Karşılıksız Aşk Yaşayanlar Köşesi

İşte hatam da bu ya zaten; bu kadar masum sevmek. Hileyle hurdayla sevsem, oyunlu düzenli sevsem, gözleri felfecir okuyan kostaklı bir kadın olsam benden iyisi olmazdı, bana böyle davranmazdı. Masumluğum onu tiksindirdi.

Derin bi kişiliğin var yazdıklarını seviyorum ama lütfen birbirinize sataşmayın zaten tatsız olaylar yaşıyoruz en azından burda rahatlayalım ve bunu sadece sana söylemiyorum yanlış anlama sözüm herkese

geçmişte büyük bir aşk yaşamış ama ayrılmak zorunda kalmış. yorgun biri... artık yorulmak istemiyor. sevdiğini de düşünmüyorum. karşılıksız seviyorum ama artık bitirmek zorunda olduğumun farkındayım çünkü istemiyor. bende şimdiden yoruldum, hem de çok. sarhoş gibiyim. sarhoş olmak için içki içmeye gerek yok sanırsam.

artık görüşmem, görmem de onu. olmuyor böyle. bile bile acı çektiriyorum kendime. beni bırak desem, arama desem aramayacak biliyorum ama yapamıyorum. ondan haber almak istiyorum. uzaktan onu izlemek ve iyi olup olmadığını bilmek istiyorum.

ne diyim, allah mutlu etsin onu. ileride ailesinin istediği gibi biriyle evlenir, mezhep ayrımı yaşamaz. hem kendisi hem de ailesi mutlu olur. ne diyim, ne diyim ki daha fazla. ben hariç herkes mutlu olsun. benim zaten mutlu olmak gibi temennim yok.

Ne güzel bir sevgi bu. "Onun iyi olduğunu bileyim yeter." Gerçek sevgi bu olsa gerek.
Biliyor musun onunla benim aramda da mezhep ayrımı vardı. Benim için hiçbir şey ifade etmezken ailem buna bile laf etmişti tabii, acaba o da bunu düşündü mü desem.. sanmıyorum ya, eğer sevse böyle bir şeyi o da dert etmezdi. Sevmiyordu ki.

eğer aşkın içine mantık karışırsa geriye aşk kalmaz. sadece mantık kalır. malesef ki seven insan bekler yine de bırakmaz... ama sevgisi azalan ya da tükenen kişi yorulur ve bırakır bir yerde.
yine de mezhep gibi şeyleri insanlıktan önce arayan aileme kızgınım. bunu yapan insanlara da kızgınım.

Evet haklısın, ben mesela ayaklarımın onun olduğu yere gitmesine bir türlü engel olamıyorum. Haklısın aşkta mantık aranmaz, en azından benim aşk meselemde mantık bende aranırsa bulunmaz :)

Dün onu gördüm. Bir baktım sokakta karşımda duruyor. Öyle şaşırdım ki.. ağzımdaki sigarayı düşürecektim neredeyse! Sevinç ve şaşkınlıktan. Ama tabii belli etmemek için insanüstü bir gayret gösterdiğimden bu heyecanlarım belli olmadı. O da bana bakıyordu. Önünden geçip gidene kadar da gözlerini bir an bile ayırmadı gözlerimden. O öyle bakınca ben de hipnoz olmuş gibi gözlerimi onun gözlerinden alamadım, çakılı kaldı gözlerim. Gözlerimizi birbirimizden kaçıramadık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…