic dusunmuyorum..ama biseyler yaparakta kazanamam. Kisacasi kaybettim sanirim. Artik cok imkansiz gibi...

Beyefendi bana günaydın yazmış sabah, ben de günaydın dedim. Cevap vermeye tenezzül bile etmedi kibirli yaratık
Sizin nasil bi iliskiniz vardiki canim ? Gunaydin demis ne guzel iste.. ama sen cevap yazinca yazmamis geri acaba kendisini hatirlatmaya mi calistiki ?

Timuçin Esen'i ona benzettiğim için her pazar gönül işleri dizisini iple çekiyorum. Öyle ki timuçini ekranda görünce sanki onu görmüş gibi oluyorum, hasret gideriyorum. Ki önünden geçsem bile ona bakamadım aylarca, yüzüne, gözlerine, göz göze gelmeye öyle hasretim ki... gönül işleri dizisinde yılmazı seyrederek bu eksikliği kapatmaya çalışıyorum bir nevi.

Aklım öyle karışık ki... Öyle güzel ki o, öyle güzel ki... O gözleri... Ben her gören kızın ona aşık olduğunu sanıyorum onu düşününce ama yollarında benden başka bir kızın da beklediğini görmedim. Galiba aşık olduğum için bana öyle geliyor değil mi, herkesin ona aşık olduğu falan yok?

Neden tanıdığımız insanlar için deli divane olmuyoruz? Çünkü tanıyoruz, biliyoruz bize imkansız gelmiyorlar. Ama hiç tanımadığımz birine aşık olunca en güzeli oymuş kimse onun gibi olamazmış gibi geliyor. Hemen yanından geçenler ne kadar şanslılar moduna giriyoruz. Halbuki öyle olsa çevresindeki tüm kadınların ona ilgi duyması gerekirdi. Çoktan evlenmiş olurdu hatta. Gönül işte kime konsa iyiymiş gibi gelir herkesin aynı pencereden baktığını zannederiz.

Sizin nasil bi iliskiniz vardiki canim ? Gunaydin demis ne guzel iste.. ama sen cevap yazinca yazmamis geri acaba kendisini hatirlatmaya mi calistiki ?

Canım çözemedim nasıl biri bu. Kibirli gibi biraz, kendini çok beğeniyor. sonradan o mesaj attı yine ben değil, peşinden koşacağımı sanıyor ya da beni cepte görüyor belli ki. Bilemiyorum kafam nasıl karışık anlatamam.
İlişkimize gelince hiç sevgili olmadık arkadaştan öteydik. Yazın yürüyüş yapıyodum karşılaşmıştık sonra baya konuştuk. Sonra o benden ben de ondan mesaj bekleyince koptuk. 2 ay önce beni gördüğünü söyleyip mesaj attı birazcık konuşmuştuk sonra telefonum arızalandı koptuk yine geçenlerde de aklıma esti ben attım bu sefer mesaj,keşke atmasa mıydım diyorum

Ah aynı dertten çekiyor gibiyiz. Ama yok tabi, kimsenin ona senin gibi aşık olduğu yok. Ne kadar da güzel seviyorsun sen öyle. Ne kadar da masum

Niye pisman oluyosn ki msj attigina, bence olma...

Onu bugün yine gördüm..

Tam da unutmaya karar vermiştim. Onun bir daha, en azından unutana kadar, uzun bir müddet önünden dahi geçmeyecektim. Ama aksi gibi tam da cafe&bar gibi bir yerin önünde durmuş beklerken karşıdan o gelmesin mi! Mekana geliyordu, o sırada telefonla uğraşıyordum. Gayri ihtiyari başımı kaldırıp bakmıştım gelen kim diye, o'ydu. O da beni gördü. Hemen yüzümü tekrar telefona çevirdim, görmemiş gibi yaptım. O, mekana girince de ordan ayrıldım.

Hayır senin o saatte işin vardı, orada olmaman gerekirdi, ne işin var orda...
Yine kendisini takip ettiğimi falan düşünecek.

Son düzenleme:
Ah aynı dertten çekiyor gibiyiz. Ama yok tabi, kimsenin ona senin gibi aşık olduğu yok. Ne kadar da güzel seviyorsun sen öyle. Ne kadar da masum

İşte hatam da bu ya zaten; bu kadar masum sevmek. Hileyle hurdayla sevsem, oyunlu düzenli sevsem, gözleri felfecir okuyan kostaklı bir kadın olsam benden iyisi olmazdı, bana böyle davranmazdı. Masumluğum onu tiksindirdi.

Aynen bende böyle düsünüyorum. Yarin dogum gunu var yazip yazmama konusunda kararsizim. En yakin arkadasim yazma diyor sonucta ondan 3 haftadir ses seda yok..sence ne yapmaliyim?
sakınn yazmaa isteseydi bugüne kadar bi msj atardı ama atmamış erkkler yüz verince bi tarafları kaldkıyor bende geçtim o yollardan

Sürekli bir şeyler yazasım geliyor çok sıkılıyorum, edebi türde de bir şeyler yazıp kaydediyorum bilgisayara. Canım da çok sıkılıyor, böyle bir konu altına niye bu türden bir şey yazıyorum bilmiyorum ama dünyadaki tüm renkler, gölge ve sesler duhuma doluşmuş gibi tuhaf bir his var içimde. Farklı bir alemde yaşıyormuşum gibi hissediyorum, sanki harikalar diyarındaki Alice gibi hissediyorum. Çok tuhaf.. Annem de işe giderken fırçaladı beni başımda saçma saçma konuşma diye, sonra akıl hastanesine yatırmakla tehdit etti :) olaya bak.

Iq seviyeniz düşük sizin, o yüzden benim yüksek ruhumu ve zihnimi hazmedemiyorsunuz. Konuma tekrar bakınca hep bana sataştığınızı gördüm. Ben internet üzerinde eski defterleri hemen kapatan, insanları da -saçma ve önemsiz bulduklarımı- hemen unutan biriyim. Sanırım sizle eski bir hesabımız var, ben unuttum ama siz unutmamışsınız, demek ki baya üzmüşüm sizi:) onun hazımsızlığı bu da. dediğim gibi ıq seviyeniz oldukça düşük ve ruhsal derinliği olmayan, kabiliyetsiz birisiniz. Şu seçtiğiniz resimden bile ıq seviyenizi tahmin edebiliyorum ben mesela, zekası yüksek olan insanlar o tip resimler seçmez. ergen falansındır belki de kim bilir; kendisiyle barışık olmayıp da böyle ölü balık bakışlı aptal vitrin süslerinin resmiyle sanal platformlarda havalı görünmeye çalışan bir ergen izlenimi uyandırdı bende. yaşça ve başça olgunlaşmamış biri izlenimi uyandırıyorsunuz. her neyse bir daha benim konularımda yorum yapacağınız zaman sadece bahsi geçen olay için objektif şekilde yorum yapın bence, böylelikle kendinizi de düşürmemiş olursunuz çocukça küçük hesaplarla. eski olayların etkisiyle subjektif bir yönelimle her şeyime b.k atmaya çalışmayın. kısacası zihninizi ve ruhunuzu zenginleştirirseniz iyi olur, benden tavsiye. çünkü büyük oranda bilişsel ve içsel fakirlik görüyorum sizde. gerçi bunu yapabilir misiniz onu da bilmiyorum çünkü zeka çok büyük bir oranda genetiktir; tabii yine de gelişim ihtimaline açık olsa gerek.

Defalarca ban alıp akıllanmıyorsun. =)
İlk cümlenden sonrasını okumadım bile.

Senin saçma sapan kendi kafandan kurduğun sözde aşk hikayen zerre umrumda değil. =)

Git tedavini ol sen. Diğer konunda da dediler. Sataştın ve ban yedin. Yine aynı tas aynı hamam. Gülünçsün. =)

Hasta olduğun için bi şey demiyorum. Üzücü ve oldukça vahim bir haldesin. Yazık. =))) hayallerinle baş başa kal. Kafanda kur kur yaşa. =D

Ben diğer üyeye cevap verdim. Bana bir daha yazma ya da yaz başka biri okuyup gülsün. Eğlendiriyorsun. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…